Uncharted 3 - ingyenes az összes térképcsomag

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Két éve jelent meg az Uncharted 3, s ennek apropóján a Naughty Dog ingyenessé tette a játék multis DLC-it, sőt mi több, egy új térképet is bejelentett Dry Docks néven. Egy epikus méretű javítással kapunk meg mindent.

Nem lepődünk meg semmin: anno az Uncharted 2 esetében is hasonló lépésre szánta el magát a fejlesztő. A lényeg az, hogy a játék két éves szülinapja alkalmából ingyen hozzáférhetünk minden multis térképcsomaghoz. Aki már korábban beruházott a DLC-kbe, annak sem kell szomorkodni, elvégre egy új térkép is kijön a játékhoz. A Dry Docks ismerős lehet a single-ből, ám most némileg átalakították, hogy emlékezetes helyszíne legyen a kompetitív multinak.


Szóval, ha a kampányon végigtolása után félretetted az Uncharted 3-at, itt az idő, hogy megismerkedj a többjátékos móddal.

13.
13.
EBR2000
Na előveszem a Coop-ot és azt a pár dlc pályát kiviszem. (gondolom ez is benne van.) Köszi ND!
12.
12.
KeXxX
Igazából a Dry Docks már a megjelenés előtt közzé volt téve, de nem csinálták meg. Most meg itt van ingyen. Nekem leszedte azt az ~500 valahány megás patch-et és amikor néztem a multis pályákat köztük volt a Dry Docks amit ki is próbáltam. Másoknál nem tudom hogy mi a helyzet, mert ugye én megvettem az összes DLC-t, náluk megjelentek a pályák? Nézzétek meg egy Custom Game-ben a pályákat. 1 dolog viszont szomorú vagyok, mégpedig azért mert a pályákat megvettem és most pedig ingyen van mind..
11.
11.
keiji maeda
naughty dog az isten !!! :) nálam ők a NumberOne
egyébként csak engem zavar mostanában enyíre hogy eddig megvettél egy játékot úgy 2-3 éve 11,990ft ért most megkapsz egy játékot 12.990 vagy 13,990 mert szétvágják és odaírják hogy előrendelőknek ajándék dlc ami amúgy meg simán benne volt eddig a játékba , engem mostanában ez nagyon felhúz...... meg ráadásúl sokszor olyan ajándék dlc-t kapsz ami semmit sem ér
10.
10.
Dontrip
#9: Na azt várhatod! :D Az Activision játékaihoz lassan napijegyet kell venni, nemhogy ingyen DLC-t kapsz.
9.
9.
Falcon
ilyenkor büszke vagyok hogy ps tulaj vagyok még ha a játék nincs is meg!
az almom az lenne ha a cod is követné a példájukat de ott csak cheater-eket kapunk 2 év után :(
8.
8.
Moldren
#7: Elvileg idei VGA-n tuti lesz bejelentés.
6.
6.
spikee576
Hálás cég a NAUGHTY DOG ők legalább foglalkoznak a gémerekkel.
5.
5.
exonic
Ilyennek kell lennie egy kiadónak!
Ha egy játék bejön az embereknek és rengeteg pénzt hoz a konyhára, idővel egy "köszönő ajándék" jól esik az embereknek. A Naughty Dog pedig pont ezt tette.
Tiszteletre méltó, bárcsak lenne PS-em :D
4.
4.
Khaszás
Lehet tudni mikor elérhető v hol? mer én ma beléptem a gameen belül a storeba és azt irja h semmi letölteni való sincsen valamint ps store-on se találom :/
2.
2.
Moldren
Eddig is imádtam a Naughty Dog-ot, de most egy templomot is fogok nekik állítani. :)
1.
1.
Scoo
Ez milyen dicséretes!! vegyen példát róluk a többi kiadó, fejlesztő is (nem fognak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...