Launch traileren az új Tini Nindzsa-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Tegnap jelent meg a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, ennek apropóján pedig némi friss látnivalóval is szolgálhatunk nektek belőle: egy trailerrel és tíz képpel, hogy pontosak legyünk.

New Yorkot bűnözők árasztották el, April O'Neilt pedig elrabolták: a Tini Nindzsákon a sor, hogy megmentsék!

Illetve rajtad, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsban a négy teknőc egyikével eshetsz neki a darabolásnak, játék közben pedig a haverjaid is támogathatnak. Az Out of the Shadows tegnap jelent meg a Steamen és az Xbox Live-on, 15 dollárt kell fizetni érte - a PSN-es kiadás szeptember 25-én érkezik.

6.
6.
Solid Snake1984
Nem értem a kollegákat. Tök ratyi a grafikája. Az a helyzet, hogy a Nintendo óta nincs egy normális Ninja Teknőcös gamma.
5.
5.
jardo
Kipróbáltam én is a demóját Live-on. Amennyire vártam, akkorát csalódtam. A grafika ótvar, ez már évekkel ezelőtt is ciki lett volna, a szinkronhangok bénák, a kamera rossz helyen van, nagyon közel a karakterek vállához, ezért sokszor alig látni valamit harc közben, amikor minden irányból körbevesznek minket, szóval az egész iszonyat kényelmetlen. Az animációk is darabosak, a karakterek mozgása néha egészen érdekes, és nálam az interakciók is hajlamosak voltak néha beakadni. Amúgy a harcrendszer nem lenne rossz, van egy csomó mozdulat, speciális mozdulat, vannak counter támadások, stb., csak hát mint mondtam, a béna kamera miatt általában kényelmetlen volt a harc. Ennél én jóval többet vártam, egyrészt technikailag is (grafika, átvezetők, szinkron, stb.), másrészt játékmechanikailag (pl. karakterfejlődés, fejleszthető képességek és fegyverek, stb.), harmadrészt pedig művészileg is (dizájn, hangulat, humor) is. Nekem nagyon nagy csalódás ez a játék.
3.
3.
Trapyd
Nekem is nagyon tetszik és ha jó a játék akkor bizony megveszem.
2.
2.
DON GONDOCS
Végre egy jó bunyos játék a Teknősőökkel, a harc is jó lett, a teknősök kinézete is jó lett szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...