November végén jön a Battlefield 4-regény

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Hasonlóan a harmadik részhez, a DICE legújabb üdvöskéjét is élvezhetjük könyvalakban. Ráadásul már nem kell sokat várni a Battlefield 4: A háború küszöbén című kötetre, elvégre a hónap végén landol a boltokban.

A Fumax kiadó jóvoltából november végén landol a könyvesboltokban Peter Grimsdale legújabb regénye, a Battlefield 4: A háború küszöbén, amely műfaját tekintve akcióthriller és a játék egyjátékos kampányának történetét bővíti ki. Lazlo Kovic szemszögéből élhetjük át az eseményeket, akivel Sanghajban futott össze a Tombstone osztag. A kötet egyébként 344 oldalon terpeszkedik és 3490 forintba kerül.

Lássuk a fülszöveget:

Lazlo Kovic, a CIA beépített sanghaji ügynöke, egy balul sikerült kommandós-akciót követően mind a saját felettesei, mind a kínai Állambiztonsági Minisztérium első számú bűnbakjává válik.

Ha mindez még nem lenne elég, egy, a Mao-korszak előtti időkből származó, rettegett titkos kínai bűnszövetkezet is vadászni kezd rá. Ezalatt az egész város, a háttérből manipulált, egyre jobban eszkalálódó Amerika-ellenes hangulattól forrong, amely akár a két ország közötti háborúhoz is vezethet.

Kovic a bőrét mentve önállósítja magát, és kínai alvilági kapcsolatait felhasználva próbálja kideríteni, kik és milyen érdekektől vezérelve mozgatják a szálakat.

A regénybe itt tudsz beleolvasni.

35.
35.
a.sebi
Nah ezért veszek uj xboxot és nem pct, egy részről oda optimalizalnak, másrészről ha valami bajom lenne, akkor ilyen ekberekkel kéne beszélgetnem akik azt hiszik a videokari ára egyenesen arányos a faszméretükkel, ha pedig kritika illetti a szent játékukat akkor meg anyáznak, jó lenne erre az oldalra egy bannoló ember, mert jó ki. Oldal ez, de asszem visszahùzok a gamepodra, mert a szerkesztők kemény munkáját ti összefossátok....
Es egy off topic gomb is jó lenne:)
SZERKESZTŐK! KIRÀLY AZ OLDAL, DE EZEKET A TROLLOKAT KÜLDJÉTEK EL A GAMESTAR OLDALÁRA!
De gondolom ugy sem vàlaszoltok...
33.
33.
Ghost26Dave
De néz rá.Hisz neki kaland kártyája van.Mit vársz egy ilyen embertől.
32.
32.
BrendOoN
Nem akarok senkit sem megsérteni se semmi (sőt még irigylem is, hogy ennyi szabadideje van játszani) de nem sok 100 órát játszani egy hónapban? Én pl az elmúlt egy hónapban egy órát CoDoztam, kettő-hármat Fifáztam és maximum öt órát X-COM-oztam. :O
30.
30.
Errol mi a faszt lehet regenyt irni?
Azert multi alapu hogy ne kelljen sztori.
A kovetkezo mi lesz?
Pacman?
Invaders?
Vagy a bulderdash?
18.
18.
gerg6hun
A játék nagyon-nagyon sok embernek bugos, akiknek azok örüljenek maguknak meg annak, hogy tudnak játszani, viszont másoknak (akik nem tehetnek róla, hogy nekik nincs ilyen piszok mázlijuk) nem kéne beszólni.
Nyugodtan olvasson mindenki fórumot, olyan erőműkön (és op. rendszereken) is simán kifagy, ledob stb. amik jócskán túllépik a gépigényt.
16.
16.
Ghost26Dave
100 óra te beteg vagy.? Nincs jobb dolgod.Az ilyen sok retek miatt megy tönkre az ország :D
6.
6.
Cuppak
#2 nálam tökéletesen működik
5.
5.
Donpedro
A BF3 single szotrija elment, a könyv egész jó volt. A BF4 single sztorija ótvar volt, köszönöm, a könyvet nem szeretném megpróbálni se.
4.
4.
tényleg jól jönne a patch, elég gyakran fagy :\
3.
3.
Faszi
"Főőődughatják" maguknak egy rohadt patch kéne a multihoz nem regény.
2.
2.
Dark_Temptation
ne regény jöjjön, hanem 1 patch, ami kijavítja a játékot. mert most per pill 1 bug halmaz az egész.
1.
1.
Ghost26Dave
Kinem szarja le :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...