Metro: Last Light - jövő héten jön az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Deep Silver és a 4A Games bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Metro: Last Light harmadik DLC-je. A Developer Pack legfontosabb érdekessége az új egyjátékos küldetés lesz.

Szeptember 17-én válik letölthetővé a Metro: Last Light harmadik DLC-je, a Developer Pack. A csomag PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megérkezik aznap, persze az európai PSN-felhasználóknak a már szokásos menetrend szerint egy nappal tovább kell várniuk rá.

A Developer Pack 4 dollárt kóstál, a legnagyobb érdekessége pedig az új egyjátékos küldetés, a Spider's Lair lesz, ami teljes mértékben a túlélő horror-élményre koncentrál majd. Ezen kívül kapunk egy lőteret, ahol mindenféle kihívást teljesíthetünk a játékban elérhető valamennyi fegyverrel, egy "AI-arénát", ahol embereket és mutánsokat ereszthetünk egymásnak, és egy "múzeumot", ahol a játékosok közelebbről is megismerkedhetnek majd a játékbeli szörnyekkel és NPC-kel. Bármit is jelentsen ez.

A 4A Games egyébként egy új fegyvert is ígér, erről a jövő héten rántja le a leplet.

13.
13.
metercsiken
DLC-ket én mondjuk nem veszek, de ennek az alap játéka az valami eszméletlen jó!
Nagyon várok egy folytatást belőle!
8.
8.
DarkLord
Az egyjátékos részére kiváncsi leszek azért bár a többi nem érdekel...amilyen jó volt az alap játék olyan rossz cuccokat adnak ki hozzá :S
1.
1.
RangerFox
Ennyi pénzt simán megér!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...