Xbox One - részletek a partnerkeresőről

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 31.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft megosztott pár érdekességet az Xbox One Smart Match-rendszeréről, amely az Xbox Live megújult partnerkeresőjét takarja. Röviden: a háttérben találja meg a számunkra legalkalmasabb multis meccset.

Az Xbox One Smart Match-rendszere nagyban megkönnyíti a dolgunkat, így mindig a saját képességeinknek megfelelő partnerekkel találkozunk a többjátékos meccsek során.

A partnerkereső a háttérben fut és megkeresi számodra a "tökéletes játékosokat". A fejlett algoritmusoknak köszönhetően olyan játékosokat hoz össze, akik nagyjából azonos képességekkel, nyelvvel és jó hírnévvel rendelkeznek. Az Xbox Live-on megoszthatjuk saját statisztikáinkat is.

A Smart Match egyfajta időtakarékos megoldás, elvégre akkor is talál számodra kedvező meccset, ha éppen elfoglalt vagy, netán valami mást csinálsz. Miközben a lobbyra várunk addig tévézhetünk, netán játszhatunk egy másik játékkal, amíg a rendszer talál valamit.

Ha a képességeidnek megfelelő meccs készen áll, akkor arról felirat formájában értesítést kapunk.

Bővebb infókat ezen az oldalon találsz.

25.
25.
Yami
Kicsit fordított a logikád. Ezek a cégek nem megmondják, hogy mit akarsz meg mi a jó neked, hanem kiderítik azt és statisztikát meg célzott hirdetést csinálnak belőle. A többivel nagyjából egyetértek, bár nem hiszem, hogy pont az ilyen algoritmusok mozdítják elő a folyamatot.

#23: Én személy szerint a szórakozás miatt ülök le játszani, és nem azért, hogy más embereket gyűlöljek, de te tudod...
23.
23.
kukac450
Szerintem kifejezetten jó, ha összekerülsz néha profikkal is, vagy éppen, ahogy a sors hozza, hiszen ők lehet, lealáznak téged, de a későbbiekben az irántuk érzett gyűlölet és bosszúvágy fog arra motiválni, hogy minél jobban kiképezd magad, így felvehesd velük a versenyt.

Ez számomra ilyen egyszerű és logikus.
22.
22.
Josiix
#19: Ez csak most van igy mivel most nincs ez az algoritmus nem is ugyanolyan szintu elenfelekel jatszol ezert van az hogy egyszer nagyon szarok ellen mesz egyszer pedig tul jok ellen, de ha lesz a smartmatch akkor mar ilyen nem fog elufordulni :I :I
21.
21.
peterpal7
Feltalálták a matchmakinget... INNOVÁCIÓ!!!
20.
20.
supair
#19: Szívemből szóltál!
Tegnap éjjel Halo Reach Team Slayer Uncaged 29 kill 3 death
következő meccs 8 kill 15 death
AÍztán guggolászik a kis csíra pedig a nyomomba sem ér sima meccsen...:-(
19.
19.
Menrich Brother
Ezt mégis, milyen algoritmussal nézik meg? Mi van ha előző játékban szétaláztak, de a következőben meg én alázok tökig mindenkit? Nem azonos szint kell, hanem lagmentes LIVE :)
18.
18.
mestermagyar
10 menetet játszani egy veled "azonossal" sokkal kevesebb tapasztalat, mint egy "szinttel" magasabb ellen.
15.
15.
supair
11.
11.
Machiavelli
Nem félre vezető ám a cím :D Ááááá... Hogy a témához is hozzá szóljak szerintem ez nagyon jó ötlet. Így a pro-k a pro-kal a noobok meg a noobokkal kerülnek majd össze. :D
5.
5.
#4: *Microsoft.
SZERKESZTÉS GOMBOT A NÉPNEK!!!
4.
4.
Az Xbox One lesz a Skynet és rácsatlakozik a konzolokra és a végén az emberiség ellen fogja irányítani a konzolokat.
2.
2.
Na, hát ez elég jó megoldás, csak nem hinném, hogy olyan sokáig kéne várni a lobbyban, hogy közben Tvzzek. Mondjuk, ha egy szerverre szeretnék felmenni, ami tele van, akkor viszont nagyon jól jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...