Warhammer 40K: Space Wolf - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 29.
  • Videó
Link másolása
Augusztus óta tudjuk, hogy a HeroCraft kártyajátékot készít a Warhammer 40.000 alapján. A cím jövőre landol PC-n és mobilokon, most pedig az első gameplay előzetesnek örülhetünk.

A HeroCraft alkotása 2014-ben teszi tiszteletét PC-n, iOS-en és Androidon. A kártyajáték free-to-play lesz, de reméljük, hogy nem csupán a fizetőképes játékosok járnak jól vele. A Space Marine-nek barbár korszaka elevenedik meg a Warhammer 40.000: Space Wolfban.

A körökre osztott harcokban olyan karaktereket vethetünk be, mint a Wolf Scout, a Grey Hunter és Wolf Guard, s olyan fegyvereket és eszközöket használhatunk, mint a Bolter, a Thunder Hammer, a Flamer és a Jump Pack.

Lássuk az első trailert!

14.
14.
crytek
Mivel októberben eltűnik a boltok polcairól ezért kapott wgy masszív 90%os offot a game

https://store.steampowered.com/app/553210/Warhammer_40000_Space_Wolf/
13.
13.
BlazeH
#12: Szerintem Games Workshopra gondolt és nem Guild warsra :)
12.
12.
eszem
#10: A GW1 fejlesztői részben a WoW fejlesztőiből kerültek ki és eleinte egy nagyon hasonló alkotásnak indult a játék. Majdan pont a hasonlóság miatt kukázták az egészet és készült el az addigra már teljesen különböző GW.
11.
11.
The Lone Drow
#6: A The Horus Heresy könyvekről már nem is beszélek akkor :). Bár még csak öt jelent meg, sajnos.

Ezzel együtt is legalább jövőre minimum 3 40k-s cím jelenik majd meg, így kicsit könnyebb lesz majd kivárni az Eternal Crusade-t :)
10.
10.
Sun9us
#3: Ha jól tudom, pont fordítva történt. 90 akárhányban, a Blizz warhammer játékot akart csinálni, de akkor még max a Lost Vikings volt a hátuk mögött, és csak egy pics@ garázscég volt. A GW-pedig nem volt hajlandó odaadni a jogokat egy no name játékfejlesztő cégnek. (Vagy csak a Blizz-nek nem volt dellája a jogokhoz.) Így a blizz egy az egyben lekopizta az univerzumokat, ha nincs ló jó a szamár is alapon.
A többi meg már történelem....
9.
9.
bitbandita
#3: Ugyanezt szokták eljátszani a Thief4-gyel kapcsolatban is, csak azt ugye Dishonored nyúlással szokás gyanúsítani. Nem baj elnézzük, nyilván fiatalok még :)
8.
8.
shatterhand
legalabb megtudtam miert hajaz a starcraft a w40kra
eleg mocskos huzas volt majmolni a sm karaktert
7.
7.
markoci555
#3: kösz z infót, még egy indok a warhammer imádására :)
6.
6.
Exinor
#2: Érdemes utánaolvasni a Warhammer 40k sztorijának, sokkal összetettebb és nagyobb volumenü, mint a Starcrafté, egyszer ismerkedik meg vele az ember és magába szippantja.
Mind a két sorozatot szeretem, de a WH áll közelebb hozzám, játék kevés van belöle, de megéri olvasni a könyveket.
5.
5.
dBLOOD
A space marine iszonyatosan nagy volt, remélem ez is lesz olyan jó!
4.
4.
BlazeH
#2: Megelőztek, de igen, inkább az sc a warhammer ripoff és nem fordítva :)
3.
3.
#2 akarhanyszor szoba kerul en elmeselem, hogy a games workshop annak idejen a blizzardot kerte fel w40k jatek keszitesere, akik azonban jobbnak lattak a keszulo jatekot inkabb egy sajat uj unoverzumkent kiadni, igy lett a starcraft, ugyhogy forditva :-) de ezt nem negativan mondom, en is inkabb sajatkent durrantottam volna nagyot az scvel, szoval ugyesek voltak, de semmikepp nem ripoff a w40k hanem inkabb alapja az sc-nek.
2.
2.
killer2000
az egységek elég starcraft 2 ripoffnak tűnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...