TGS 2013: Videón a bővített Naruto-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A tokiói rendezvény apropóján új előzetest kapott a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Full Burst, amely további fejezetekkel, karakterekkel, kosztümökkel és küldetésekkel bővíti az alapjátékot.

Ez lesz az ultimate kiadás a legutóbbi Naruto-játékhoz. Hiába vannak ott az új játszható karakterek, küldetések és kozmetikai finomságok, a legjobb dolog az egészben, hogy PS3 és Xbox 360 mellett a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Full Burst PC-n is megjelenik még az év végén.

Íme, az új trailer:

6.
6.
Oswald
De jó lenne ha mondjuk csinálnának egyszer egy Naruto RPG-t,karaktergenerálással meg ilyenekkel.Vagy egy MMORPG-t ebben az univerzumban.A Világ,és annak a szabályai,történetei hősei adottak.
Az RPG-t csinálhatná mondjuk a Studio Ghibli, az MMO-t pedig a Tera Online fejlesztői.
Mit szólnátok hozzá?
5.
5.
Oswald
Kövezzetek meg,de ez mibe különbözik ettől? :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UQii9bpe8Fc
Mert szerintem tök ugyanaz a kettő.
Ja igen, azt olvastam itt a GK-n hogy,elvileg Október 25.-én jön ki.
(Ha valakit érdekel a forrás akkor belinkelem. :D )
4.
4.
PrimYaz00
remélem a kövi részt nem a cc2 csinálja, vagy legalább megjönne az eszük és csinálnának 1 dbz szintű játékot, minden karakterrel...
3.
3.
PrimYaz00
#1: egyetlen baj vele, hogy az előző részekhez képest 1 rakás szar lett... 1. meg a 2. rész között volt 45 karakter különbség itt a generations meg a 3 között van kb 10, mikor bőven lett volna lehetőség, rövidítették a combokat is, a videókban a szájmozgás meg továbbra is csúszik, néhány karakter olyan technikákat használ amit az animébe nem (pl: nagato: panda,madara: shinra tensei) stb... úgy örülök, hogy az egyetlen játék amiért ps3at vettem, cod színvonalú lett-.- de nem baj nem is vettem meg ezt az 1et ps3ra, mert a generationsal márt 1xer átbasztak, jó lesz kalózba, mert pénzt nem érdemelnek ezért. ez meg amúgy nem új trailer
1.
1.
DON GONDOCS
Talán az egyik legjobb anime adaptáció, meglássuk mit hoznak ki belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...