Nintendo Wii U - átalakul a Deluxe csomag

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy átalakítja a Wii U Deluxe csomagját, a pakkot a jövőben nem Nintendo Landdel, hanem New Super Mario Bros. U-val (és annak Luigi-kiegészítőjével) árulják majd.

Bár a Nintendo Landnek egyértelműen azt a szerepet szánták, mint annak idején a Wii Sports-nak, a játék nem igazán teljesítette a vele szemben támasztott elvárásokat.

Talán nem véletlen, hogy a Nintendo frissít is egyet a Wii U Deluxe csomagján: a 32 GB-os, fekete konzol mellé november 1-től nem a Nintendo Land, hanem a New Super Mario Bros. U és a New Super Luigi U jár majd ajándékba.

A két játékot egyetlen lemezre préselték rá, a csomag pedig 300 dollárt kóstál. Aki Nintendo Landezni szeretne, még mindig megveheti a játékot külön, 30 zöldhasú fejében.

10.
10.
myrte
#9: Mi sem tudjuk, hogy miért vártál eddig, nekem januárban lesz 1 éves :P
9.
9.
dave1986hun
Fél év gondolkodás után vettem egy Wind waker packet....MIÉRT VÁRTAM EDDIG!!!! Hardcore ps-es vagyok, de ez a Nintendo egy másik világ.
8.
8.
myrte
#7: Ez a két pakk csillogtatja meg az én szemem is. De már lassan egy éve beszereztünk egy feketét. :D
Attól függ, hogy melyik játék. A Zelda még egy év múlva is ennyibe fog kerülni. Viszont ZombiU-t már lehet 8500-ért venni. Úgy látszik, ez nem tartozik bele a nagy N címek közé.
7.
7.
aordog
Fenébe! Ha ezt tudtam volna, akkor värtam volna..Mind1. Bär ha most szeretnék väsärolni, akkor a Zelda: Wind Waker mellett szavaznék!
Bízom benne, hogy egy- két game ära csökken, mert van egy pär cím, ami kellene nekem.
6.
6.
Csoki80
Áh még nem játszottam ki a SNES-em, majd talán 3-4 év múlva.... Uhh még a wii-t sem játszottam meg a cube-t sem.......... Nem is baj azt, majd játszom a U-n
szuper kis gép ez :-)
5.
5.
Norbiii
#4: :) :)

Még a Wii-t sem használtam ki teljesen, majd 3-4 év múlva talán, meg most per pill nincs 70-80 rugóm. :(
4.
4.
Norbi még mindig nem vettél Wii U-t??
3.
3.
myrte
Ez így jobb. A Nintendo Land nálam hamar kikerült az érdeklődési körömből...
1.
1.
Norbiii
Majd meglátjuk, hogy ez jó ötlet lesz-e?! Ez a Mario, tisztára olyan, mint a Wii-s verzió, így távolról nézve, szóval van benne rizikó, de szerintem jó, és talán a név eladja majd. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...