Assassin's Creed IV - traileren a next-gen verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Három és fél perces melldöngetés érkezett a Ubisoft háza tájáról: az Assassin's Creed IV: Black Flag next-gen és PC-s verziójának grafikai aspektusa került terítékre. Érdemes belenézni, mi is keressük az állunkat!

A Ubisoft Montreal illetékesei nem ültek a babérjukon: rengeteg technológiai fejlesztést végeztek az Assassin's Creed IV: Black Flag Xbox One-os, PlayStation 4-es és PC-s verziójához. Az már biztos, hogy a tenger megvalósítása még ütősebb, dinamikus időjárás-motorral vértezték fel, de lesz itt global illumination és 3D-s lombozat is.

A játék november elsején jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, majd pár héttel később PC-re és next-gen masinákra is.

95.
95.
Blackhard89
#94: Hoppá hoppá és ezt itt a gamekapocs-on találtam

"Next-gen konzolokon 30 fpssel fut a játék. Lehet, hogy az új masinák korántsem olyan erősek, mint azt egyesek gondolják?"

http://www.gamekapocs.hu/hir/34895/the_witcher_3_wild_hunt_uj_infok_es_kepek
Na ezt hogy akarjátok majd kimagyarázni ??? :D
94.
94.
Blackhard89
#93: Tessék! http://www.pcguru.hu/hirek/ujabb-infok-a-the-witcher-3-rol/23239
Nem rossz a 30 fps de ha már most ilyenekről kell beszélni az új konzokon mi lesz később ????
93.
93.
Blackhard89
#88: crysis 3 még mostani konzolokon is nagyon pöpecûl néz ki. Hát most ezt komolyan mondat ?? pc-n egy picit annyi a változás mint ha két különböző játékkal játszanék.

Gyerekek azért a Ps4 -nek az erejét sem szabad leírni. Ezzel semmi gond nincs. Itt az volt a gond hogy egy két emberke azt állította hogy a nextgen konzolok fényévekkel lesz a pc -től 1-2 évig. Amit egyszerűen nem tudok felfogni hogy egy értelmes ember aki konyit egy kicsikét a számítás technikához és a mai játékokhoz hogy mer ekkora hülyeséget állítani?????

Ja a Witcher meg a kezdetek óta pc platform. és amit már egyszer leírtam hogy egy cikk-ben olvastam hogy a The Witcher 3 nextgen konzolokon max 30 fps fut majd... nyugodtan utána lehet nézni
88.
88.
trion96
#84: Kedves errorHD. Amúgy tök lesz@rom ezt az egésszet mert nem fogok itt veled vitatkozni interneten keresztûl. Én ps3-on játszok és meg vagyok vele elégedve! Felôlem kôrbe is nyalhatod a géped akkor se fogok pc-n játszani (kivéve stratégia)
Visszatérve a ps3ra: Számomra nem kell szebb grafika amit a ps3 nyújt. Ha veszek egy ps4-et az nem a grafika miatt lesz, hanem a király játékok miatt amik nem jönnek már 3-ra.
A másik meg az hogy az ennyire istenített crysis 3 még mostani konzolokon is nagyon pöpecûl néz ki.
És miért ne lenne olyan grafika ps4-en mint a crysis 3 full pc-n???
Amúgy kicsit gondolj már bele! Veszel most egy ps4-et 120 ezer ft-ér. Ha nem megy tönkre 6-7évig vinni fog minden játékot. Ha most veszel 120 ezerért gépet, örülsz ha jelen generációs játékokat elviszi :D
84.
84.
errorHD
#79: Az új játékok nextgenen még mindig csak 30 fps lesz, és kedves trion mefigyelheted az összes új játék szebb lessz PC-n és jobb na erről ennyit amit nem értetek nem kell bele szólni mert sok embert elferdítetek a valóságtól.
83.
83.
Baysi
Én nem akarok belepofázni egyszerű pc felhasználó és játékos vagyok. Ennek ellenére nem mondanám, hogy leesett az állam a videótól vagy most olyat mutatott amit játékba még ne láttam volna pc-n. Ugyan a technikai hátteréhez nem értek, de képtelen vagyok elhinni, hogy ezt a mai pc-k ne bírnák. Crysis 3 fantasztikusan nézett ki. Bf 4 zseniális és a gépigény se durva. Witcher 3 szintén fő platformként pc-n jelenik meg és az se valami fos ahogy kinéz. Azt az egy dolgot viszont észrevettem, ami vicces, hogy amíg a mostani konzolok grafikája csunyult az ment , hogy nem a grafika a lényeg, ahogy jön a kövi rögtön mekkora szempont a grafika... nem kötekedésképp csak mókás.. :D
81.
81.
errorHD
#79: Tudod valaki igényli a minőséget, de te maradj csak a 10-15 évvel ezelőtti felbontásnál stb.Tudod én majdnem éve összerakattam egy i5 760+8gb ram+ hd5870 és biztos lehetsz benne hogy az AC4-et highon,ultrán fogom játszani vagy szerinted az AC4 lesz olyan szép mint egy crysis3? nemvalószínű.A crysis 3 nem nextgen engine de ti még a nextgen konzolokon se fogtok olyan grafikát látni mint egy PC-n highon-ulrtán :)
74.
74.
crashpipi
#72: Szerintem a felbontás másodlagos. Azon 720p felett egy nappaliban egy 102-es tv-n nem veszel észre érdemi minőségbeli változást.
Én azt hiszem, hogy a most megjelenő új megoldások és effektek, ami ebben az AC4 videóban is van 1-2 és ki tudja még mi készül más exklúzív címeknél egyelőre messze meghaladják a jelenlegi "csúcspc"-k erejét. Azt hiszem egy lentebb említett GTX680 nevezhető annak, hisz önmagában 120 ezer Ft, amihez minimum ilyen értékű egyéb sallang kell még hozzá, ami ki is hajtja.
Hiába a felbontás, ha nincsenek benne az új effektek a pc-s portban. Én nem istenítem a lentebb belinkelt prohardveres cikkírót, mint ahogy arpika nagymester vázolta, de teljes mértékben egyetértek vele. Kell az 1-2 év, hogy a pc újra felnőjjön a konzolokhoz.
Ami nem baj, csak pofátlan lehúzás megint. Kell a PS4, mert nem akarok kimaradni az újból, mint ahogy kellett 2007-ben a 360 is, pedig én kimondottan csak koca konzolos vok, mivel a két acc-omon most is összesen 16000 achievement pont van ennyi év után.
De nem szeretem, ha valaki el van szállva a pc-k teljesítményétől, amikor egy jó közepes gémer gépet évről évre fenntartok és látom a korlátait, gyengéit.
A múlt hétvégén teszteltük a Crysis 3-at egy kollégámnál, úgy hogy átvittem az én 2 gigás HD7870OC-met az Ő ugyanilyenje mellé és egy i5 3570k-val full beállításokkal sem estünk hanyat a sebességtől, sőt, a homokfutós résznél még 30 alá is esett. Lehet mondani, hogy nem kell mindent fullra húzni, lejjebb kell venni a felbontást vagy az élsimítást és szűrést, de azt akartuk látni, hogy ez a gém, ami nagyon nem nextgen, csak a többi kint lévő játékhoz képest több feature-t tud, compute-shaderből tol csillivilli dolgokat és többet kihasznál a DX11-ből, mint más, de nem nextgen. Ahhoz új effektek kellenek, osztott memória kell, közvetlen hardver hozzáférés, API, IGP, stb...
72.
72.
Blackhard89
#71: Azt hogy miből robbant ki a vita azt én nem tudom hisz én csak nem rég kapcsolódtam be a történetbe . Engem a te hozzászólásod dühhitet fel egy kicsikét, :D mikor azt írtad hogy a nextgen konzolok fényévekkel van a pc-től amivel én nem értettem egyet,és most sem értek. A gtx680 egy nagyon erős kártya ,bár én inkább a gtx 770 -re gondoltam. AZ a helyzet hogy nem kell az új dx re várni pc -n hogy lenyomja a konzolt . Itt van pl:a felbontás. Már most megkérdezem hogy ugye itt mindenki tisztába van azzal hogy a mai konzolok még csak meg sem közelítik az 1920*1080 felbontást. Hiába van ráírva a játékra vagy egy HD tv-re mikor rányomsz és kimutatja a felbontást. azt hiszem 720p vagy lejjeb van belőve a felbontás a jelenlegi konzoloknál. Viszont pc-n már az én kis öreg gtx560 nom is bírja az 1920*1080 feletti felbontást. Már most sokan magasabb felbontásal játszanak medium-high vagy High configon. Mi lesz majd akkor mikor lesznek már 4K monitorok ??? Egy I7 3770K , egy GTX 770, 12 gb ramm mellet szerintem már tudnék játszani 4K felbontásban egy játékkal még ha nem is fulon de akkor is. Ja és én úgy hallatom hogy most fog tartani ott a nextgen hogy teljes mértékben full HD -ben jönnek rá ki a játékok. Na de ezt már ahogy azt imént leírtam már most túltépte a pc. Ja és most így a 4K ról csak annyit hogy olvastam hogy kérdezték a sony-t eről, ők azt felelték hogy ps4 meg fog birkózni a 4K - val de,csak filmeknél.....
71.
71.
crashpipi
#68: Fényévekkel? :D Ebből robbant ki a vita. :D A TressFx az új cgn alapú vga-ák új effektje, mint pl az enyém is, de élvezhetetlenné teszi a sebességet. És ez még csak a nextgen eleje. De Ti szerintetek a nextgen konzolokat már egy 680Gtx megalázza most is. :D
Ha azt állítod, hogy vmivel fullon játszol, az mindent on és max-ot jelent. Na, én nem tok fullon játszani. Tehát mivel már elfelejtetted, hogy abból indult el a sárdobálásotok, hogy a pc-itek már most készek a nextgen effektekre és az új konzoloknak már most sincs előnyük, akkor jelzem, hogy sajnos van. És 1-2 évig még ez így is marad. Kivéve, ha jön az új Dx és az új felsőkategóriás vga-ák egy vagyonért. Addig meg a pc-s portokban csak a nextgen effektek töredéke kerül. Persze csak a miénkbe, mert a Ti gépeitek már most is fullon viszik az év eleji gémeket, így az Ac4 sem lesz problem nekik. :D
Annyira belefeledkeztek a fikázásba, hogy már az sincs meg, miből robbant ki. :D
68.
68.
Blackhard89
#66: Azt nem értem hogy nálad a Tomb Raider hogy hogy akadt??? Valószínűleg azért mert minden szart felhúztál, de ennyire már ne legyünk amatőrök uraim. Van a Tomb Raider be egy olyan beállítás csak a hajára : https://www.youtube.com/watch?v=HvHq4JIcneY Az AMD fejlesztette ki TressFX Hair aszem ez a neve. A lényeg hogy ezt a legújabb videokártyákhoz készítették most nem tudom de nem is érdekel hogy most neked milyen videokártyád van. De ah ezt te tényleg bekapcsoltad és nincs hozzá megfelelő géped és szaggatott és az miatt csinálod itt ezt a cirkuszt, akkor most nagyon csúnyán kiröhögtetted magad.......
A több platform -os ügyben meg egyetértek. Be kell látni hogy egyes konzolokon nagyon jó exkluzív játékok vannak. De a tárgyról ne térjünk el, a konzol technikailag fényévekkel volt, van, és lesz is a pc-vel szemben
63.
63.
crashpipi
Tehát, ha ez mind kacsa és szemfényvesztés, akkor miért nem képes futni pc-n az új FIFA Ignite engine-je? És miért nem fognak még futni az eljövendő újgenerációs enginek?

http://prohardver.hu/hir/kedvezhet_is_pc_uj_konzolgeneracio.html

Én értem, hogy szerintetek ez szemenszedett hazugság és aki ilyet ír, az nem ért hozzá, csak akkor miért ők élnek meg ebből a tudásból és miért nem írtok Ti cáfoló cikket, hogy okoljunk?
Ja, mert, hogy világolás és hogy érdemben cáfolni nem tudjátok? :)
Nem Youtube-ra gondolok. :D
Én visszább vettem a hangnemből, mivel láttam, hogy falrahányt borsó, de ha már így megrökönyödtél a fejlesztői konzolverziókon, annyi leeshetett volna magadtól is, hogy természetesen én sem arra írtam., hogy azon programoznak a fejlesztők joystick-el Te észlény, hanem, hogy hiába íródik, szerkesztődik maga a kódsor pc-n, de azt a konzolon futtatják le ellenőrzésképpen, annak mi értelme volna, ha pc alapon néznék az algoritmus lefutásának sebességét, mikor egy konzol nem úgy épül fel. És tök mindegy, hogy az alkatrészek külön-külön akár pc alkatrészek is lehetnének, de a felépítés és az erőforrás kihasználás ég és föld... A 2d artist rajzolgatása meg, hogy jön ide? :D
A legújabb konzolos játékoknál tényleg volt lagg és akadás néha-néha, de még mindig nagyságrendekkel kevesebb, mint pc-n. (Xbox360) Ez betudható az öregedő vasnak. Ha nálad feltűnően sokszor volt, akkor feltételezem a hiba a Te készülékedben volt vagy az írott lemezeidben.
Na, de hogy egy Tomb Raider mindent fullra húzva, az összes effektel, FullHD-ban, szűréssel, simítással diavetítés legyen egy 3,7 gigás quad-on egy gyárilag húzott HD7870OC 2GB DDR5-el? Ez az ami bizonyítja, hogy egy AC 4 az új effektekkel egy jó medium beállítást is nehezen fog bírni. Ebből indult ki ez a sárdobálás... (:D)
Az XboxOne premieren, ha arról is futottak a gémek, kb. Blikk színvonalú cikkek vannak erről a neten, a PS4-nél nem így volt.
59.
59.
crashpipi
Egy kis estimese a több tucat neten megtalálható magyar és idegennyelvű cikkek közül: (itt sem bántja a pc-t senki és nem ajnározza a konzolt)
Nem baj, ha tájékozódik az ember és tanul az okosabbaktól, akik veszik a fáradtságot és elérhetővé teszik ezt nekünk.

http://prohardver.hu/teszt/pc_konzol_avagy_uj_generacios_jatszma/mi_a_konzol_elonye.html
58.
58.
Blackhard89
#56: Az utána lévő dolgokat meg már érdekesnek találom.
57.
57.
Blackhard89
#56: A vége jó volt :D épp most ebédelek nemsokára jöhet a lecke :D

Te szerencsétlen fasz már 18 éves korom óta önállóan élek és dolgozok. Mire vagy te annyira beképzelt mikor 6 ével vagy nálam idősebb te idióta.

Nem kéne utólag pofázni és ki javítani magad, ha egyszer írtál valamit akkor vállad fel.

"A szomorú valóság, hogy jelenleg nincs olyan PC-s konfiguráció, ami képes lenne az Xbox One és a PlayStation 4 technikai képességeivel vetekedni"

Te ezt írtad és ráadásul az elején, úgy hogy nem is kellet a többi hozászolást elolvasnom,és ez ebben a formában egy nagy baromság ......
56.
56.
crashpipi
#55: Te sem értetted és el sem olvastad. Persze, hogy vannak high-end pc-k, amik többre képesek, mint bármi, több processzorral és több vga kártyával. Nem, hogy 1 millió forintig, de 3-4-ig is. De azok, hogy jönnek ide? Itt átlag, az otthonainkban lévő pc-kről volt szó, meg azokról, amik kicsit többe kerülnek és arról, hogy mit nyújt egy 200 ezres gép egy 150 ezres konzollal szemben, hogy ez miért van jelenleg így és hogy még idő kell a fordulópontig megint.
A konzolra írt játékokat nem pc-n fejlesztik. Ez sem jött be. Fejlesztői kiadásokat kapnak a gépekből.
Ahelyett, hogy hisztizel, olvasnál visszább. Ezért ítélek kor alapján. Nemhogy a dolgokat nem látod át, de még ostoba is vagy. (Bocsánat!)
Arról volt szó, hogy jelenleg milyen technikai akadályai vannak annak, amik megfogják a mai gémer pc-ket, hátráltatjál a papíron meglévő teljesítményüket és emiatt lehetnek egy darabig megint az élen a konzolok a látványban. Arról volt szó, hogy valószínűleg már az elején is lépést lehet tartani ezzel a teljesítménnyel egy pc-n, csak indokolatlanul sok pénzt kell majd ráfordítani, ami ár/érték viszonylatban pocséklás.
Ha meg azt cáfolod, hogy ezek a szoftveres korlátok nem léteznek pc-n, és a közvetlen hardverhozzáférés nem előny konzolon, akkor ne olvass utána, mert tök felesleges, írj ide valami szaftosat és ebéd után ülj a lecke fölé!
55.
55.
Blackhard89
#54: Tök mindegy mit dumálsz senkit sem érdekel, azzal hogy másik embert megítélsz a kora alapján az csak téged minősít le. Ráadásul jobban átlátja a dolgokat mint te.
Azt írtad hogy: "A szomorú valóság, hogy jelenleg nincs olyan PC-s konfiguráció, ami képes lenne az Xbox One és a PlayStation 4 technikai képességeivel vetekedni"
Nem értelek te nem veszed tudomásul hogy a PS4 és az xbox one játékokat is pc készítik hogy tudsz egy ilyen dolgot állítani ami teljesen felfoghatatlan. Van fogalmad hogy a világon milyen pc konfigurációk léteznek?? 500.000 tól az 1000.000 -ig. Egy szerűen felháborít hogy hogy lehet valaki ennyire fafejű. Mi van valamiért megharagudtál a pc -re ??? Akadt egy játék vagy mi van???
Nincs értelme a pc-t a konzolhoz hasonlítani Technikai értelemben. Egyszerűen nincs olyan hogy pc vs konzol fogjátok már fel!!!!!!!
54.
54.
crashpipi
#53: Aki nem vette a fáradtságot, hogy végigolvassa vagy primitív ahhoz, hogy felfogja, annak csak ennyi jött le. Pedig nem erről szólt. Nekem is van mindkettő és most jön a 2. konzolom, úgyhogy lesz 3. Minek bántanánk bármelyiket is? :) Csak sok itt az olyan okoskodó, akinek inkább a leckéjét kéne még írnia. :DDD
53.
53.
sebtapasz
Látom megint megy a Pc- Konzol keménykedős szájkarate! :D :D :D Amúgy jól néz ki ez a kis bemutató!
Jaaaa, hogy ez nem is erről szól?? :) :)
50.
50.
trion96
#49: Erre elkezdtem írni egy hosszú és megmagyarázó kommentet, de rájöttem hogy semmi értelme, inkább hagyom a p***ába. :D
44.
44.
Blackhard89
Most ne haragudjatok de nem olvasom végig a hozzászólásokat, csak gyorsan átnéztem őket... szóval ha jól értem arról megy itt a téma hogy egy fúl kategóriás pc nem tudja hozni majd azt a szintet mint egy nextgen konzol ??? Most ezt komolyan gondoltátok?? Akkor egy I7 3770K proci egy gtx 770 egy 12 giga ddr3 2000mhz memória nem bírná azt a szintet mint egy next-gen konzol ??? Ráadásul úgy hogy ezek a nextgen konzolok igazából egy pc xbox one vagy ps4 házba préselve??? ez most komoly......
43.
43.
Stranger
#42: Igen, a köv. konzolokat már biztos nehéz lesz tartani a kezdetekben, de akkor is csak élesben derül ki a dolog és ahogy mondtam nem a mostani gépeket kellene hasonlítani a jövőben megjelenő konzolokhoz.
Azt is tudni, hogy könnyebb lesz PC-re portolni és a mostani konzolokból kiindulva se fogjuk az ereinket vagdosni, mert nem emlékszek hogy pl. a PS3 megjelenésekor olyan sokkal többet kellett volna költeni a gépekre...
Na, de i'm out! Elég volt szerintem az offolásból. :D
42.
42.
crashpipi
#41: A proci a következő. Nem fér az évi upgrade keretbe. Ezért van még meg. 3 éves. Tavaly cseréltem a ramokat, kapott tuning hűtőt a cpu és vettem komolyabb tápot, mert már így is ki volt centizve, meg hogy a vga cserére ne kelljen. Ezelőtt egy 460 GTX volt benne. Nem vagyok az a hülyeséget vásároló típus. Viszont nem is lomolok a neten, meg más kidobott szarja se kell és az árukereső legolcsóbb tételére se rabolok rá, ha a márka nem tetszik. Így egy vga-n egy 10-es különbség is van. :S Na, így jön össze az az évi 70-80 ezer, amin úgy felháborodtál. :) Ja és minden bruttó kiskereskedelmi ár, sajna nem tudok trükközni.
A pc-be önteni kell a lóvét. :/
A Tomb Raider TressFX-el és SSAA-val nem hogy nem élvezhető, de nem is játszható. A Batman sem. Ezeket a gépeket meggyalázza.
A konzol árát arra írtam, hogy egyszer adod ki rá és 3-4 évig veri a pc-t, amire addig 2 konzol árát baszod el. (megvásárlással) És 4 éve bírták azt a grafikai szintet képviselni, leszámítva a felbontást.
Szóval szerintem messze vannak a vasaink a nextgen effektektől, ezen kár is lovagolni és a következő 2-3 év a PS4 javára fog eldőlni, hacsak nem nyertek a lottón és high-end pc-t épít majd mindenki.
41.
41.
Stranger
#37: SSD-vel csak gyorsabb lesz a betöltés, annyit nem ér mint amennyibe kerül. 1600Mhz-es RAM-nak sincs semmi értelme, csak IGP/APU-s gépeknél jön ki különbség, mert ott használja az integrált kártya a RAM-ot. De ez a legkevesebb ártöbblet.
Én nem játszok annyit, ezeket próbáltam utoljára: Battlefield 3, Tomb Raider, Bioshock Infinite és teljesen jól futottak. Persze én már megvoltam elégedve a 30-50FPS-el. És ezek a játékok se az optimalizálásukról híresek sajnos (kivéve BF3, de az sokkal jobban is futott). De pl. a Skyrim még grafikai modokkal is megy stabil 60FPS-el. TR-nél megjegyezendő, hogy a TressFX és SSAA nem volt benyomva.
Én nem hazudok, gondolom mivel alacsonyabb felbontásban játszok bőven elég a gépem. Egy régebbi játék pl. Mirror's Edge 2560x1440, Tomb Raider Underworld pedig 2560x2048 felbontás, AA, AF mellett 60FPS-el futott. (A nagyobb felbontást downsampling-al értem el, mirrors edge csak 16:9-t támogatja azért volt olyan). Ez pedig már egy teljesen más minőséget képvisel mint amit a mostani konzolok felmutatnak.

4 éve valóban kijött abból 2 konzol ára, de most ezt miért hoztad fel? A konzolok nem is bírják azt a minőséget képviselni mint egy olyan PC. Sokszor még 1280x720-as felbontásban se futnak, low-medium beállításokkal és még így sincs meg a 30FPS. Keress rá a Lens of Truth-ra, ott találsz xbox vs ps videókat és látni, hogy még egy Saints Row se megy 30FPS-el.

Amúgy hogy-hogy csak ilyen procid van, ha valóban annyit költöttél a gépre amennyit? Hülyeségeket vásároltál akkor!
40.
40.
crashpipi
#39: A stabil 30 fölötti kell. Azalatt észreveszed. Nem kell a 60 fps, de ha teszem fel egy Cod (amit rühellek) 60 fps-el fut normál szitukban, egy robbanásokkal teli jelenetben, ahol több karakter is van, a 30 sincs meg a jelenlegi kártyával és az idegesít. Nem is tudom, hogy kapható-e olyan kártya, ami 60-at tud stabilan. :) Jó volna. :)
Itt az egész abból indult el, hogy hogy várhatnánk a nextgen effekteket ezekkel a vasakkal, amikor már a most kint lévő játékokat sem lehet fullra húzni velük, mert már most a kompromisszumokról szól a dolog. (Pl: Tomb Raider, FarCry 3, Bioshock Infinite, Crysis 3, stb) Ne térjünk el a témától.
A megjelenő konzolokon pedig pár évig ezek természetesek lesznek, meg sem kottyan majd nekik és minimális pénzráfordítás kell csak.
(Most nem hozom az X360 és PS3 párhuzamot, mert 2 éve már ott is csak a kompromisszumok vannak és azt már lehagyták a jelenlegi pc-s hardverek. De mellettüók szóljon, hogy 40-50ezerért újat kapsz. Ha csak játszogatnál és nem kell a nextgen grafika.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...