Már készül a Ni No Kuni 2 PlayStation 4-re?

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Bennfentes információk szerint már készül a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch folytatása PlayStation 4-re. Mivel a hipnotikus zenével és remek animációkkal megáldott JRPG-t remekül fogadták, nincs akadálya a második résznek.

A Ni No Kuni: Wrath of the White Witch elsőként Nintendo 3DS-re jelent meg, majd később jött a PS3-as verzió is. Ez utóbbit mi is imádtuk áprilisban, hiszen a Studio Ghibli egészestés animációs filmjeit idézte a látvány és a történet. Nem voltunk egyedül ezzel az érzéssel, a Namco Bandai játékát mind a kritikusok, mind a játékosok kitörő örömmel fogadták. 

Iparági források szerint a második rész munkálatai már elkezdődtek, s a folytatás immár PlayStation 4-en teszi tiszteletét. Ugyanarról a bennfentesről van szó, aki a Gran Turismo 7 techdemóját is látta már, röviddel nyilatkozata után már a készítők is arról beszéltek, hogy nem kell sokat várnunk az autós játék új részére, lehet, hogy már jövőre kézhez kapjuk.

Az úriembernek tehát hihetünk, mindazonáltal nem csak a Ni No KunI 2-nek örülhetnek a JRPG-fanok. Az új konzolon folytatódik a Tales-sorozat, s ami már biztos, hogy lesz Final Fantasy XV és Kingdom Hearts 3 is.

Természetesen a fentebb vázolt dolgok csupán szóbeszédek, nem kell komolyan vennünk.

2.
2.
p3ti
Sok pozitív hírt hallani mostanság a PS4ről, remélem lesz olyan jó masina mint az elődje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...