Új Metal Gear játékok PSP-re

  • Írta: InGen
  • 2005. december 28.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima amelett, hogy Playstation 3-ra készíti a Metal Gear Solid 4-et, két másik játékba is belekezdett a hordozható masinára...
Hideo Kojima amelett, hogy Playstation 3-ra készíti a Metal Gear Solid 4-tt, két másik játékba is belekezdett a hordozható masinára, ám egyelőre csak igen szűkszavúan nyilatkozott mindkettőről.

Az eddig Metal Gear Solid BD néven emlegetett stuff az eddigi információk alapján egyfajta "digitális tartalom" lesz, nem egy rendes játék, inkább valami másfaja, szórakoztató anyag.

A második project Kojima elmondása szerint egy teljesen új Metal Gear Solid játék, amely alapvetően egy megszokott játékmenettel ellátott anyagnak készül, viszont megbolondítják egy eddig soha nem látott újdonsággal, melyet a designer isten elmondása szerint csak a PSP tesz lehetővé. Kojima elmondta, szerinte akkora újdonságról van szó, hogy nem biztos benne, hogy a gyakorlatban is működni fog, ezért egy alfa verziót le fog teszteltetni néhány szerencséssel a közönség soraiból.

Ez utóbbi project felett ott bábáskodik a Metal Gear Ac!d rendezője, Shinta Nojiri is.
27.
27.
InGen
Van a 2-nek meg a 3-nak is topikja, bár lehet jó lenne egy ultimate MGS topic. Ööö. Rádbízom a döntést :)
26.
26.
Sybilla
No, asszem' csinálni fogok egy MGS-topikot, ha még nincs, és ottan' folyt. köv. ... :))
25.
25.
InGen
Dear Syb, mint mondtam a hidegháborúban játszódik, így aligha lehet Liquid :E



Nade elég, játszál csak :D
24.
24.
Sybilla
De PS2-ôn nyomod a MGS1-et? Én azon toltam, így nem mertem warez lemezen nyomulni.



MGS-sztori cikk: persze, szívesen benne vagyok, ha lesz ilyen. (Örömmel látom, hogy összejöttetek Forddal ... :PP)



MGS3: ezek szt Liquid a fôszereplô, aki esetleg túlélte a FoxDie-t? ;) No de ez csak költôi kérdés volt.



MSN: amióta nincs polgári melóm, nemigen szoktam csetelni, de remélhetôleg hamarosan vége ennek a sz*r korszaknak is.



Amúgy épp az imént olvastam el a Metal Gear Ac!d tesztjét a Konzolban. Állítólag nem lett túl jó, mivel kevés benne a tutorial rész, és lassan lehet elôrehaladni. (7 pontot kapott). Viszont a kártyás megoldás érdekes lehet!
23.
23.
InGen
Ja és ez a mondatod:



"Mármint hogy nem Snake a protagonista a 2. és a 3. epizódban"



Nem igaz a 3. epizódra, ott ugyanis Snake a fôszereplô, csak nem Solid... :) de többet tényleg nem mondok, semmit nem akarok lelôni de már alig várom hogy végigvidd hogy beszélgethessünk róla.. akár majd MSN is ha egyszer felveszel ;))))



22.
22.
InGen
Hehe majd meglátod :)



MGS1 nem eredeti de inglis vörzsön. Az MGS3-ból viszont a hamarosan megjelenô Subsistence -t meg akarom vételezni mindenképp :)



Egyébként ha te is lenyomtad a maradék 2 részt, és én is, akkor Ford komával összefogva írhatnánk egy giga mindenre kiterjedô MGS történelmes, történetes, karakteres, mindenes cikket :)
21.
21.
Sybilla
Ohhh ... hát furi olvasnom ezeket. Mármint hogy nem Snake a protagonista a 2. és a 3. epizódban. De majd nemsokára meglátom ...



MGS1 rlz!! Honnan van a kópiád, eredeti? Inglis vörzsön? Kíváncsi vagyok a kalandjaidra. Én 1 helyen akadtam el nagyon, ha a lent emlegetett "jóakaróm" nem segít ki, még mindig ott sz*rakodnék. Majd írd le, hogy haladsz, és jó szórakozást! :D
20.
20.
InGen
Az elsô részt éppen tolom, a 2. még sajna nem volt meg. Ez egyrészt baj ugye, mert nyilván több poént így nem értek, viszont nem is baj, mert az MGS3 elôzmény ugyebár. A hidegháborúban játszódik és nem Solid Snake a fôszereplô, hanem egy -szerintem- még keményebb karakter, aki igen khhm.... szorosan kötôdik Solid -hoz. Nem lövök le semmit, majd meglátod de ááááááááá :)



Viszont az MGS2-ben sem Solid Snake a fôszereplô, hanem Raiden, aki a nagyközönség szerint egyébként túl nôies ahhoz, hogy Snake -t helyettesíteni tudja, így az MGS2 osztotta meg leginkább a közönséget.
19.
19.
Sybilla
... and PS2 / PS3 rlz. :))



InGen, sokadjára kérdezem, de most már válaszolj légyszi: elsô-második rész megvolt?!! Nekem egy MGS-fanatic "jóakaróm" nem is engedte, hogy belekóstoljak a késôbbi felvonásokba, míg az elsôt le nem nyomtam. Remélhetôleg ma folytatom a 2. résszel (The Sons of Liberty), nagyon kíváncsi vagyok! :D
18.
18.
InGen
Ami mondjuk furcsa, mivel az egyik MGS4 trailerbe bele is építette a poént, hogy jön a kis robot, mire Otacon mondja, hogy CELL processzor van benne. Erre Snake kérdezi hogy tényleg szükséges ôt a harcmezôre vinni? Mire Otacon azt mondja, hogy:



"You're looking at the key to winning the console war,"



Hehe, Kojima rulz :)
17.
17.
fojesz
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=62199


De rosszul emlékeztem, csak azt mondta, hogy lehetséges lenne... :)
16.
16.
InGen
Nem. Olyan nincs hogy azt a Sony engedje, meg Kojima elveivel is ütközik. Egy játékot csak egy platfomra fejleszt, hogy annak minden adottságát a legutolsó cseppig ki tudja használni.
15.
15.
fojesz
Valami hír is volt arról, hogy esetleg az MGS4 elkészül X360-ra, nem?
14.
14.
InGen
legyén az én tanárnénimt :) infós osztály, only boyz



Nos igen, az eléggé frankó lenne. Konkrétan atomikus lenne :D Solid Snake nagy segítségünkre lenne a nyelvtanulásban ha nem lenne olyan szûkszavú :))
13.
13.
Sybilla
InGen: Vagy tök állat lehetne az is, hogy pl. angolon szünet elôtti uccsó' órán behozni vmi péest vagy igzbogzot, és nyelvtanulás végett zúzni egyet ... :D Bár lehet, ez a lányok zömének nem tetszene annyira. :) (Kissé mintha eltértünk volna a fôszáltól ... :P)
12.
12.
InGen
Nahát hallod én is beszarnék rajta ha a magyartanárnômmel magyar órán a metal gear solidról beszélgetnék :D hát milyen durva már? :DD
11.
11.
Sybilla
InGen: én észrevenném, nyugodjál meg. Egy PSP-ét tuti. :PP Bár ezúton odáig jutnánk, hogy elkezdenénk a játékokról dumálni (volt már olyan, nagy csodálkozást váltottam ki azzal, hogy akkoriban a GTA: VC volt a best of nálam :P), az meg idôhúzásba fulladna, ám tuti elvenném, legalább az óra végéig. :P



Bár sztem Nálad mind a magyar, mind az angol terén bocsánatos bûn, ha lógsz az órán ... :D
10.
10.
InGen
Syb: ki mondta hogy a tanárnak tudnia kell róla? :)) Egyébként meg igen, most már bele kell venni a "majd ha látod hogy én az órán PSP-n filmsorozatokat nézek és játszok" dumát is.



Viszont közben rájöttem hogy téged az irodalom különösen érzékenyen érintett szóval sry :) de a másik óra viszont ami kapásból jön mint PSP használatra alkalmas óra, az meg az angol szóval :DDD
9.
9.
Sybilla
InGen: Nahát, ettôl még most is felszalad bennem a pumpa ... Ebben a szituban szoktam azt mondani, hogy "majd ha látod, hogy az órán én is discman-t hallgatok / telefonálok / sapkában vagyok, akkor te is megteheted." Bár PSP-vel ilyen még nem volt ... :PPPP
8.
8.
InGen
Engem viszont maximálisan rávett az hogy irodalom órán Lostot nézhetek :)))
7.
7.
Sybilla
InGen: frankó? Akkor elôre is gratula! Hát nem t'om, engem az a kicsi képernyô nem venne rá, hogy lecseréljem a 72 centis tévéére, még ha így nem is látom a GTA és a MGS PSP-és felvonásait. De kíváncsi leszek a beszámolótokra! Ja, és állítólag már a PSP-ét is lehet csippelni ... :P
6.
6.
lewton6
5.
5.
InGen
Ford komával tervezzük a beszerzését az igen közeli jövôben, úgy beszéltük meg hogy majd ugyanonnan rendelünk 2db -ot :)
4.
4.
Sybilla
Hát, én csak a MGS, és a GTA miatt még nem veszek PSP-t ... Te valóban, InGen? :)
3.
3.
InGen
Mindenesetre már csak ezek miatt az MGS cuccok miatt is kötelezô a PSP , remélem meg is lesz rá a cash nemsokára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...