Ingyen játszható az első Thief remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 14.
  • Hír
Link másolása
Mármint a híres The Dark Modhoz immáron nem szükséges a Doom 3 alapverziója, önállóan is futtathatjuk a Thief látványos konverzióját - jelentette be a Broken Glass Studios. Valódi Thief-játékmenet, modern grafika mellett.

A Thief: The Dark Mod 2.0 nem csupán azért jó, mert már nem kell hozzá a teljes Doom 3, hanem azért is, mert teljesen új hangok, textúrák, részecskehatások és modellek kerültek bele. Az őrök mesterséges intelligenciája javult: jobban hallanak, nehezebb őket megölni is.

A vezető programozó, Eric Pommer szerint a The Dark Mod  standalone-ná tétele egy "mamut" vállalkozás volt. Több száz eszközt kellett lecserélniük és mintegy hetven térképet kellett újra átbogarászniuk, de megérte. Valódi Thief-élmény vár ránk, fókusz, tapasztalati pontok, újratöltődő életerő és más sallangok nélkül - pont, ahogy a hardcore rajongók szeretik.

Ha a korábbi verzióhoz új térképeket töltöttél le, azok már nem fognak működni az önálló változattal - ezt nem árt észben tartani.

Az eredeti Thief remake-jét itt tudod letölteni, természetesen ingyenesen.

8.
8.
DigitalEye
Hát nem tudom, kipróbáltam a Thief Gold Edition-t, nagy nehezen sikerült felerőlködni XP-re, mert már a telepítője is problémázott. Aztán folyamatosan kifagyott a játék, gyakorlatilag játszhatatlan volt. Sajna nem is találtam hozzá semmilyen patch-et vagy bármit, ami orvosolná a dolgot. Azért röhej, hogy a szintén '98-as Baldur's Gate nevetve elfut semmilyen - de tényleg semmilyen - probléma nélkül még a Win 7-es laptopomon is, a szemét Thief 1-2 meg még az XP-n sem hajlandó. Bánatomban el is kezdtem játszani a harmadikkal... :D
7.
7.
Amugy meg a doom3-al meg a far cry-al nagyjabol egyidoben jott ki a 3-as szal siman van ilyen grafikailag.
Es ez tenyleg rohadvany sokat tolt.
Amugy a hangok tenyleg nagyon thiefesek lettek.
Valaki kipofozhatna az elso reszt valami jobb grafikal.
Quintus kurtje c. palya mindent ver hangulatban.
6.
6.
Szerintem nem a win 7-tel vagy az xp-vel van a gubanc hanem a 64 bittel.
A deus ex 2 is baszik elindulni (Unreal engine, hogy rohadna meg).
Ezert vegyel jatekot mi?
Basznak elindulni.
Pl. az xpand rallye-t a panzers-t vagy flatout 2-t is varezben kell jatszani mert a szutykos starforce-os vedelme nem szereti a 64 bitet.
Szakadna meg mint a mozifilm, az aki megirta...
5.
5.
Shannaro
#4: Nekem ment win7-en. Mindhárom részt végigjátszottam rajta. Lehet, hogy kellett valamit letölteni hozzá, már nem tudom de utána probléma nélkül elfutott.
4.
4.
DigitalEye
Egyet értek az előttem szólóval. Ez nem remake, ez a Thief ingyenes rajongói változata. Nekem nem jött be egyáltalán, pár perc után le is szedtem a gépről. Egy rakat rajongói küldetés van, de nem összefüggőek, a betöltési idő nagyon hosszú, ésatöbbi...
Kár, pedig megörültem, hogy játszhatok az első rész felújított verziójával, mert sajnos az eredeti már nem megy még az XP-s asztali gépemen sem, nemhogy Windows 7-en... Meg hát a harmadik részt is nagyon szerettem. Mindegy, ezt mindenesetre nem fogom.
3.
3.
Nem rossz.
De mitol is remake?
Itt az elso palyat probaltam es ugyan reg volt amikor jatszottam az eredetivel szerintem koze nincs hozza.
Marmint az elso palya koszonoviszonyban sincs az eredeti jatek elso palyajaval.
2.
2.
Dreadlox
ez nagyon flegma, a Deus Exnek kéne egy grafikailag és animációban felújított verziója és teljesen boldog lennék:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...