Csúsznak a Namco Bandai free-to-play címei

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 20.
  • Csúszás
Link másolása
2014-re csúszik a PlayStation 3-ra érkező Ace Combat: Infinity és a Soul Calibur: Lost Swords - erősítette meg a Namco Bandai. A free-to-play játékok minőségét még tovább csiszolják, ezért maradnak ki az idei felhozatalból.

Habár még egyik cím esetében sem erősítették meg a nyugati premiert, a japán felebarátaink is csak jövőre játszhatnak az Ace Combat: Infinityvel és a Soul Calibur: Lost Swords-szal. A Namco Bandai mindkét free-to-play alkotás megjelenését 2014-re tolta át.

A kiadó szerint azért késnek a játékok, mert némi extra fejlesztési időre van szükség ahhoz, hogy minőségi termékkel rukkoljanak elő. Az Ace Combat: Infinity némileg előrébb jár a végleges változathoz, hiszen nemrég zajlott le a zárt bétatesztje Japánban. Továbbra is várjuk a nyugati verziók megerősítését.

Nemrég három új Soul Calibur: Lost Swords-karakter is bemutatkozott:



3.
3.
Chrome1986
Azért a tök jó, hogy facebook-on semmit se ír erről a Namco. Még jó, hogy ide is feljárok! Remélem januárra megkapjuk a felszállási engedélyt!
2.
2.
DON GONDOCS
Nekem tetszett a Tekken revolution. Igaz többet játszottam arcade módban mint online. Az ace combatot szívesen kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...