Saints Row IV - karaktert már lehet készíteni

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 7.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent és ingyen letölthető a Saints Row IV: Inauguration Station, amivel már most elkészíthetitek a Saints Row IV-ben szereplő karaktereteket. Szabadon szárnyalhat a fantáziátok, a lehetőségek tárháza végtelen!

A Saints Row IV ugyan csak augusztus 23-án jelenik meg, már most kaphattok belőle némi ízelítőt: PC-re és Xbox 360-ra megérkezett, a PSN-re pedig a jövő héten fog befutni az Inauguration Station, amivel elkészíthetitek a játékbeli karaktereteket.

A végeredményt (a legjobbakról várjuk a screenshotokat természetesen!) betölthetitek majd a játékban is, sőt, hogy jobbat mondjunk, a Saints Row: The Third-szereplőtöket is "átmozgathatjátok" a programon, így az is használható lesz az új részben.

6.
6.
Machiavelli
Nem rossz dolog. Ez olyan, mint amikor a Spore megjelenése előtt ki adták a Lénylabor-t. Nekem mondjuk ez már sok. Persze jó, vicces meg minden, de a 3 az még kicsit izlésesebb volt és nem volt ennyire elrugaszkodva a földtől. Ettől függetlenül nem féltem, mert biztosan még többen meg fogják venni.
4.
4.
nero66
#1: Szerintem azt nem ilyen videóban láttad. :D
3.
3.
Stranger
Ezzel már eljutottak az ízléstelenségig...
1.
1.
király j
Láttam a videót az a csávó valamikor meztelenül van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...