The Walking Dead - visszatér egy ismerős arc

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 2.
  • Hír
Link másolása
Clementine mellett egy másik ismerős karakter is tiszteletét teszi a Telltale-féle The Walking Dead-kalandjáték második évadában. A legújabb screenshoton ő látszódik - de vajon kiről van szó? Rögtön megtudod!

A Telltale Games egy újabb képet adott ki a The Walking Dead második évadáról, melyen jól látszik, hogy Clementine mellett Omid is visszatér a folytatásban. Nem lepődtünk meg, hogy a srác és barátnője, Christa minden jel szerint túlélte az első évad megpróbáltatásait, így nincs akadálya annak, hogy újra előtérbe kerüljenek. Ők ketten gondoskodnak Clementine-ről, miután Lee rájuk bízta a kislányt.

A második évad első epizódja All That Remains címre hallgat, s még ebben a hónapban napvilágot lát PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, letölthető formában. Később bővülni fog a platformlista.

9.
9.
tegnap az évadzáróban megöltétek Kennyt ti g*chiiiik :D
8.
8.
Ghost26Dave
7.
7.
Ghost26Dave
Ez remek hír.Várjuk a játékok.
6.
6.
Necreon
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE még legalább egy év mire kijön az összes epizód hogy egyben végigjátszhassam! A múlt hetet alig éltem túl míg a sorozat új részére vártam, nem hogy hónapokat a sokkal inkább magával ragadó játéknál!
5.
5.
Dontrip
4.
4.
wolfwarrior
Hál istennek jól vannak miattuk is be voltam szarva amikor vége lett.
2.
2.
lacinho01
1.
1.
Moldren
Nagyon várom már, jobban mint a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...