Quantum Break - gonoszként is nyomulhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 25.
  • Hír
Link másolása
A Game Informernek adott interjújában a Remedy írója és a kreatív direktora, Sam Lake elhintette, hogy a Quantum Breakben nem csupán jófiú főhőst irányíthatjuk, hanem annak gonosz nemezisét is.

Mint tudjuk, a Quantum Break nem csupán egy videojáték, egy tévésorozat történéseit is befolyásolhatjuk a játékbeli ténykedésünkkel, ugyanakkor a szériában látott dolgok is kihatással lesznek a játékra. Ám a Remedy ennél is tovább megy! Sam Lake, a stúdió kreatív direktora a Game Informernek mesélte el, hogy nem csupán a jófiú bőrébe bújhatunk, hanem a főgonoszéba is.

A kampány végigtolásánál mindkét oldalt meg kell ismernünk, ráadásul remekül fogunk szórakozni, hiszen már a Die Hardban is legalább annyian imádták az Alan Rickman által megformált főgenyát, mint McClane-t. Minden fejezet végén találunk úgynevezett érintkezési pontokat, ahol a főgonoszt, Paul Serene-t irányítjuk majd. A fickónak van egy szuperképessége: különböző idősíkokba tekinthet be, s a jövő számos alternatívájával tisztában van. Nekünk kell eldöntenünk, hogy mely jövőképet preferáljuk.

Miután meghoztuk a döntést, máris lepereg a sorozat következő epizódja, természetesen minden egyes jelenetre hatással lesz attól függően, hogy korábban melyik utat választottuk. Nem árt figyelni a sorozatot, hiszen számos elengedhetetlen információt tartogat ahhoz, hogy a ránk váró nehézségeket meg tudjuk oldani - csupán olvasnunk kell a töredékekből. Ezzel alternatív szálakat, pozitív, vagy negatív eseményeket indíthatunk kell.

Játékos által kreált cliffhangerek - jól hangzik, ugye? További látnivalók az idei VGX-en várhatóak.

14.
14.
Dontrip
#12: Nem a forgalmazó dönt arról, hogy lesz-e felirat? Volt erről egyszer itt egy cikk, abban ezt írták.
13.
13.
joshsolman1993
#12: Hát. Én Németországban élek, és Shift pl magyar volt, Forza Horizon is, és az xbox 360-os farming simulator is. Tehát itt is kisebb nagyobb szerencsével tudok magyar nyelvű játékot venni, de a Black Flag nem volt magyar :O De azért remélem még lesz szerencsém ilyenekhez :)
12.
12.
kristof97
#4: Már nem azért de a Beyond: Two Souls is magyarul jelent meg és az AC3-4 is. És ezek közül mindháromnál fontos a sztori. :) Az egy dolog, hogy az MSnél még mindig nem jellemző, de azért már kezdik a nagyobb kiadók is hozzádobatni a forgalmazóval a magyar feliratot.
10.
10.
kopic
#9: Nincs mit !:) Es kosz.
9.
9.
joshsolman1993
#8: Érdekes.. Akkor én köszönöm a hírt neked, mert ez legalább érdekelt is. Csak így tovább.
8.
8.
kopic
#7: Nem tudom.:S
Pedig ezt a hirt is en kuldtem be: http://www.gamekapocs.hu/hir/37736/corrinne_yu_elhagyta_a_microsoftot
7.
7.
joshsolman1993
#6: Azt olvastam ha beküld valaki valamit feltüntetik a nevét. Akkor ez miért nem történik meg?
5.
5.
joshsolman1993
4.
4.
joshsolman1993
Biztos jó kis játékot raknak össze. Bár kár hogy az ilyen játékokhoz amikben ilyen fontos figyelni a story-t, ráadásul dönteni is kell, sose adnak ki magyar feliratot :(
3.
3.
kopic
Ez tenyleg jol hangzik !

Es szivesen ezt a hirt is !
1.
1.
traumraise
Fogadni mernék rá hogy ez egy filmes játék lesz mint a Heavy Rain hasonló játékmenettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...