Közös munka a CD Projekttől és a Dark Horse-tól

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 4.
  • Teaser
Link másolása
Közös projekten szorgoskodik a The Witcher-sorozatról elhíresült CD Projekt Red és a Dark Horse Comics. Egyelőre egy teaser videóval kell beérnünk, a bejelentés a jövő héten várható.

"Valami különleges készül a fantasy rajongói számára" a CD Projekt Red és a Dark Horse Comics közreműködésében, a két cég a New York-i Comic-Conon rukkol elő a bejelentésével október 11-én. Addig az alábbi teaserrel kell beérnünk:

8.
8.
sebtapasz
7.
7.
Trapyd
5.
5.
névtelenség
#2: Dark Horse Comics és az ostobaság. Aha...
Azt ugye tudod, hogy a Hellboy-t is ők szállítják?
4.
4.
pimpa25
Én csak azért nem tettem le a hajam a hír hallatán,mert a CD PR jelenleg 2 AAA címen is dolgozik-W3,és Cyberpunk-,uh nem hiszem,h még vmi nagyba belevágnák a fejszéjüket,ha meg csak 5 év múlva lesz belőle vmi,akkor sztem nem teaselnék már most.No,majd meglátjuk,remélem nem lesz igazam.
3.
3.
Normen1976
Kíváncsian várom a bejelentést :) A Witcher III akkor is itt lesz a polcomon, ha netán 20 000 Ft. lesz az ára (nyilván nem ennyi lesz, de még ennyiért is megvenném). Maximálisan a legjobb sorozat amivel játszottam eddig. Az 1-2 rész teljesen megfogott, lenyűgözött. Bízom benne, hogy ez a közös munka is figyelemre méltó lesz.
2.
2.
dBLOOD
Valami ostoba képregényes baromság lesz.
1.
1.
Gora
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...