Fighter Within - az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 25.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónappal a megjelenés előtt a Ubisoft lerántotta a leplet a legújabb kinectes verekedős játékukról, a Fighter Withinről. A Fighters Uncaged szellemi utódja zsigeri összecsapásokat kínál.

Még az augusztusi GamesCom idején hallottunk utoljára a Fighter Withinről, s az igazat megvallva, azóta a Ubisoft nem nagyon serénykedett az új infókkal és látnivalókkal. A játék az Xbox One nyitócíme lesz, így novemberben már a boltokban lesz. A Kinect előtt hadonászva vitelezhetjük ki a csonttörő rúgásokat és ütéseket, ellenfeleinket dobálhatjuk, de kombókat és speciális mozdulatokat is bemutathatunk - az új szenzornak köszönhetően még pontosabban. Kontroller nem is kell hozzá.

25.
25.
tjames
#23: én casual játékokra gondoltam. hardcore játékokra még szerintem is mac kiegészítőként használható
24.
24.
Gamerdavid
Kár hogy csak kinectre jön.
23.
23.
Henry82
tjames:
Igazad van, csak egy dologban nem ertek egyet, ha egy total kezdo kezebe adsz egy kontrollert es megnyomja az utes vagy rugas gombot, az tulkepp valos idoben meg is tortenik, szabad szemmel nem is latni a kesest, viszont a kinect-et odaadhatod a a legnagyobb profinak is, az o mozdulatait is egy masodperc kesessel fogja lekovetni.Ez igy ebben a formaban inkabb idegesito mint szorakoztato, hiszen megnyomod a gombot, hogy reagalj egy mozdulatra, de mire a karaktered kivitelezi azt, mar mas a szituacio. Ez igy maxumim reszegen okorkodni jo, rendesen nem lehet vele jatszani.
22.
22.
Hulk86
#21: Pontosan az ember már erre a játékra azt mondja, hogy Igen ez kezd valami olyan lenni amiért tényleg érdekli az embert !! Komolyan kezd arra a szintre jutni , hogy már piszkálja az ember csőrét, hogy azért "jó lenne az itthon, ellennék vele"..... :)))
21.
21.
rossitibi
#15: Teljesen egyetértek!,Sajnos gyerekcipőben van még a dolog,de nagyon várom már hogy kiforrja magát! Emiatt nincs még mozgásérzékelős cuccom,de mindíg figyelemmel kísérem! Ez a játék már jó irány! :)
20.
20.
Slan
Járok kendo és sfg kettlebell edzésekre, de ennek ellenére egy Nike+ Kinect intenziv negyedórás kardió alatt kiköpöm a belem :) Ha aznap épp nincs edzésed, vagy csak kiegészítésnek tökéletes megoldás. Próbáljátok ki, s utána... Az új kinect pedig jóval pontosabb lesz, kevesebb késleltetéssel, ami ha jól meg van írva a játék fel sem tűnik, mert örülsz ha kapsz levegőt :) Így nem csak dagadt amerikaiaknak jó, de mindenkinek aki nem csak mereszteni akarja a seggét a tv előtt. Ahol gyerekek vannak ott kimondottan előnyös, hogy nem a gép előtt kockulnak, s egy óra alatt kiütik magukat, s mehetnek aludni.
19.
19.
tjames
#17: Kb annyi a késés a mozdulat és a tényleges karakter mozgás között, amennyi kell ahhoz, hogy felfogd, hogy pl mit kell csinálni. Értem ez alatt azt, hogy ha fittness, vagy táncos progival játszol, akkor a karakter mutatja mit csinálj, azt te sem fogod egyből tipptoppra végrehajtani. Kell egy negyed másodperc...vagy a fene tudja mennyi...
18.
18.
Angelwing
#15: lehet controllerrel is játszani ott nem késik.a kinect csak egy lehetőség,hogy megmozgassák a dagadt amerikaiakat.
17.
17.
tjames
#15: Valahol igazad van azt be kell látni... tényleg van késés a mozdulat és a karakter mozgás között. De ez amiatt is van hogy ahhoz hogy a karakter mozgása ne legyen töredezett, hanem lágy és összefüggő, bizony meg kell várnia míg az előző mozdulatsort befejezi, ahhoz hogy elkezdje a következőt. Irányításbeli pontatlanságok pedig azért is lehetnek, mert az újságírók életükben először játszottak a játékkal, azt sem tudták mit hogy merre.
Nézd csak azt, hogy pl add a kontrollert olyan kezébe, aki életében még nem Mortálozott. Vársz tőle látványos, összefüggő kombókat? Valószínúleg csak gugolás-felállás és egyenes ütés az amit ki tudna magából hozni... fel-le-fel-le-fel-ütés-le.
15.
15.
Henry82
#13: Pont ettől féltem, nagy a késés, sokszor nem követi a játékbeli karakter a játékos mozgását, véletlenszerű dolgok történnek. Ez a bajom ezekkel a kinect-es cuccokkal, az ötlet nagyon jó, de úgy látszik a kivitelezés még a második generációban sem az igazi, nem érezném úgy, hogy teljesen én kontrollálom a karakterem mozgását.
14.
14.
Henry82
#12: A nyugati tehetős dagik erre is találnak majd megoldást, vesznek nagy átlátszó jakuzzit a nappaliba és ott szaltóznak, pörögnek, forognak a víz alatt:)
13.
13.
tjames
Hogy hogy is működik a valóságban? Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=EbKS2E0hRok
és
http://www.youtube.com/watch?v=4yXBzqpZScw
12.
12.
tjames
#10: Így van. Felesleges azon ironizálni hogy fél óra kinectes ugra bugra nem ér fel egy fittness edzéssel. Ezt nem is mondta senki. De mégiscsak eléri hogy sok kövér ember felemelje a seggét a kanapéból! És hát a kis mozgás is mozgás! Bár itt azért megjegyzem, hogy aki ilyen balgaaságot ír, az még nem ugrabugrált kinect előtt... mert fél óra a Dance Central úgy kivesz, mintha bizony egy laza edzésen lettél volna ;)
Ha enneél a játéknál jók lesznek az irányító kombók, akkor lehet ez nagyon jó játék is! Ha viszont olyan lesz, mint egy jelbeszéd, és arra boxolnak a karakterek, akkor az kevésbé lesz jó
11.
11.
Cooper911
#10: Mellesleg, ötletesek és szépen kidolgozottak a karakterek.
10.
10.
Cooper911
#8: Ha minden nap pár órát ugrabugrál a kinect elött az még mindig jobb mintha csak a kontrollert nyomkodná. Persze nem ér fel egy Karate/kungfu/kendo stb edzésen ugrabugrálással. Ja és ahhoz még Xbox one sem kell. :)
9.
9.
Kocsis92
a szőke feka direkt ennyire rodmanes vagy csak a véletlen műve?
8.
8.
dBLOOD
A legviccesebb az egészben, hogy a sok programozott birka azt hiszi, hogy ha néhány órát ugrabugrál a gyorskajától hájas, tümmedvény testével a gép előtt, attól egészségesebben él. szerencsére ettől ugyanúgy elpusztulnak hatvanöt évesen mert a zsír meg a só eltömi az ereiket, csak mellesleg több milliárd dollárt még ki is fizetnek azoknak akik pusztítják őket.
7.
7.
dBLOOD
"A Kinect előtt hadonászva vitelezhetjük ki a csonttörő rúgásokat és ütéseket"
ew...
Próbáld például így: A csonttörő ütéseket és rúgásokat a Kinect előtt mozogva hajthatjuk végre
Creative Commons, felhasználása és módosítása engedélyezett! :)
6.
6.
dcba
latom mar, ahogy mindenki Eddyt megszegyenito modon le kapuerazza az ellent, a kinect elott. A gep ilyet szol, a porgorugashoz kerem hajtson vegre egy 360 fokos porgorugast, majd a vegen alljon a kezere, es labbal csapjon oda az ellennek, majd egykezen porges, es YESSS archivment megszerezve h megtanultuk az alapokat :D
5.
5.
tjames
:) Azért ez nagyon jól néz ki, de az tényleg felmerül az emberben, hogy hogy lehet ezeket a kombókat kivitelezni???? :) Nem feltételezem, hogy szaltóznom kell a nappaliban :)
4.
4.
Henry82
A látottak alapján ez jelenkorunk legígéretesebb verekedős játéka, kíváncsi leszek hol a buktató. Attól, hogy csak kinect-es, még lehet jó, én pl nem vagyok egy nagy rajongója a műfajnak, semmi kedvem kombókat betanulni, tökélyre fejleszteni a tudásomat, de ha jól megcsinálják az irányítást, szívesen elhúznám a nótáját családnak, barátoknak:)
3.
3.
inTheVegas89
Jól néz ki tetszetős, de nekem egy bajom van vele hogy csak Kinect!
2.
2.
Hulk86
#1: Úgy hogy ugrálsz a Gép előtt mint egy idióta és csapkodsz össze vissza és valahogy csak leütöd az ellenfeled !!! :))))))
1.
1.
DON GONDOCS
Jól nézki, a mozgások és a grafika. De vajon hogy fog ez működni kinectel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...