Neverwinter - itt a Fury of the Feywild expanzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
Bővült egy nagyot a Cryptic Studios MMO-ja, a Neverwinter. Az új zónát, tárgyakat és ellenségeket tartalmazó Fury of the Feywild már éles, szeretettel várja az aktív és a passzív játékosokat.

Egynek jó volt a free-to-play Neverwinter MMO, szerencsére a Cryptic nem állt le az új tartalmak gyártásával, a múlt hét végén elérhetővé tette az első nagyobb kiegészítőt, a Fury of the Feywildot. Két új játszható fajjal bővült a felhozatal: a hold- és napelfekkel, valamint Sharandar zónája várja a látogatókat, ahol új instance-okba, ellenségekbe és tárgyakba botlunk.

Akik a felhasználói tartalmakra kihegyezett Foundry kínálata mellett hivatalos expanzióra vágynak, vessék bele magukat!

14.
14.
goblinfing
#13: Ezért maradtam wownál, de a rift nem rossz.
13.
13.
sikwitit
#12: Még valami. A játék csak azért szerethető mert free to play modell =re. A fejlődés része tetszett eléggé, a late game az ami üres. Ha ezeket a dolgokat átszabnák, javítanák, akkor talán megérdemelne több figyelmet. De ameddig csak pénzt akarnak kihúzni a zsebemből, addig talán többet érek mondjuk az SWToR -al vagy a RIFT -el. Mind 2 ingyenes ráadásul a RIFT - ben korlátozás sincs már.
12.
12.
sikwitit
A harcrendszer tényleg jó, viszont a játékban van elég sok bosszantó dolog. Pl :
- bemész max lvl instákba és van pár boss amit csak úgy lehet leütni vagy olyan technikával mit más játékban glitch -nek vagy bugnak neveznek... röhejes.
- minden kaszthoz 1 elérhető talent fa van jelenleg, nincs más opció, ergo az leszel mint sokak százezren és gyorsan meg lehet unni. Retalent ? Sok százezer AD ért => szánalmas :(
- számomra furcsa hogy a játék kb minden nagyobb mmorpgből próbál lenyúlni dolgokat, hogy érdekesebb legyen, lásd GW 2 Gem rendszere : kiesik vmi epic loot heroic instából, eladod több százezer AD ért, amit majd becserélsz ingame pénzre (Gold amit kb semmire nem használsz, max javítasz ha sérült a gear vagy potit veszel ) vagy Neverwinter zsére amiből veszel magadnak feloldható tartalmat. Továbbá a GearScore alapján behívó instance finder már csak hab a tortán.
- instában droppolt epic itemek be ninjulhatók, sőt amik bossból esnek azok is, mivel hogy group loot van alapértelmezetten (csak a napi saját bónusz loot 100% hogy tied )
- sokan a mai napig nem tudják mit jelent a Taunt vagy Agro szó és mégtöbben elfelejtik hogy a pap (cleric ) healer és nem dps talental rendelkezik a jelen verzióban.
- PVP ? Vicc. Bejön ellened 5v5 -re 3 wizard és 2 tankféle ami kb game over.
Próbáltam 5 rogue val is, de lehetetlen elkapni a wizardot mert neki 3 blinkje van... és ha 1x elkap akkor jóccakát. Rendelkezem PVP -s múltal, WoW ba lvl 70en és 80 on is 2400 felett voltam, de ez itt vmi más.
11.
11.
Dreadlox
az a baj, hogy nincs kedve az embernek előre nyomulni, mert a történet hót unalmas, jó játék lenne, de ötlettelen, a harcrendszer rohadtjó:D bár a pvp is unalmas
9.
9.
drat576
#3: Maga a videó tényleg jó.
8.
8.
goblinfing
nem szar, csak már ezerszer láttuk és uncsi ez a fajta mmo.
7.
7.
Dugong
#6: Az expanzió vagy a játék?
5.
5.
Dugong
#3: Akkor nem érdemes visszatérnem a játékhoz? Mi a baj vele?
3.
3.
goblinfing
Trailer alapján még mindig megtudna győzni, szerencsételnségükre már kipróbáltam..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...