GTA V - teszünk egy kört Los Santosban

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy megjelent a GTA V, mindenki erről beszél, a nemzetközi sajtó is hemzseg a GTA-anyagoktól. Most két hosszabb gameplay videóval kedveskedünk azoknak, akik még nem tudják belevetni magukat a játékba.

Mert például hozzám hasonlóan tűkön ülve várják, hogy vége legyen a napnak, és lehessen menni a boltba az előrendelt példányért... Az első GTA V-tesztekkel együtt nem kevés gameplay videó is felkerült a netre a játékból, mi az Eurogamer autós és helikopteres túráit tesszük közzé.

Apropó, tesztek: a VG247 csinált egy nagyobb gyűjtést az első pontszámokból, itt lehet megnézni őket - sok köztük a kilences meg a tízes!

72.
72.
rdt89
SPOILER VESZÉLY LEHETSÉGES DE NEM BIZTOS!
Nagyon szép és döbbenetes játék, de nekem az SR4 változatosabb és hangulatosabb volt ami a küldetéseket illeti.
Ha már a fejlesztők, pár ötletet tovább fejlesztettek a konkurens SandBox játékokból 1-2 dolog még belekerülhetett volna:
1. Elő pajzs (ember magad elé húzása pajzsnak, utána eldöntheted elengeded, kivégzed, vagy a kocsi csomagtartójába helyezed).
2. Harc rendszer lehetett volna látványosabb, erőteljesebb, változatosabb.
3. Autó váltása vezetés közben (Trevorral például).
4. Gyors futás közben autófelvétel (Trevornál képzelném el ezt is)
5. Előzetes információkból olvastam, hogy bármilyen tereptárgy felvehető harci segédeszközként, amit még nem sikerült összehoznom.
6. Ha már Max Payne rendszer akkor lassítás mellett az elvetődős ugrás is elfért volna.
7. Autók motorhangja 1-2 járműnél még kikapcsolt rádió mellett se hallható szinte, csak nagyon halkan.
8. Autókázás közben, egy km/h óra bekerülhetett volna, bár az előző 11 részben se volt (ha minden mellék ágat nézünk a részek számát illetve)
Előre is elnézést, ha bármelyik megvan a játékban, csak a bambaságom miatt nem vettem észre, de tippet, ötletet szívesen fogadok. A játéknak ezek a hibái számomra, ami inkább kukacoskodás, mivel semmi se lehet tökéletes. A grafika döbbenetes, a játék sokoldalúsága és térképe döbbenetes méreteket ölt. Szerintem Magyarország bármelyik megyéével felveszi a a versenyt méretileg lazán.
Köszönöm a figyelmet!
Mindenkinek jó játékot, ehhez a mesterműhöz! :)
71.
71.
AssaX
#70: jajaja és ha át mész a piroson jönnek a zsaruk meg lehet flörtölni a nökel a játékban persze peesze
70.
70.
crashpipi
Kevés a forgalom és nincs élet??? :D Egy játékot játszunk? :D Néha még sok is és esélytelen a száguldozás. Rengeteg gyalogos, állatok... Isten király! 8 órája ment el a futár, azóta nem bírtam letenni. 15%! :)
69.
69.
trion96
#65: ENNYI! Év játéka! XDDDDD
68.
68.
Jared
nemtom sztem nagyon király game lett :D nem bírom abbahagyni
66.
66.
pimpa25
#65: Na bammeg,visszavontam minden szavam:D
65.
65.
ati15
#32: http://www.youtube.com/watch?v=ddTG6UJczgU akkor ez mi szerinted? :D
64.
64.
Solid Snake1984
Nem rossz ez, de valahogy nekem hiányzik ez meg az belőle. Tényleg elég kihalt a gamma.A grafikától meg egyáltalán nem estem hanyatt. Pc-s verzóra biztos jön majd egy kát grafika mod, de akkor is. Kicsit szerintem el szálltak maguktól a Rockstarnal. Biztos nehéz megugrani a lécet, amit ők állítottak fel, de nagyobb volt a hírverés úgy érzem.
63.
63.
Dízel
csak nekem szurta a szemem az h, egy óriási városba, óriasi utakon mindig 4-5 kocsit latni összesen? oke lehet igy szaguldozni de ez nem város. nem attól város valami h, nagy hanem h. sokan lakják. ez olyan mint egy szellemváros. gondolom jó nagy teljesitményű gépekre lenne szükség ha meg akarnák tölteni a várost.
62.
62.
AnimeWarlord
61.
61.
AnimeWarlord
Személy szerint én nem érzem akkora durranásnak. Inkább tűnik egy komolyabb hangvételű kiegészítőnek a 4-hez , mintsem új résznek. De valószínűleg csak azért érzem így mert az eddigi összes gta teljes értékű rész generáció váltásonkánt jelent rakat ujdonsággal. Na -béke
60.
60.
Ventus
#57: Csórikámra jól rárontottál ott a tornácon 8 percnél :) :)
59.
59.
balazska01
Sziasztok!

Hozzám még mindig nem érkezett meg a futár!!! Van valaki még aki nem fővárosi és várja a játékot?? Kezdek aggódni.....
58.
58.
crashpipi
Akiknek az autók irányítása nem tetszett, azoknak megjegyezném, hogy nagyságrendekkel jobb, mint a 4-ben. Végre nem úsznak és imbolyognak annyira.
57.
57.
kisfiu87
Csináltam én is egy spoiler mentes gameplayt :)

https://www.youtube.com/watch?v=TB22FyW7wGg
56.
56.
ArrowCross
Nekem tetszik a játék, sokkal jobban megvan csinálva mint az előző részei. Grafikailag messze a legjobb GTA. A bejárható terep tényleg hatalmas, én még a városból ki sem jutottam. Annyira nagy csalódás senkit sem érhet, túldramatizálni a dolgokat meg senkinek sem kéne. Jó játékot akinek már megvan, és azoknak is akiknek még csak ezután lesz meg.
55.
55.
kopic
54.
54.
slawter
#50: Amit láttam a GTA4-ből, abban voltak ilyenek, szerintem itt is vannak, max a videó készítője ment rosszkor, rossz felé :D.

Amúgy azt hittem, hogy a külső körítésre értetted, hogy steriel, és nem az iylen apróságokra - amik valóban fontosak.
Szerintem élvezetesebb ez a része is, ha nem , akkor ckas meghallgatják arajongókat, és orvosolják egy javítással, nem hiszem, hogy hatalmas munka lenne számukra.
53.
53.
akifourteen
#52: Ja es persze meg jatszani is fogok. Ha a online bevalik akkor csocsi.
52.
52.
akifourteen
Na egy kicsit beszalok vitazni olvasom,hogy tobben hianyoljak a latvanyos tores fizikat,azoknak tudok ajanlani egy burnout paradise-t. Nekem sokkal jobban tetszik az autok iranyitasa mint a 4-ben,hamarabb reagal a gyors manoverekre es ugyebar Franklinnel be lehet a kapcsolni a lassitast ami sokszor segit ha nagy a forgalom. Tenyleg nem akarok spoilerezni de en kijelentem a legjobb GTA amivel jatszottam.
51.
51.
adam6751
Olvastam volna a veszekedéseteket, de szerencsére itt a játék úgyhogy sziasztok!
Ja, és remélem ti is mielőbb megkapjátok-beszerzitek! Jó játékot mindenkinek! :D
50.
50.
pimpa25
#45: Hát nem tudom,lehet,hogy én vagyok nagyigényű,de számomra nem a forgalomból,és a gyalogosokból áll a dinamika egy olyan játékban,amit a világgal próbálnak eladni.Történjen valami,pl:láttunk kismillió medencét,miért nem úszik egyikben sem senki,vagy nem nagyon láttam pl bolt előtt beszélgető embereket sem,ezek a dolgok pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz,h mennyire érzem magam "otthon",és most ráadásul csak scriptelt dolgokról beszéltem.Ez megint úgy hangzott,mintha valami örök elégedetlenkedő lennék,pedig nem,csak úgy gondolom,ennél többet illene már kihozni ekkora költségvetésből 2013-ban-de mint mondtam,majd meglátjuk next genen.
49.
49.
kopic
#6: +1 :C
dzsiadzso inkabb hallgass legyszives !!!!!
48.
48.
AK-87
A gta4-ben sem volt fenékig tejfel a fizika.De az tetszett hogy némely ütközés után leállt jármű.A gta-k is másolnak filmeket nem csak a cod(ezt a sztorira értem).Én amugy azt várom mikor hozza futár.Úgyhogy ha vkinek nem tetszik a game akkor legalább ne hisztizzen.Mondjon annyit nekem nem jöttbe és kész a nyávogást hagyja meg a frizbibe.
47.
47.
slawter
#7: Ezek szerint az egész GTA5-nek elég egy TXT, és szevasz, kész a csodajáték.^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...