Yakuza Restoration - így szeleteld a retket

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 30.
  • Képek
Link másolása
A jövőre megjelenő Yakuza spin-off a tizenkilencedik századi Japánban játszódik és tartalmazni fog egy Another Life névre keresztelt játékmódot, ahol hősünkkel elvonulunk vidékre és önfenntartó gazdálkodást folytatunk.

A Yakuza Restoration kampánymódja mellett a vidéki élet mindennapjaival is megismerkedhetünk az Another Life módban. Hősünk itt bájos feleségével elvonultan éli mindennapjait, zöldségeket ültethet, halászhat, ételeket készíthet, jégcsapretket szeletelhet, a macskáival játszhat és huncutkodhat az asszonnyal. Amolyan The Sims-szerű foglalatossággal van dolgunk, számos minijátékkal megspékelve.

A Yakuza Restoration (vagy ahogy a japánok hívják, Yakuza Ishin) 2014. február 22-én jelenik meg PS3-ra és PS4-re, de lesz belőle PS Vitás változat is. A nyugati premierről továbbra sem tudni semmit.

 

 

14.
14.
SP4C3F0X
Marha jó lehet retket szeletelni virtuálisan.
13.
13.
simon 555
#10: Senki nem mondta, hogy soha nem jön. Azt mondták, hogy a fejlesztők jelenleg ezzel foglalkoznak és nincs elég kapacitásuk lokalizálni. Ha ezzel végeztek, semmi akadálya
12.
12.
Tidus
Úgy felcsesz mikor ilyen játékok nem jönnek nyugatra,de a hatezredik no name tucat tps-fps meg érkezik tonna számra...néha ugy tudom utálni az itteni igényeket.
11.
11.
DollSyndrome
#10: Mert van aki megrendeli japánból.
10.
10.
Tsugirai
Visont a Yakuza team japán feje azt mondta, hogy se ez, se az alap széria 5. része nem jön nyugatra, úgyhogy miért is hír ez nekünk?
9.
9.
Tidus
Na ez a játék bejövös,ilyen cuccokat(japán stilusu)hiányolom még a Nextgen masinákon,bár ez is ki jön PS3-ra,hát ráér ez a PS4 vásárlás...
8.
8.
shatterhand
#7: Az biztos,hogy ha elkapod a fonalat akkor nagyon jó játék, de van akit nem tud lekötni.
Én a 3.at elkezdtem, de hullámzott. Volt mikor nagyon leült a sztori.
A 4.et még pótolni akarom, de nincs rá időm. Az5.et meg még ki se adták (meg lehet ki se fogják:(
7.
7.
equinox42
#5: Nem ismerem.Konzolom mindig csak limitált ideig volt, így nem jutott el hozzám.
5.
5.
simon 555
#4: Nem ismered a Yakuza szériát?:)
Mindig tele van minijátékokkal. A Yakuza 5-ben pl van egy manga bolt ahol egy csomó mangát el lehet olvasni. Nem csak részleteket, hanem egész köteteket.
Meg tele van mindenféle minijátékokkal. Természetesen van történeti része is meg mellékküldetések stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...