Dead Rising 3 - akár tízféle befejezés

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A Capcom Vancouver szerint a Dead Rising 3-nak akár 6-10-féle befejezése is lehet, attól függően, hogy a játékban milyen döntéseket hozunk. Az Overtime módban pedig minden titokra fény derül a maximalisták előtt.

Mike Jones, a játék producere az OXM-nek adott interjújában kifejtette, hogy a játékban az a célunk, hogy elmeneküljünk Los Perdidosból, mielőtt a hadsereg nukleáris csapást mér a városra. A menekülés korántsem lesz egyszerű.

A játék során számos elágazáshoz érünk, ahol különféle döntéseket hozhatunk. Ezek alapján a játék tízféle befejezést kaphat, de az sem biztos, hogy képesek leszünk elmenekülni a hadsereg akciója elől. Minderre hat napunk lesz, s ebbe bele is férünk, ha helyes döntéseket hozunk.

Nem leszünk időlimithez kötve az Overtime módban, ahol addig játszunk majd, ameddig jól esik, minden titokra fényt deríthetünk, aprólékosan felfedezhetjük Los Perdidost, miközben olyan stílusban nyomulhatunk, amilyenbe csak szeretnénk.

A Dead Rising 3 a sorozat eddigi legnehezebb epizódja lesz, legalábbis a fejlesztők szerint.

8.
8.
leviske
Hangsúly az "akár" szócskán. Sokszor hallottunk ilyen ígéretet...
3.
3.
Necreon
Ez nagyjából úgy lesz 10 befejezés, mint a Mass Effect 2 több száz az alapján hogy ki marad életben és ki nem.
2.
2.
sebtapasz
Az első szerintem is elég nehéz volt, én végig se tudtam vinni...a második sokkal könnyebb volt!! :D :D Azt végig is vittem!!
1.
1.
utahl2
Nekem még az első részben se sikerült elmenekülnöm :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...