Frissítve: Jön a free-to-play Soul Calibur

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A japán Famitsu eheti számában fény derült a Soul Calibur: Lost Swordsra, amely a Dead or Alive 5 és a Tekken Revolution után szintén ingyenes modellben lát napvilágot, kizárólag PlayStation 3-on.

Az utóbbi időben egymást sarkát tapossák a népszerű bunyós címek free-to-play mellékágai. Így volt ez a Tecmo Koei-féle Dead or Alive 5-tel és a Tekken Revolutionnel, ám a Namco Bandai még egy ütőkártyát előhúz az Ace Combat Infinity, a Tekken Revolution, a Mobile Suit Gundam Battle Operation és a Ridge Racer Driftopia után a Soul Calibur: Lost Swords személyében. 

A játék vélhetőleg hasonló modellt követ, mint a Tekken: megnyert online mérkőzések után érmék ütik a markunkat, melyek idővel regenerálódnak, s vásárlásra költhetjük őket. Várunk egy fejlődési rendszerre is, hiszen az már a kiadó előző ingyenes verekedős játékában is jól működött. Egyelőre csak a japán debüt a biztos, de a cég néhány hónappal ezelőtt Amerikában benyújtott védjegykérelme előrevetíti a nyugati verziókat.

Update! A Namco Bandai megerősítette, hogy Amerikában és Európában is megjelenik a játék.

7.
7.
Falcon
#4: igazad van a tekken is nagyon rossz mindenki brutál magas szinteken van és 2 karakter túl erős lett és mindenki azokkal van
a namco bandai meg inkább a time crisisel foglalkozna inkább itt a move meg a guncon3 és alig van ami támogatja
6.
6.
Jinbobo
4.
4.
strike19
Ezeknek a verekedős f2p nincs értelme.Inkább vegyétek meg valamelyik részt és játszattok haverokkal egymás ellen otthon.
3.
3.
jszili32
De ha már free to play akkor miért nem jön PC-re is!?
2.
2.
shatterhand
SC2 remake után még ez is?
Jó lenne tudni mikor jön, mert csak egyikre akarok költeni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...