Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 6.
  • Pletyka
Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.

Egyáltalán nincs garancia arra, hogy a kínai A9VG fórumon megszellőztetett lista valódi, mindenesetre érdemes vetni rá egy pillantást, akad közöttük néhány komolyabb cím is.

Az alábbi kép állítólag az mutatja, milyen címek érkeznek majd digitális úton a Ubisofttól, és bár akad közöttük olyan, amit ismerünk (például ott a Watch Dogs vagy a Child of Light), olyat is látunk, amiről eddig még csak említésszinten sem hallottunk.

Így a fentiek szerint érkezik a tavaly PS Vitán debütált Assassin's Creed III: Liberation HD-változata (immár számozás nélkül), és jön Assassin's Creed: Pirates, ami jó eséllyel kötődik a nemsokára megjelenő Black Flaghez. Aztán készül még valami Rabbids: Big Bang és Rayman: Fiesta Run címmel, és úton van az EndWar Online, az Auto Dance, a Valiant Hearts: The Great War és a Poptropica: Forgotten Islands.

Tegyétek meg a téteket: valódi a lista vagy sem?

15.
Gamerdavid
Assassin's Creed Pirates. Rosszat sejtek.
14.
Scorpion02
De örülnék a Brothers in Arms Hell's Highway folytatásának.
13.
Huntsman
Elég savanyú ez a kifolyt uborkalé, waccsdógz-on kívül nem látok magamnak valót. :(
10.
jardo
Én speciel örülnék, ha az AC: Liberation kijönne asztali konzolokra is.
9.
Rabit Wars
Nem tudom ki hogy van vele, de ez már kicsit túl erőltetik az egész "AC" szériát az Ubisoft mindenhol csak az folyik a csapban. Semmi új dolog újítás UNALMAS az egész úgy vagyok már vele mint az EA games-nél az NFS-ekel minden évben egy semmit mondom cím, és ez valamelyest a sablon játékosok miatt is van mert meg veszik és egyéniségtelén az összes!
8.
KeXxX
Van ott egy pár cím aminek örülnék ha megjelenne :D
7.
Shoot many robots 2-t mikor jelentik be??!!
6.
comodore
Far Cry Classic XBLA játékkal lesz még valami, nem tudjátok?
4.
Shannaro
#3: Bár ez nem a valódi neve :D
2.
dacoon90
Most tud valaki egy olyan dolgot is mondani, ami kínai és valódi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...