Battlefield 4 - bemutatkozik a béta

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 2.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta elérhető a kiváltságosok számára a Battlefield 4 exkluzív bétája, a nagy többség október negyedikén vetheti rá magát a Siege of Shanghai térképre. A DICE most egy trailer keretében vázolja a főbb tudnivalókat.

Mit kell tudnunk a bétatesztről? Mik várnak ránk a kipróbálható verzióban? Milyen karakterosztályok képviselik magukat? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz a Battlefield 4 legújabb trailerében.

A DICE már tud a buildben fellelhető hibákról, s ígérete szerint hamarosan orvosolja azokat.

12.
12.
medogazda
Szerintem nagyon sokat adtak hozzá a játékélményhez. Míg a BF3 inkább a háborús filmek hangulatát hozta azzal, hogy tele volt effektekkel, meg torzított szürkés színekkel. Itt(ezen a map-on legalábbis) a valóságosság kapott nagyobb hangsúlyt. Néha tényleg ilyen valódi katona utánérzés csap meg, ahogy bóklászok. A fegyverek használatán rengeteget javítottak. Mostmár kevesebb golyóból lehet többet ölni, és nem kell egy tárat 5ms alatt kivégezni. A fegyvereknek jobb a sebzése és pontosabbak. A járművek még mindig elakadnak a pixelekben, de használhatóbbak. A menü is sokat javultpláne az összegző kép a meccs végén. A Battlelog állat. Killcam, spectator mód, minden ami kell megvan, és a deploy menü is baró.

A leomló épület baromi nagy port tesz a környezetére, ez is tök jó, szinte minden csupa por lesz utána.
A random lehulló motorcsónakkal találkozott valaki?:D A kínaiak oldalán 2x esett már le az orrom elé full függőlegesen.
11.
11.
PrimYaz00
#7: a játékra próbálok koncentrálni csak nem lehet 1-2 ilyen hiba miatt, más kérdés viszont hogy úgy nézel-e a játékra mint 1 átlag játékos vagy mint 1 fan, a találatok meg koránt sem olyanok mint a bf3ban, van még mit javítani, azért béta mert még vannak hibái
10.
10.
goblinfing
Elég nagy vicc hogy kiadják ugyanazt a játékot amit 2 éve csak van hozzá 1 kisebb extra ami 1 dlcvel megoldható lett volna..pff
9.
9.
#7: *pacsi* szerintem iszonyat jó hangulata van!
8.
8.
KeXxX
Szerintem a járművek irányítása ritka szar. A régi BF3-as irányítást szeretném.
7.
7.
nero66
#4: Szerintem a laggal nincsenek akkora problémák, legalább is nálam. A gond inkább az optimalizálatlanság. A találatok száma meg csak rajtad múlik. :)

Szerintem teljesen jó, az optimalizálatlanságtól eltekintve. A hibák a bétával járnak és szerintem annyira nem is zavaróak. Persze aki úgy játszik, hogy hú ott villog a textúra, hú ott a levegőben maradt a helikopter, az persze, hogy minden kis hibát észrevesz. Élvezzétek kicsit a játékot is, örüljetek, hogy játszhatunk. A játékra koncentráljatok és ne a hibákra, figyeljétek meg, élvezetesebb lesz :)
6.
6.
Gamerdavid
Pokolba a bétával, a gammát akarom.
5.
5.
Drazhar
#1: Ezért BÉTA a neve - csak ezt nagyon sokan nem bírják megérteni :D
4.
4.
PrimYaz00
#1: +1 elképesztően laggol és szinte senkit nem lehet eltalálni, még nem olyan jó mint a bf3, a javítást meg kezdhetik a nyugdíjas futással :D
2.
2.
Borington
Szerencsére nem a megjelenés után intézik, mint egyesek :P
1.
1.
stufika
Egyenlőre még sok a hiba a bétában, jöhetne a javítás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...