DriveClub - vezessünk együtt, győzzünk együtt

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 6.
  • Videó
Link másolása
Remekül összevágott előzetest kapott a 2014 elejére csúszott DriveClub. Naná, hogy ismét az online versenyzés előnyeit ecseteli nekünk az Evolution Studios. Szerveződjünk klánokba és győzzünk le mindenkit!

A végtelen országutakon ádáz előzésekkel tarkított futamok zajlanak. Mesés autócsodák haladnak fej-fej mellett, a kanyargós vidékeken a reflexek dominálnak, valamint a lóerők. A DriveClub friss előzetese a megszokott precízséggel tálalja nekünk a receptet: a masszív közösségi élményre kihegyezett versengést.

A játék 2014 elején jelenik meg PS4-re, miután a nyitócímek sorát lekéste.

28.
28.
simon 555
#27: Maradjunk annyiban, hogy a GT és Forza messze van a LFS és rFactortól, de az LFS és az rFactor is messze van a valóságtól...
25.
25.
simon 555
#24: Annyit javítanák, hogy azt be tudod lőni, hogy mikor kell fékezned, de nem azért mert látod a távolságot hanem mert betanulod, hogy mikor kell fékezni.
22.
22.
simon 555
#21: Valamiért kimaradt 1 mondat, és így elég furán hangzik szóval leírom ide kijavítva az egész hozzászólást.

"Senki nem állítja be húsvér szimulátornak őket.
De az LFS sem lesz soha egy olyan játék ami teljesen olyan mintha egy igazi autót vezetnél.
GT5-ben vezettem elég sok autót, köztük voltak olyanok is amikhez volt már szerencsém a valóságban is, és teljesen megfelel az elvárásoknak. Ugyan úgy viselkedett mint a valóságban. De egy játék akármilyen szimulátor is, soha nem lesz olyan mint egy igazi autót vezetni. Ennek főleg az az oka, hogy egy kormányon keresztül, akármilyen drága is nem fogod érezni az autó súlyát, sem a gravitációt. Na meg ugye az is elég zavaró, hogy egy 2D-s képernyőn látod a történeseket és nem a saját szemeddel a szélvédő mögül. Épp ezért szerintem sokkal könnyebb vezetni a valóságban mint egy játékban. Legyen az bármennyire szimulátor is. A valóságban sokkal nagyobb biztonság érzettel veszed a kanyart, fékezel stb, mert könnyebben be tudod lőni a távolságokat mint egy játékban. Egy játékban soha nem fogod érezni a sebességet meg, hogy mennyit kell lassítanod ahhoz, hogy be tudd venni a kanyart.
Mielőtt meg megszólnátok, hogy az utakon más mint versenypályán, elárulom, hogy volt szerencsém pályán is körözni:) (igaz nem versenyautóval, de azért nem is egy kis 70 lóerős Suzukival:D)"

21.
21.
simon 555
#20: Senki nem állítja be húsvér szimulátornak őket.
De az LFS sem lesz soha egy olyan játék ami teljesen olyan mintha egy igazi autót vezetnél.
GT5-ben vezettem elég sok autót, köztük voltak olyanok is amikhez volt már szerencsém a valóságban is, és teljesen megfelel az elvárásoknak. Ugyan úgy viselkedett mint a valóságban. Ennek főleg az az oka, hogy egy kormányon keresztül, akármilyen drága is nem fogod érezni az autó súlyát, sem a gravitációt. Na meg ugye az is elég zavaró, hogy egy 2D-s képernyőn látod a történeseket és nem a saját szemeddel a szélvédő mögül. Épp ezért szerintem sokkal könnyebb vezetni a valóságban mint egy játékban. Legyen az bármennyire szimulátor is. A valóságban sokkal nagyobb biztonság érzettel veszed a kanyart, fékezel stb, mert könnyebben be tudod lőni a távolságokat mint egy játékban. Egy játékban soha nem fogod érezni a sebességet meg, hogy mennyit kell lassítanod ahhoz, hogy be tudd venni a kanyart.
Mielőtt meg megszólnátok, hogy az utakon más mint versenypályán, elárulom, hogy volt szerencsém pályán is körözni:) (igaz nem versenyautóval, de azért nem is egy kis 70 lóerős Suzukival:D)
20.
20.
greenmelon
Feltételezem, hogy aki hús-vér szimulátornak állítja be a Forzát meg a GT-t, az nem játszott még például az LFS-sel, emellett igazi autó volánja mögött se ült. :D
15.
15.
crashpipi
#14: Ezzel nem értek egyet. 13 éve vezetek. Autót. ;) És már volt szerencsém Simbin szimulátorhoz 160 ezres kormánnyal, amihez 30 ezer volt csak a pedálsor. Átértékeltem az addig rühellt, tré grafikájú játékot. Hidd el a Forza nem hardcore szimulátor. De imádom így is. ;)
8.
8.
crashpipi
#5: Szerintem arányaiban többen vagyunk, akik jobban szeretik az ilyen fél arcade fél szimulátor játékokat, mint a Forza 4 is, mint akik a GTR szerű full szimulátorokat szeretik. Sajna nincs 120 ezrem kormányra, olcsóbbal, ami nem Fanatec nem elégszem meg, így számomra ezek pont elegek kontrollerrel. :) A GRID-nél remélhetőleg komolyabb lesz! Ha nem, felejtős...
7.
7.
Zombiekiller6
6.
6.
hurkagyurka2
Szerintem nem új ez a videó, kb. egy hónappal ezelőtt fent volt már. Ha más nem, leglább már trailer van dögivel ebből a játékból... :) Még mindig kíváncsi vagyok miért halasztották el a megjelenését.
5.
5.
traumraise
semmi extra nincs benne. egy szépen megcsinált arcade autós játék, semmit nem fog megváltani...elbohóckodni jó lesz de ennyi, kb mint a grid 2.
2.
2.
Dester
#1: Hát azt nem nehéz, amennyi minőségi autós játékot kiadnak manapság.
1.
1.
DigitalEye
Hú, ez a játék nagyon sikergyanús! Az eddigiek alapján felforgathatja majd a játékipart rendesen, legalábbis ami az autós játékokat illeti. Kíváncsian várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...