Rocksmith 2014 - videón az interaktív leckék

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on bejelentett Rocksmith 2014 Edition ugyanazt tudja (s még többet), mint az első rész: megtanít téged gitározni. Feltéve, ha megvan a szoftver, és egy elektromos gitárt is birtokolsz. Oktatóvideó következik.

A Rocksmith 2014 Editionben nem kevesebb, mint nyolcvan lecke vár rád. Megtanítja, hogy hogyan kell fognod a hangszert, hogyan állítsd be - az első pengetések után már komolyabb technikákkal is megismerkedhetsz. S ami a legfőbb: olcsóbban kijössz, mint egy gitártanárnál. Az új rész a rajongói visszajelzések alapján készül, s október 18-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

5.
5.
Quent1n
#1: Előttem már válaszoltak, annyival egészíteném ki, hogy a gitártanároknak is ugyanúgy fejlődniük kell és tartani a lépést a korral és még többet nyújtani azért a pénzért ez már csak így működik. Plusz ez a játék/oktatóprogi simán meghozza sok ember kedvét és biztosra veszem, hogy egy részük előbb utóbb kiköt egy igazi tanárnál.
4.
4.
tupaccc
3. tökéletesen megfogalmaztad a véleményemet. Csakúgy mint konditerembe meló után nincs kedvem újra utazni - mivel falucskánkban nincs, ezért házilag alakítottam ki magamnak, így zeneleckéket se nincs kedvem venni idegenektől. Talán nem olyan eredményes, de alapok lefektetésére, elfoglalt emberek számára tökéletes.
3.
3.
Dugong
#1: Ez egy borzasztó pesszimista hozzáállás. Én megvettem az első részt, és már az is sokat segített, hogy fejlesszem a gitártudásom. Esténként, munka után, vagy amikor volt egy fél órám. Soha az életben nem lesz sem lehetőségem, sem időm rendes gitártanárhoz járni. Nem is akarok karriert a gitározással, és szerintem sok ezer ember van úgy mint én. De mégis jobban élvezem a zenélést, mint korábban.
Végre egy játék, ami szórakoztató, de tanít is valamire!
1.
1.
Yetikee
Ye,még egy dolog amivel emberek munkáját veszi el a technika:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...