Dark Souls II - reménytelen harc a tükörlovaggal

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 23.
  • Videó
Link másolása
A Dark Souls mindig is híres volt az irtózatosan kemény főellenségekről, nincs ez másképp a folytatásban sem. A Comic-Conról kiszivárgott felvételen tanúi lehetünk egy noob játékos és a Mirror Knight párharcának.

A behemót páncélos lovag, a Mirror Knight úgy látszik megoldhatatlan problémát jelent a Comic-Conra ellátogató emberke számára. A boss szinte sebezhetetlen, nem árt feltérképezni a gyenge pontjait, s nem tanácsos ész nélkül nekimenni. Két kézikamerás felvételünk van az összecsapásról:


 


 

13.
13.
laca009
#11: van történet csak nem nyomja le a torkodon, mint a mai játékok... a játékban beszélgetések és interakciók során tudod meg.
12.
12.
benben10
A Mirror Knight , maga egyszerű boss, de miután széttöröd a tükrét, abból egy másik játékos jön elő, akinek az a feladatat, hogy téged gyilkoljon le.
Valószínűleg ez jelentette a problémát :D
11.
11.
Skyer
#10: Valakinek ez jön be, ízlés kérdése.
Engem a játék például a történet teljes hiánya miatt nem érdekel. Pedig ha lenne egy fasza története, lehetne bármilyen nehéz, végigtolnám.
10.
10.
KőbányaKispest
#9: + értem, ha valakinek az a jó, de nekem ez már nem kikapcsolódás. Ezt már mindennek lehet nevezni, csak nem annak.
9.
9.
KőbányaKispest
Hát én meg ellenvéleményen vagyok. Bírom ezt a játékot, mert különleges, meg minden, de szörnyűen kretén játék. Erre mást nem tudok. noob? Kb a játékosok 98%-a eddig se bírta volna.
8.
8.
metercsiken
Szerintem is elég "béna" volt a játékos, persze nem mondhatom, hogy nekem jobban menne( hisz még az első részével sem játszottam ). : )
De nekem főleg az szokott nehézséget okozni, amikor egyszerre többen jönnek!
Mondjuk itt is van egy csatlós, de az még elmegy.
Egyetértek AnimeWarlord-al.
4.
4.
PAtr0n
Lószar ez a Boss, tényleg a gamer túl láma hozzá. Nem mondom, hogy elsőre ki fogom nyírni, de nem túl erős. Csak jönne már a játék! Rohadás várós :)
3.
3.
azureknight0715
#2: Ja énis azt néztem hogy ez nem tünik valami erős bossnak. Simába be fog válni a ütés utáni 1 csapás. Villámnál meg hátra azt oldara vetődés. Ez még sima a gyors bossoknál lesz majd a gond.:D
2.
2.
AnimeWarlord
Tipikusan az a boss, ahol megvárod míg támad aztán beleütsz egyet , rohansz és megvárod a következő ilyen alkalmat. Hosszadalmas módszer, de működik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...