Daylight - minden alkalommal félelmetes

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 10.
  • Hír
Link másolása
A Zombie Studios horrorjátéka, a Daylight véletlenszerűen generált környezetben játszódik, így minden alkalommal ránk fogja hozni a frászt. Ez a funkció remek újrajátszhatósági értéket ad az Unreal Engine 4-es címnek.

A játék kreatív direktora, Andre Maguire a hivatalos PlayStation Blogon kifejtette, hogy már a kezdetektől fogva olyan játékot akartak készíteni, ami minden alkalommal ijesztő. Ehhez az Unreal Engine 4 szolgáltatja az alapot, a környezet minden alkalommal másképpen generálódik. Az embereket az ismeretlentől való félelem ijeszti meg úgy, hogy soha nem tudni, hogy mi vár ránk a következő sarkon.

Logikus, hogy egy scriptelt játéktól hasonló élményt hiába is várnánk. A Zombie Studios úgy próbált új ízt csempészni a horror műfajába, hogy a pályák procedurálisan generálódnak. Soha nem fogunk megtapasztalni ugyanazokat az ijesztő pillanatokat, s ez remek újrajátszhatósági értéket ad a Daylightnak.

A játék központi része az, hogy fel kell térképeznünk a környezetet, elvégre a slamasztikából csak így juthatunk ki.

A Daylight 2014 elején érkezik PC-re és PS4-re, a sztoriért az IGN korábbi arca, Jessica Chobot felel.

10.
10.
ricsi217
#7: hát a te elméletedben is van vmi mert splinter cell conviction meg alan wake xbox meg pc volt nekem végülis mindegy mert pc-n játszom vagy ami konzolra jön azt ott.
9.
9.
Stiw
7.
7.
Dugong
#3: Vagy mivel az új konzol generációban könnyebb lesz egy platformról a másikra portolni a hasonló arhitektúra miatt, a Sony ezt kihasználja előnyszerzésre. Ugyanez van az indi címekkel is. Az elmúlt hét évben szinte csak Xboxos portok jelentek meg PC-n. Hátha a jövőben ez is megváltozik, bár lehet túl agyalom, és neked van igazad, mert ezek a horror játékoknál első a PC, és abból jön a PS.
4.
4.
markoci555
kíváncsi lennék a részletekre, mennyire generálódik az? csak megcserélik az épületeket? vagy tényleg új az egész
3.
3.
ricsi217
#1: ugy látszik vmiért nem adnak ki horrort az xbox one-ra az outlast is csak pc,ps4 érdekes ..
2.
2.
balint23h
Ezt mennyiszer hallottuk már...
1.
1.
KopyAti
Xboxos verzió nem is lesz belőle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...