Reset - ízelítő a játékmenetből

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 29.
  • Teaser
Link másolása
Új előzetest kapott a Reset: a játékot ugyan eddig főleg a grafikája miatt emlegettük sokat, most viszont a játékmenetébe is bekukkanthattunk, hogy megértsük, mi az a kooperatív elemekkel tűzdelt single player.

A Resetet a Futuremark volt munkatársai fejlesztik, így valószínűleg aligha meglepő, hogy a játék grafikája is inkább egy benchmark-programéra hajaz. Ettől függetlenül a készítők játékmenet tekintetében is szeretnének meggyőzni minket: definiálásuk szerint egy kooperatív elemekkel teletűzdelt single player puzzle-játékon dolgoznak.

Oké, ez ellentmondásosnak tűnhet, de megmagyarázzuk: arról van szó, hogy a játékosoknak a különböző fejtörőket nem feltétlenül egy, hanem több robot irányításával kell megoldaniuk; válthatnak közöttük, és ha nincsenek elegen a pályán, többet is behívhatnak egy kis időutazás árán.

12.
12.
KopyAti
Én sem hallottam erről a játékról még. Jó volt ez a videó is, de amit MrBrooks belinkelt, az sokkal jobban magával ragadott! Most már én is nagyon várom ezt gammát!
11.
11.
DigitalEye
#6: Köszi a linket!
Nagyon szép volt ez is. Ennyire még egy játéknak sem fogott meg a hangulata, pláne nem a teaser után! Egészen különleges.
10.
10.
giga321
A vége nagyon tetszett.
9.
9.
piskóta
ha a játék közben is ilyen zene fog szólni, akkor engem meggyőztek
8.
8.
Haribo01
Egyszer se hallottam eddig erről a játékról, és az elején picit gagyinak éreztem. De a végére egészen lendületes lett, és az utsó "csavar" baromira felkeltette az érdeklődésemet! Mire fog kijönni, és mikor?
6.
6.
MrBrooks
Ez szamomra a nap, mi tobb, a honap hire! Mar 1 eve varok ujabb infora, annyira megfogott anno az elso video.

http://www.youtube.com/watch?v=P4JNM-dzftQ
5.
5.
KENKILL
Wall-E 2.0 :) Minden esetre ennek a trailer-nek valami elképesztő hangulata volt, kíváncsi leszek mi lesz ebből.
4.
4.
Matt8888
Kicsit olyan Wall-e beütése van de határozottan tetszik
3.
3.
Matt8888
Na ez valami új tetszetősnek ígérkezik
2.
2.
Pharaoh
Érdekes koncepció + szép látvány + szép grafikai megjelenítés! Rain-Mechwarrior-Portal kombó :D ! Meglátjuk hosszú távon mennyire lehet "életképes" ez az újjító szándékú és művészileg teljes mértékben helyénvaló gamma!
1.
1.
DigitalEye
Tyű, de érdekes!
Bár kissé hosszú a teaser, azért van egy hangulata. Nem rajongok a logikai játékokért, de ezt szívesen kipróbálnám. Nagyon megfogott ez a hangulat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...