Kinect nélkül nem lehet Xbox One-t venni

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 25.
  • Hír
Egy névtelen forrás szerint a Microsoft azt tervezi, hogy 2014 nyarán Kinect nélküli gépcsomagot piacra dob, a cég nyilatkozata azonban cáfolja az értesüléseket: a szenzor az Xbox One-nal együtt érkezik, mese nincs.

Kezdődött minden azzal, hogy az Inside Gaming névtelen forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a Microsoft jövőre két új Xbox One-csomaggal jelentkezik: az egyik a sztenderd csomag KInect nélkül, míg a másik egy olcsóbb modell kisebb merevlemez-kapacitással, amely még a PS4 alapcsomagjánál is olcsóbb lehet.

A magazin szerint, a Microsoft nem mondott igazat akkor, amikor azt állította, hogy a konzol csak akkor működik, hogy ha a Kinect csatlakoztatva és telepítve van. Az első kiadás pedig egy trükk, amellyel a vállalat még több szenzort szeretne elpasszolni.

Naná, hogy sarkít a dolog.

A GameFrontnak adott nyilatkozatában a Microsoft elmondta, hogy "nem tervezik" Kinect nélkül "bevezetni" az Xbox One-t. "Hiszünk a Kinectben, amely értéket képvisel a játékok és a szórakozás terén. Úgy véljük, hogy 499 dollár jó ár azért, hogy a fogyasztók megkapják saját Xbox One-jukat."

44.
trion96
#38: Nálunk az osztályba 14 fiú van és egyiknek sincs konzolja, csak nekem xDD
42.
Dontrip
#41: Kettőnek :D De ők rábasztak mert nem tudnak online játszani.
41.
unrealnoise
#38: és mindenkinek fel van törve. :D
36.
trion96
#34: Van az több dolog is, de nem írom le, mert nem akarok vitát! Fôleg úgy hogy ez egy xboxos hír.
34.
#29: Kettő dologban jobb a Ps3:
Ingyenes Multi.(nem multizok, max a Crysis3-ban tudnék, de ott annyira nem érdekel)
Exklúzív címek.(max a TLoU-t sajnálom, de a többi nem nagy veszteség játékügyileg)
32.
Zombiekiller6
"Értéket képvisel" ezen jót röhögtem, de milyet?
31.
ZsupiDav
Még el is hinném, ha nem lenne ennyire világos, hogy a konzol gyakorlatilag használhatatlan a szenzor nélkül. Az árat pedig egyértelműen az dobja meg. Egyik Microsoft munkatárs nyilatkozta pár hete, hogy a Kinect 2 fejlesztési költsége elég magas volt. Ha nem lenne kötelező, szerintem lazán árulhatnák 350$-ért a gépet, de akkor nem lenne több egy hardver-tuningolt Win8-as 360-nál, ahol a rendszer elviszi a teljesítménytöbblet felét...
30.
Type R
#12 320 ezer volt eu. premier élőtt a jap verzió pult alól:-D
29.
trion96
#15: "Én is utálom az MS-t, de a konzoljuk jobb mint a Sony-é." Bocs de ez..... Jobb a konzoljuk mint a sony-é??? Mármint a 360 a ps3-nál? Ezt így kijelenteni kicsit durva xD
28.
amadeusz gyermeke
Nagy tesót mindenhova. Szánalmas.
27.
Dontrip
#26: Meg sem kérdezem van-e Kinected, vagy Xboxod, vagy láttad-e már akármelyiket is működésben.
26.
daenath
#4: Helyes, legalabb 8 evig lesz egy facca prfogod, mert sok hasznat nem veszed :P
25.
#23: Ez egy olyan játék amit nagyonis érdemes kipróbálni.
Egyik nagykedvencem.
24.
dBLOOD
Csak egy újabb dolog amit a Makroszopsz lenyom a fogyasztók torkán...
23.
supair
#22: Mert elég olcsón hozzájutnék és nincs a közelemben olyan akinek a véleményét megkérdezhettem volna.
Az értékelését láttam kösz.
A szuperhősös játékokkal meg mindig is hadilábon álltam.....
22.
#19: Most nem játszok vele, nem értem miért kérdezed, amúgy meg 9.7/10 .
21.
DON GONDOCS
Várható volt hogy az ms nem fog megválni a kinect integrált boxtól, hisz gondoljunk bele mennyi pénzt öltek a megvalósításába, nem fogják csak úgy veszni hagyni. Az más kérdés hogy a causal gamereket célozták meg vele és ez sokaknak khm piszkálta a csőrét. Az MS most csak a kiváló exclusive címek menthetik meg és erre minden esély megvan.
20.
BrendOoN
Amikor kijött a Kinect előzetese akkor mindenki csak nézett de - véleményem szerint - pontatlansága miatt nem lett olyan jó.

Ha nem lenne hozzá Kinect már olcsóbb lenne. És ha még felvásárolnák a Sonytól a Naughty Dogot és az Ő általuk készített játékok jogait akkor kérdés nélkül az X1-et választanám.
19.
supair
#15: Milyen az Arkham City?
18.
supair
#15: Törölhetetlen:-)
Más reggel azonnal visszatér:-)
Most épp Reach -ezem.
Alig van lag:-)Hullanak az amcsi és mexicoi barátaink mint a legyek!Hallelúja!!!
17.
14# Végre értelmes érvelés Sátánka :) és nem kapták le egyenlőre a fejem!Lehet hogy ez a generáció 5évet sem fog kihúzni amilyen ütemben fejlődünk.Mint a fentebb lévő cikkben,mobilon 2.5Tflop.
15.
Ez az egy dolog zavar nagyon az XOne- nál. Nagyon nem akarok csőlátó, Sony rajongó lenni. De eddig úgy néz ki, nem veszek next-gen konzolt, inkább maradok az X360-nál. Abba már csak úgyis hard-drive kell.Vagy a Pc, amit meg 8 év alatt kb 3-4-szer kell felújítani. De azt sem értem, hogy minek kell ide jönni a Sonysoknak, és ideírni, milyen égés lesz. Én is utálom az MS-t, de a konzoljuk jobb mint a Sony-é.
(Amúgy meg: Ezt a Kemurit nem kéne törölni? Mindig úgy elcsúfítja a kommentszekciót.)
14.
Ha annyira lenne igény és volna potenciál a kinektben, mint amennyire nincs és tolják le erőszakosan az emberek torkán, akkor nem 1 ( azaz egy ) darab olyan játék lett volna az idei E3-on ami igazából kinectre íródott, de aztán meggondolták magukat és átírták inkább QTE-Scriptelt-Mozivá... :)

Amúgy a hangsúly a választási lehetőségen van. Ez ugyanolyan undorító árukapcsolás, mint a nem kapsz Dx10-et csak Vistára vagy a 11-et csak nyolcra. Azért remélem majd valamelyik idióta EU-parlamenti képviselő indítványoz egy új törvényt aminek a vége, hogy pár szár millióra megbüntetik az MS-t ( kinekt, árukapcsolás, kémkedés, egyéb... címszó alatt) betiltani sajnos nem merik. Pedig vicces lenne, most, hogy minden platformon negatívban vannak, kicsit észhez térhetnének és lehetne az egész cég picikét felhasználó orientáltabb, mert most minden csak ez nem jut róluk az eszembe és a végén még idén elhappolják az EA elől a citromdíjat ! :/

Az is mókás, hogy az egyetlen innovatív dolgot ( digitális terjesztés, BD elhagyása, bár igazából ebben is a sor végén kullognának ) már az első körben elhagyták és maradtak az olyan évtizedes, innovatívnak semmiképp nem nevezhető dolgok, mint a kinekt és a drm ( amiből az utóbbival már megint visszakoztak...)

Az sem volt egy hülyeség, hogy független fejlesztők elé minőségi gátat emeltek, hogy ha valaki vállalja a termék kiadását akkor olyan nagy szar csak nem lehet. Ez végső soron a felhasználóknak jó, nézzétek meg milyen átláthatatlan szartömeg terjeng androidon...

A frissítésekről meg csak annyit, hogy ha engednek akkor azzal is öngólt rúgnak, mert így valamennyire rá volt legalább kényszerítve a fejlesztő, hogy minőségi munkát adjon ki, de ha bárki, bármikor, bármilyen hibajavítást adhat ki akkor szépen kilapátolja a szart, azt majd ha nagyon sikítoznak, ad ki egy patch-et. Ez megint a felhasználókat védte valahol...

Nem mondom, hogy a Sony jobb / vagy rosszabb, de a sorozatos bakit az MS-nél szépen meglovagolták. Én mondjuk mindkettőre teszek magasról, köszönöm szépem, maradok PC-s, inkább tömöm Gabe zsíros testét, hátha ad egy nyamvadt HL3-at... :DDD
13.
Nagyon jó gép lesz a ps4,de innovációt tekintve kimerül abban,hogy több ram erősebb gpu.Nekem és gondolom még sokaknak rengeteg élményt adott a c64 is :) 36 évesen nem azt nézem pl pc-n hogy kanyarban 5fpst esik a game :) A kinectben hatalmas lehetőségek rejlenek.Média centerként is!És hatalmas buli lesz 6 részeg ember kapálózása(ha a CIA figyel is közben :) )De említhetném pl a jelbeszéd hangos szöveggé vagy írottá alakítását vagy ki járt a nappaliban témát! Illuminati Room ezek a próbálkozások mind a jövőbe mutatnak nem kéne kapásból elitélni.Nekem bejön a hangvezérlés is.Ha a grafika fog érdekelni akkor ott lesz a kis titán,mivel egyik nextgen sem lesz highend!
12.
Valaki azt hiszi,hogy a sonynál nem a profit a lényeg a csőd szélén!Anno ps2 185000 volt!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...