WRC 4 - bemutatkozik az ausztrál rali

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Megkapta harmadik gameplay előzetesét a WRC 4. Ausztrália vörös pora tapad a kasztnira, az abroncsok pattognak a murván, a lóerők elszabadulnak. Már nem kell sokat aludnunk a megjelenésig.

A WRC 3: FIA World Rally Championship októberben jelenik meg PC-re, Vitára, PS3-ra és Xbox 360-ra, most az ausztrál ralit prezentálják nekünk a fejlesztők, akik megígérték, hogy sokkal realisztikusabb programmal gazdagodunk, mint legutóbb, és hogy hallgattak a rajongók visszajelzéseire. Meglátjuk!

11.
11.
Quent1n
Miért kell minden Rally játéknak szimulátornak lennie? Ezt mondjátok meg nekem :) Nekem bejön ez a játék így ahogy van még az is lehet beszerzem úgysincs PS3-ra semmilyen autós címem :)
9.
9.
drat576
A 3-at is szerettem, jöhet ez is.
8.
8.
Giggsy
#5: A Mobil1 Rally nem volt rossz, na de azért ne felejtsük ki minden rally szimulátorok legnagyobbikát, a Richard Burns Rally-t. Az már 2000 utáni, és nagyon jó :)
7.
7.
Falcon
a belső kormány nézet hova lett?mert én csak úgy mentem a wrc 3-ban és abban a nézetben nagyon jó volt! remélem lesz demó hogy megint kipróbáljam mi változott
6.
6.
DarkLord
#5: Azt tényleg etalon játék nekem is nagy kedvencem volt rendes hosszú szakaszok, versenyek amiket én bazira hiányolok az új játékokból a Dirt elkezdte ezt a trendet. hogy egy verseny pár szakasz és a szakaszokon belül 4 checkpoint 1 pálya 2perc és akkor még hosszúnak is tekinthető...és ezt a trendet viszik azóta.

Mint a 2000-ben 20perces pályák is voltak volt az egésznek egy hangulata tényleg nem értem miért nem tudnak ilyet gyártani mai technológiával fogalmam sincs...najó ha olyan hosszú pályák lennének manapság akkor az biza nem pár giga lenne, de kit érdekel csináljanak egyet a népnek és nem 2 perces szakaszokon kellen cseszekednünk mert engem baromira zavar ez a mai rallys játékokban.
5.
5.
SP4C3F0X
Mobil1 Rally 2000 volt az utolsó normális rallys játék. Még ma se csúnya a grafikája se. Időjárásváltozás, hozzáteszem még ABLAKTÖRLŐ is volt. 2000 után minden eligénytelenedett. Hiába a modernebb technikai eszközök, minden feledhető egykét kivétellel. Aki korábban született az tudja hogy a 90-es évekből szinte mindenre emlékszik az ember örökzöldként, 2000-től meg semmire. Se játékban, se zenében, se filmben.
4.
4.
herlius
Sajnos nem érzek túl nagy előrelépést az előző részhez képest, pedig lett volna min javítani. A hangok még mindig erőtlenek és túlzottan amatőr hatást keltenek, mintha egy sima kézikamerával rögzítették volna őket. A kocsik dinamikája is maradt a régi, túlzottan "kisautós" érzetű minden kocsi, nem érezni az igazi erőt bennük. Ez így kevés lesz már a tavalyi előrelépések után, pedig nagyon szorítok ennek a szériának.
3.
3.
ikal
Már a 3. rész is nagyon jó volt, egyedül körítésben és a karrier módban volt gyengusz. Ha ezekben sokat javul, akkor nálam a colinnal lesz egy lapon, sőt.
2.
2.
koffein
Tiszta bugos a hang kameraváltás alatt. Pl annak sincs hangja amikor átmegy a viztócsán.
1.
1.
Morzsi1
Jó lesz ez. Sokan vacaknak tartják, szerintem a hárpm hangulatban bőven verte a Dirt-et. Ízlések és pofonok, én várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...