Assassin's Creed IV - a hírhedt kalózok

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott az Assassin's Creed negyedik része, a főszerepet ezúttal azok a kalózok kapták, akikkel rendre össze futunk majd kalandjaink során - ismertetőjegyük, hogy általában ijesztőek, és szeretnek vedelni.

Ott van például Adewale, aki a rabszolgaságból menekül el, hogy aztán Edward kormányosa legyen, vagy a legendás Feketeszakáll, aki hősünk mentora lesz. Benjamin Hornigold az udvariasabb kalózok közül való, Wood Rogers nem fél semmitől, ahogy Charles Vane-nel sem szívesen akasztanád össze a bajszodat.

És persze magát Edwardot sem kell félteni, ahogy az alábbiakból is kiderül. Az Assassin's Creed: Black Flag november 1-jén jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, később érkezik belőle a PC-s, PS4-es és Xbox One-os változat is. Köszi, adam6751!

22.
22.
Elcijas
#20: Na NE!! Két EGÉSZ oldal jellemfejlődés?! WOW!!

most komolyan? -.- te beérted 2 oldallal, amit máshol trilógiákon keresztül visznek végig?
21.
21.
#18: Amúgy Connor azért volt ilyen a jelleme, mert így sokkal emberibb volt a karakter (mindenki követ el hibákat, nem gondolkodnak az emberek mielőbb cselekednek....stb) . Ez tette emberibbé.
20.
20.
#18: Látszik, hogy nem olvastad a könyvet abban benne vannak olyan dolgok amiket nem akarok leírni, mert spoiler gyanus lenne, meg az utolsó 2 oldalon van egy connor epiolog amit kivágtak a játékban az ott két oldalni jellemfejlődés.
19.
19.
Azeroth87
#18: Csatlakozom. Nekem is Haytham karaktere izgalmasabb volt, és második végigjátszásra fogalmazódott meg bennem, h az a sztori talán érdekesebb lett volna.
18.
18.
UndokBeka
És az AC3 mennyivel jobb lett volna, ha Connor helyett Haytham story-ját kapjuk meg onnan, h miért lett Assassin és hogyan állt át a másik oldalra. A végén mikor kiderül, hogy átáll, az megint lehetett volna egy WTF moment, illetve a storyjának a lezárása, hogy párszor összefut a fiával és a végén a fia öli meg. Ehhez képest Connor sztem egy eléggé egysíkú és érdektelen figura, aki nem jut el kvázi A-ból B pontba (lásd Ezio, mint ellentét, aki a fiatal gigoloból egy remek assassinná válik), ő marad a lázadó fejjel a falnak menő típus. Ehhez a játékhoz is picit szekptikusan állok, mert félő, hogy a tengeri harci rész túlsúlyban lesz és unalmassá válik. A jelen storyjára meg sokkal jobban kíváncsi vagyok, mint egy újabb assassin-éra.
15.
15.
#14: Szerintem az AC3-ban emékezetesebb karakterek voltak. Nehéz lesz űberelni achillest, Haythemet, George Washington, Charles leet.
14.
14.
Gamerdavid
Remélem lesznek olyan emlékezetes karakterek, mint az Ezio trilógiában.
13.
13.
Benjamin Hornigold jó fejnek tűnik a trailerben.:)
12.
12.
Ghost26Dave
Kötelező vétel lesz a play it en.Sztem aki teheti az jöjjön el :D
11.
11.
A BAO és az AC4 várom a legjobban ebben az évben nagyon jó lesz.
10.
10.
hedzsooo
#9: Előtt. Connor nagypapija a főszereplő. NEM valószínű...
9.
9.
avus
Ez a harmadik rész után vagy előtt játszódik? Desmond benne lesz?
8.
8.
Lauditore
#6: Lehet még az is,hogy azért mert ő az első fehér ember.(rasszizmus nélkül)
7.
7.
Lauditore
#6: Igen blackbeard hangja alapozza meg a hangulatot :)
6.
6.
Zozzancs
#4: Abszolút egyet értek, Edwardban van valami ami kicsit megmagyarázhatatlan, ami által rettentően szimpatikus egyéniség. A többi karakter is nagyon ott van a szeren, főleg Blackbeard hangja tetszik nagyon :DDD
5.
5.
hurkagyurka2
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagy kosztümös film fan vagyok magam is! :) A kedvenc témámat vegyítik a kedvenc játékommal, hát mi kell még?! A látvány mindig is ütős volt AC esetében, a körítés is, nem gondolnám, hogy rossz játék lesz ez... A felfedezés öröme ahogy szigetről-szigetre hajózgat az ember, hmmm, igazi csemege! :)
Még egy hardver kellene addig, mert az most nincs sajna :(
4.
4.
Lauditore
Higgyétek el, a kalózkodás belefér. Remek kis játék lesz ez. Igaz, ha imádtad az AC3 világát, valószínűleg ezt a környezeted nem fogod annyira szeretni, ugyanis pont ellentéte.(Gondolok itt a hangulatra, és a színvilágra) Lehetőségünk legalább annyi lesz mint az előző játékokban,sőt. Minden karakter eddig (Altair,Ezio,Connor) nagyon eltérő személyiség volt, ezért nehezen lehet csak mindenkivel azonosulni. Altair csak a testvériségnek élt, komoly volt és könyörtelen. Ezio egy olasz gigolo, aki sokat változott a 3 játék során, ezért nehezen definiálható. Connor gyakorlatilag bosszút akart állni, és sokat nem gondolkodott azon mit tesz. Én mind a 3 karaktert imádtam, külön hangulat kell hozzájuk. Viszont ez a mostani karakter Edward, mindannyiunkkal tud azonosulni(legalábbis a fiatalos,lázongó énünkkel). Iszik,kurtizánokkal kefél,lop,öl stb. Igaz, hogy túl hosszú,ezért senki nem fogja elolvasni ezt mert túl hosszú :D Szóval ennyi..
3.
3.
Exinor
#1: Engem meg pont a kalózos téma fogott meg. Az AC2 volt az tolsó amivel játszottam, nekem monoton volt, de erre kíváncsi vagyok.

Remélem, hogy jók lesznek a tengeri csaták is:)
2.
2.
Gora
A 360-asra lehet bepályázok :D
1.
1.
DarkLord
A látvány az ott lesz a szeren az biztos, de nekem még mindig nem adja ez a kalózkodás...annyira távol áll ez az AC-től szerintem a tengeri csaták meg szerintem kínszenvedés lesz és unalom.

A sztori miatt természetesen végigjátszom , mert kiváncsi vagyok rá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...