Wolfenstein: The New Order - egy kis gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
A CVG kapta mikrofonvégre a MachineGames kreatív igazgatóját Wolfenstein: The New Order-témában, és ha már így alakult, néhány percnyi friss gameplay jelenetet is beszerzett a svédektől.

A CVG videóinterjúja még a QuakeCon apropóján készült: a hatperces beszélgetés során a MachineGames kreatív igazgatója, Jens Matthies beszél a játékról, a háttérben pedig új gameplay jeleneteket láthatunk belőle.

A Wolfenstein: The New Order 2014 első felében érkezik, és a hatvanas éveket dolgozza fel alternatív módon az örökifjú B.J. Blazkowicz főszereplésével. Az első fejezet viszont még 1946-ban játszódik, némi második világháborús utóízzel - erről is lesz szó az interjúban:

21.
21.
herlius
Ha az egész fejlesztőcsapat ilyen, mint ez a beteg csávó, akkor már meg is van a válasz az eddigi ótvarszar trailerekre. Ebből a gyerekből süt a totális csőgondolkodás és a "nekemvanalegnagyobbszerszámom" típusú agyatlan henteldék iránti fanatizmus. Sok jóra ezek után én már nem is számítok. A Serious Sam legalább valamilyen perverz módon vicces, ez a Wolf az eddigiek alapján csak szánalmasnak tűnik.
19.
19.
UrbyG
Az interviewalany úgy néz ki mint Hodgins a Dr. Csont-ból! :D
18.
18.
Dízel
ezektől a 2 kezes gépfegyveres lövöldözésektől az agyan eldobom :D 2013ba ez már nem menő... jobban illene a játékhoz az a cim h. "serious sam 3 - nazi world" :D ez wolfeinstein? ez egy rakat szar. a grafikajaval nincs gond, hasonlo mint a bioshock infiniti. kicsit rajzos/rajzfilmes de azért szép, persze total nem élethű de hát ez egy műanyag játék lett sajnos. átvették a crysis cod bf "színvonalat" agyatlanoknak tökéletes.
17.
17.
jszili32
16.
16.
Crow1983
Ezt most PS3 ,vagy X360-on mutogatják ????Mert nem akarom elhinni hogy ez nextgen grafika!A játékmenet meg pokoli szar igazi monoton hentelős ,fos!Az meg hogy 2:06 a faszikám úgy szúrja hátba a náci katonát hogy csuklóig eltűnik a keze az durvaszar!Inkább szerintem gondolják újra az egészet mert a történetből sokkal jobbat ki lehetne hozni!
15.
15.
Alastor01
Nem biztos, hogy rossz lesz, csak a nyilatkozó srácnál nincs rendben valami agyilag! Jól látom az ujjperceire az van tetoválva, hogy "ATOM" "BOMB"? Ez nem normális.
14.
14.
DON GONDOCS
Lehet velem van a baj, de nekem a Rage és ez is tetszik, úgyérzem megkell vennem.
13.
13.
Bone 02
#7: Teljesen egyet kell értenem. Az AI-n meg már most látszik, hogy egy fos és ez tuti így is marad.
12.
12.
ilor14
#8: Szerintem ez azért van mert szerkesztői változat vagy valami,emlékszem a crysis 3 videójában a komának végtelen energiája és tölténye volt :)
10.
10.
goblinfing
Lehetne 1 játék ahol a németek basznak szét mindenkit.
9.
9.
KeXxX
Lehetne jobb is, mert így monoton és értelmetlen.
8.
8.
BrendOoN
3:42 - 3:57 Nem hiszem, hogy gyakran újra kell indítanom a játékot mert meghalt a karakterem... Megmondom őszintén nem tetszik. A nevén kívül semmi sincs benne amitől Wolfenstein játék lenne.
7.
7.
AnimeWarlord
Ebbe ti mit láttok? Semmi nem történik csak agyatlan hentelés végig. Semmi fantázia nincs a játékmenetben. (eddigi videók alapján)
6.
6.
Falcon
egy RAGE minőségű fps, id tech 5 motorral amiben nincsenek unalmas autós részek
nagyon durva lesz
5.
5.
Marcus T.
A zúzás jó lesz, az eddigiek alapján. Csak legyen hangulat, SZTORI, és ne túlozzák el a robotos részeket. Azokat már most előre utálom, mert a RtCW-ben is utáltam. :)))

4.
4.
drat576
egész szórakoztatónak tűnik
2.
2.
kivenoko
Ez a srác be van tépve? :D Amúgy kezd egyre jobban tetszeni a játék, bár a régi hangulat felejtős...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...