The Elder Scrolls Online - bemutatkozik a scamp

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 27.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda egy újabb régi-új rémségről rántotta le a leplet. A The Elder Scrolls Online-ban is tiszteletüket teszik az apró csirkefogók, a scampek. A kis bestiák képesek tüzet gerjeszteni és azt a bátor kalandorok ellen fordítják.

A Morrowind és az Oblivion rajongóinak bizonyára ismerősek lehetnek a scampek, ezek a miniatűr daedrák. Nem különösebben intelligensek, viszont fürge harcosok és különösek élvezik a kegyetlenséget és nagy tömegben képesek meglepetést okozni a tápos karakternek is.

A Bethesda egy rövid videó formájában mutatja be nekünk a lényeket. A The Elder Scrolls Online jövőre jelenik meg PC-re és next-gen konzolokra.

68.
68.
PiszkosFred
#67: Természetesen az első esetben (ha a banditák pártjára állsz) a banditák fognak felajánlani extrákat, vendort, küldetéseket, vagy kísérőt, stb.
62.
62.
Kougat
#61: js és persze a hozzászólásaimat főleg a skyrimra kell érteni, mielőt valami félreértés lenne :)
61.
61.
Kougat
#60: ja és persze az, hogy mit szeretek benne, mert az hogy hangulat elég kevés...
zene, történet és történetvezetés, párbeszédek, harcrendszer (az nem ilyen mint ebben a pár másodpercben), rengeteg fajta játékstílus, hogy bármennyit játszol a játékkal belefutsz újdonságokba és főleg az, hogy az egész világa él és lélegzik. Tudom az utóbbi hülyén hangzik, de ha az ember szereti ezt a középkori-mitológiai stílust és az ilyen játékokat akkor érti miről beszélek.
54.
54.
Extol
Hmm le sem esett hogy Skyrim-ben nem voltak benne :-D
53.
53.
Type R
Igen egy 'nem' lemaradt..:-) mázlista aki a legendary vel kezdi:-D èn is kacérkodtam a gondolattal de így 300+ óra után màr picit csömöröm lenne.. De a dlc-k a javítások ès a plusz nehézségi szint elég csábító:-) fallout sajnos kimaradt:-( tudom tudom tíz perc a sarokban kukoricára!!
48.
48.
Type R
Èn nagyon várom! Az ötödik része nagyon mély nyomokat hagyott:-) úgyhogy emelem kalapom ,megérdemelten lett az év játèka:-) nem vagyok egy mmo player de a hatodik részig valahogy ki kell bekkelni.. Aztán lehet tök fullos lesz! Akinek meg tetszik az kihagyja.
24.
24.
PiszkosFred
#22: Nem berágnak. Csak van, amikor le kell süllyedni az ő szintjükre, hogy kommunikálni tudjunk velük. Kockázatos, nagyon veszélyes terep az, mert a rutin őket segíti, de muszáj.
17.
17.
PiszkosFred
#14: Azzal remélem tisztában vagy, hogy két különböző cég fejleszti a TES singleplayert és az ESO-t.

#15: nézd meg a bétás 1-2 órás videókat. Az E3-as early buildekkel futó scriptelt szarra ne alapozzunk, az tényleg gagyi sajnos. Azóta teljes animáció csere történt, bejött a képbe az FP nézet, highres texturák stb. - két hetes bétához képest legalábbis ég és föld a kettő.

...és sajnos ez a scamp, ogrim, stb videók is scripteltek, és a régi klienssel készültek (látszik a karakteren). Sajnos ez hibás döntés részükről, hogy régi klienssel gyártott videókat adnak ki, és nem veszik a fáradtságot egy friss verzióra. (bezzeg a leakelt anyagot meg írtják a netről, amikor azok sokkal több jobban festenek - a fene sem érti ezt)
16.
16.
Ecneb
#9: Riftet nagyon szeretem, viszont nem értem, mit vannak úgy oda az emberek, hogy szarul néznek ki ezek a mobok! Mégis csak Elder Scrolls Online-ról beszélünk! Mutassanak már még egy olyan mmo-t, ami picit is hasonlít hozzá! A játék szuper lesz, hiszen az elődök mind azok voltak, csak ismételni tudom magam: Jó lesz ez, csak várjuk ki a végét!
15.
15.
Grekton
#14: És ezt nem ez alapján a trailer alapján írom, E3as demo is elég gagyinak tűnt.
14.
14.
Grekton
Ez f2p lesz amúgy? Mert ennél jobb f2p mmok is vannak már... Szerintem inkább singleplayernél kellett volna maradniuk, mert ígyis rengeteg mmo van, ezt max a neve fogja eladni ha fizetős lesz.
13.
13.
mephi
Áll egy helyben a nagy hős, miközben a fél bolygót rágyújtják ezek a kis igénytelen mozgású kis lények...
Mindenki a csodát várja ettől a játéktól, de így a videók alapján lesznek vele gondok.
12.
12.
PiszkosFred
#11: Hála a jó égnek, hiszen TES játék készül némi mmo fícsörrel, és nem egy mmo, TES "skinnel". :)
11.
11.
Afrezy
Nekem az eddigi trailerek alapján a játék nem adja at azt az igazi mmorpg hangulatot...Remelem azert nem lesz rossz. ;)
10.
10.
drat576
#9: Aion, EVE is belefér szerintem :)
9.
9.
drat576
#5: akkor nézzél már meg egy Terát, Riftet, esetleg egy Guild Wars 2-t....imádom amikor a béna mmo playerek ezzel hitetgetik magukat ^^
7.
7.
#6: Maga ne ezzel törődjön, inkább csak élvezze a tengert. :D
6.
6.
kúpajószomszéd
#5: Igaz, de legaláb a trailerekben ne mutogassák...
5.
5.
randall13
#4: nincs MMO szar kinézet nélkül :D
4.
4.
kúpajószomszéd
Minek kell mutatni, ahogy azok a koboldok mindig ugyan olyan sablonos mozgást produkálnak? Elég gagyin néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...