Batman: Arkham Origins - mobilra is

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb bejelentést hozott a Comic-Con, eszerint mobilokra is megjelenik majd a Batman: Arkham Origins. Bár a NetherRealm átirata lényegesen egyszerűbb lesz, legalább free-to-play modellben rajtol.

Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment bejelentette, hogy iOS-en és Androidon is tiszteletét teszi a Batman: Arkham Origins, a NetherRealm által készített brawler free-to-play anyag lesz.

Az első trailer alapján le sem tagadhatná a játék, hogy a NetherRealm fejleszti, ha játszott valaki a mobilos Injustice-szal, több ponton is ismerősnek tűnhet neki az új Batman. Az Arkham Origins lényegesen egyszerűbb lesz ezeken a platformokon, a játékosnak Batman bőrébe bújva kell átverekednie magát Gotham gonoszain. Játék közben különböző fejlesztéseket és ruhákat oldhatsz fel, ha pedig a nagygépes verzió is megvan, exkluzív tartalom ütheti a markodat.

A Batman: Arkham Origins október végén rajtol el iOS-en, az androidos verzió pedig karácsony tájékán érkezik.

8.
8.
DON GONDOCS
Tisztára olyan mint a man of steel játék.
7.
7.
dcba
Androiodon ez is biztos csak a top tablettekre jon mint az arkham city. Azota sem terek magamhoz h mig IOSen egy iphone 4 eleg volt neki addig andriodra meg egy S4es samsungon sem megy, mivel csak top tabletekre van. Kivancsi vagyok majd ennek mi fog kelleni androidon. De amugy varos nagyon
5.
5.
Necreon
Nehezen hiszem el hogy mobilon már ilyen grafika van! :O
4.
4.
http://www.memes.at/faces/rainbow_puke.jpg
3.
3.
RetecH
Nem szokásom örülni mobilos címeknek de ez kivétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...