Battlefield 4 - tabletről is lehetsz parancsnok

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Battlefield negyedik része nemcsak visszahozta a klasszikus Commander módot, de új eszközt is adott a parancsnokok kezébe: a játékosok tableten keresztül is irányíthatják a csapatukat.

Végre megjelent a Battlefield 4 Commander módjának tabletes alkalmazása, ami pontosan az, aminek tűnik: letöltése és telepítése után táblagépekről is lehet parancsnokot játszani.

Az app a játék összes verziójával, tehát a PS3-assal és az Xbox 360-assal is kompatibilis, használható mobilneten keresztül, és az indításához nincs más dolgod, mint a Battlelog alkalmazás szerverkeresőjében a Commander gombra csapni.

Az ingyenes alkalmazás egyelőre csak iOS-re érhető el, a hónap végén érkezik az androidos változat belőle. Ennek megfelelően alsó hangon egy iPad 2-re vagy egy iPad minire, illetve az iOS 6.1-es verziójára lesz szükséged a futtatásához,

17.
17.
Takacs014
#16: Most lett elérhető ez a funkció és nem fél éve.. Ezért a hír..
16.
16.
Kougat
#12: Szuper, hogy elolvastam, és a hír továbbra is több hónapos, de kötekedj kérlek....
15.
15.
D-day
#2: Egyet értek xD Elég unalmasra sikeredet a commander mód.Hasznos de kevés lehetőségek vannak benne.
14.
14.
DigitalEye
Jaj, ez olyan mint a GTA V-nek az a mobilos-tamagocsis szolgáltatása, aminek most nem fog eszembe jutni a neve, de a lényeg, hogy tudjátok miről beszélek. Már ott is leírtam és itt is leírom, hogy szerintem kezd ijesztő méreteket ölteni a multiplayer játékok térhódítása a különböző mobil-eszközökön.
Ha nem vagy éppen otthon a BF 4 előtt, akkor is játssz tovább, nehogy abbahagyd! Ez egyrészt elveszi a játék régi varázsát, ami arról szólt, hogy otthon a meleg szobában leültél egy gép elé és játszottál néhány órát vagy néhány napot, az most mindegy, de életed nem otthon, a szobádban, a gép előtt töltött részeiben kizártad a videojátékot az életedből. Ezekkel a fícsörökkel meg azt akarják elérni, - és most jön a "másrészt" - hogy az egész életed arról szóljon, hogy a gépeidet meg kütyüidet nyomogasd a nap minden percében. Szerintem ez nagyon rémisztő képet ad a jövőről, így is bőven elég embert látni az utcán, tömegközlekedési eszközökön, akik le nem veszik a szemüket a telefonjukról/tabletjükről.
Meg lesz és már meg is van ennek a társadalomra kiható negatív hatása és ez még fokozódik...
13.
13.
JBoy
Vajon Galaxy Tabon menni fog?
12.
12.
Necreon
#11: Szuper, kár hogy hülyeségeket beszélsz de az első szót nem olvastad el a hírből ami arról szól hogy most már más platformokon is elérhető.
11.
11.
Kougat
Szuper, kár hogy ez egy több mint fél éves hír....
10.
10.
grawee
#2: amíg nem láttad gyakorlatban ne nyilatkozz róla. bf2-ben már láthattad (volna) mire is való egy commander és milyen hasznos tud lenni.
nem véletlenül volt szinthez kötve.. :D
9.
9.
Argetlam
#8: A sötét paraszt kifejezés nem elég hogy leírjuk a jellemed...
8.
8.
Starkiller89
Most mit lázadtok? Ti azért vettétek meg, hogy fentről nézzed, ki hogy hal meg meg ilyenek, vagy mert játszani is akarsz a csatatéren, nem csak fentről babrálni a semmit.
7.
7.
Necreon
#2: Ennyi ésszel el is hiszem hogy annak látod.
6.
6.
Pumbicsek
#2: Nyilván ha ismernéd a felesleges szó értelmét tudnád hogy ami felesleges az az, amit az előbb írtál....
5.
5.
Takacs014
#2: Valószínűleg nem neked találták ki.. Ki kérdezte, hogy mit vennél és mit nem? Ilyen megnyilvánulást, Istenem...

Szerintem elég jó lett a commander mód.
2.
2.
Starkiller89
Ezt a faszságot...tabletet a büdös életbe nem venék, nem hogy még egy ilyen szarral is játsszak...az egész commander mod egy rakás fos. Maga a BF4 sztem nagyon jó lett, de ez számomra felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...