Child of Light - JRPG Ubisoft módra

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Befutottak az első részletek a Ubisoft Montreal művészi igényességű játékáról, amit tagadhatatlanul a JRPG-k ihlettek, élükön a Final Fantasyvel. Egy csábos tündérlányt irányítunk benne, aki hatalmas kaland előtt áll.

A Ubisoft nem titkoltan a JRPG-k megható hangulata előtt szeretne tisztelegni a Child of Lighttal. A játékot a montreali brigád fejleszti, s most befutottak az első képek és a trailer is. Főhősnőnk egy Aurora névre keresztelt, fiatal és bátor tündérlány, aki egy osztrák herceg lánya, s keresztül-kasul bejárja majd Lemuria káprázatos világát. Útközben találkozik egy barátságos lánggal, Igniculussal.

A látványért az a Ubiart Framework engine felel, amely már szépen vizsgázott a Rayman Legends alatt. A világban számos ravasz lény él, Aurora végső célja az, hogy legyőzze a Fekete Királynőt és megtalálja a hazautat.


Számos fejtörőt oldhatunk meg a kaland során, a harc körökre osztott lesz, s alatta időmérő-rendszer dolgozik. Érdekesség, hogy megszakíthatjuk az ellenség támadását a megfelelő pillanatban - sok esetben ez lesz a siker kulcsa. A tündérünk egyébként otthon van az elemi támadásokban, de Igniculus is segítheti őt a küzdelmekben, akit akár egy második játékos is irányíthat.


A Child of Light 2014-ben érkezik a következő platformokra: PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 és Xbox One.

8.
8.
Razielhu
A Ubisoft most fogott egy hatalmas sószórót és a sz*rt is kisózta a p*csámból!
Na ezt a játékot már várom szeretettel :D
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Csak néz meg egy tales of vagy star ocean játékot és rájösz.
6.
6.
Dugong
Én két dolgot hiányolok mindig a PC-s játékok terén: a JRPG-ket, és a Couch Coop játékmódot.
Végre!

#4 Akkor szerinted mitől?
5.
5.
gel00
Kár, hogy olyan sokat kell rá várni!
4.
4.
DON GONDOCS
Attól hogy egy játéknak meseszerű a képi világa és körökre osztott a harcrendszere attól még nem jrpg. Persze ettől még jónak nézki olyan taktikai rayman
2.
2.
drat576
Nagyon hangulatos, főleg ezzel a zenével.
1.
1.
giga321
Felkeltette az érdeklődésemet. Várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...