Film készülhet a Dante's Inferno alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre nagyobb az esély arra, hogy film készülhet a Visceral Games-féle Dante's Inferno alapján. Lapértesülések szerint az új Evil Dead rendezője, Fede Alvarez bábáskodna az adaptáció felett.

A Deadline értesülései szerint a Universal Pictures még hét évvel ezelőtt nyerte el a Dante's Inferno (teszt) megfilmesítési jogait, és bár azóta nem nagyon hallottunk a projekt felől, a filmstúdió még mindig nem tett le arról, hogy vászonra vigye a Visceral Games játékát. Ami csakugyan adaptáció.

Úgy tudni, a rendezést Fede Alvarez, az új Evil Dead (kritika) direktora vállalhatja, az úriember jelenleg is tárgyal a projektről. A produceri feladatokat Eric Newman és Marc Abraham, a Robocop-remake producerei, illetve az EA-s Patrick O'Brien látják majd el, a forgatókönyv pedig Jay Basuhoz kötődik.

Rajzfilm egyébként készült már a Dante's Inferno alapján.

20.
20.
Csoki80
Érdekes felvetés, az animációs filmet akarják vajon megfilmesíteni, vagy az eredeti színművet??? Félő, hogy egyik sem lesz valami jó, hacsak nem pumpálják meg lével... Legalábbis a mostani fantasy filmek, amikbe nem megy elég pénz elég kakik :-(
17.
17.
slawter
A Dante's Inferno: An Animated Epic elég gyenge lett, annál remélem jobb lesz...
13.
13.
DON GONDOCS
Úram isten. Adjátok Uwe Boll-nak ezt elrontani nem lehet. Az animációs film kifejezetten jó volt, ja és remélem a filmmel együtt jön egy kötelező folytatás is
12.
12.
Yami
Én kedvelem ezt a játékot minden hibája ellenére. Persze nem egy God of War szintű alkotás, de én nagyon jól elvoltam vele. Várom a filmet.
11.
11.
hurkagyurka2
10.
10.
Huntsman
#9: Nagy Feró szerintem tökéletes lesz.
9.
9.
keiji maeda
kell egy izmos pasi aki végig ordibálja hogy beatrice nem kell nagy szinészi játék :) és kész a film :)
7.
7.
Ecneb
http://www.imdb.com/title/tt1401113/

Szerintem ebben már kiélték a filmkészítés lehetőségeit.
6.
6.
Drazhar
A játék tetszett, az animációs film is, de kérlek Hollywood, takarodj a játékipar közeléből.
5.
5.
roli33
Ja, és jöjjön egy Dante's Inferno 2 az új konzolokra! :D
4.
4.
roli33
Jöjjön csak, ilyen film még úgysincs! De ne legyen már horror, oké, legyen 18+os, de a Dante's Inferno nem horror volt, hanem akció-kaland, horrorisztikus elemekkel. Így álljanak hozzá.
3.
3.
Gamerdavid
Nekem nem jött be a játék. De a filmet biztos hogy megnézem. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megvalósítani azt az elmebeteg világot.
2.
2.
Huntsman
#1: Dehogy lesz, végülis úgy néz ki csak ugyanaz az ember fogja rendezni :D
1.
1.
Moldren
Akármennyire God of War utánzat, nekem nagyon bejött ez a játék. Remélem a film nem lesz tele annyi baromsággal mint az Evil Dead.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...