The Last of Us - nem zárható ki a PS4-es verzió

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 4.
  • Hír
Link másolása
Szép elgondolás lenne, ha a PS3 tavaly megjelent, nagy sikerű exkluzív címe, a The Last of Us szebb grafikával és minden DLC-jével együtt PS4-re költözne. Nos, van rá remény, legalábbis a Naughty Dog illetékese szerint.

A Naughty Dog közösségi vezetője, Eric Monacelli válaszolt arra a rajongók által feltett kérdésre, miszerint van-e remény arra, hogy a The Last of Us minden DLC-vel együtt az új konzolra költözhessen.

Monacelli szerint a stúdió erőforrásait jelenleg az Uncharted-sorozat új részének készítése köti le, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a The Last of Us PS4-es verziója valamikor a jövőben napvilágot lásson.

A Naughty Dog saját fejlesztési motorja PS4-en is fut, s ezt az engine-t használja majd az új Uncharted is, így elvileg megoldható lenne a 2013-as cím portolása.

"Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő" - tette hozzá Monacelli, s ez a mondat bőven elég arra, hogy az újdonsült PS4-tulajok szívében felcsillanjon a remény. Igen, nagy esély van rá, hogy PS4-en is nyomulhassunk a drámai akciójátékkal.

149.
149.
Pasallusz
#148: Kösz, én ezt mindíg tudtam és hirdetem is,hogy a Play Station mindíg egy más világ , a Csoda Játék világban élők klubja :) és örülök hogy van nekem is és ameddig ilyen játékok lesznek addíg mindíg is e másfajt klub tagja leszek :D Forever PS :)
148.
148.
Dentorel
#145: Továbbiakban nem terveztem, nem szoktam foglalkozni más világban élő emberekkel :D
147.
147.
Pasallusz
#144: Én nem is akarok veled kommunikálni hiszen még saját írásod igazát sem tudtad megvédeni hiszen semmi fogalmad sincs THLOUS játékról és PS3 ról csak írogatsz össze vissza és próbálsz dolgokba bele okoskodni. Legalább cáfolnád meg, hogy vele vagy veled történt Ps3 eset! Hol lehet irreális összegért venni egy PS3 ast és négy játék (The Last Of Us, illetve 3 Uncharted) 100 ropiért ? Elegem van az ilyen emberekből, mint te, hogy Konzolról beszél, de nincs konzolja , autóról beszél, de nincs is autója, véleményt alkot , de nincs is meg neki a véleményről alkotott tárgy és soha nem is volt meg......stb....stb....és nincs vita Alap hisz nincs semmid se , se PS3 se THLOUS játékod nincs és ezt fog már fel ! nincs is miért habozzon szám, én csak helyre igazítalak csak te nem tudod elviselni igazságot, pedig nyilvánvaló :D
146.
146.
Pasallusz
#145: ha ezt látod ki írásomból akkor elég gyenge elméjű vagy ! olvass már egy kicsit és akkor szólj be és itélkezz !
145.
145.
#144: Ne is foglalkoz vele szerintem ez a Pasallusz=majlaty.
144.
144.
Dentorel
#143: Semmi közöm?

"The Last of Us - nem zárható ki a PS4-es verzió" --> Honnan vagy benne biztos, hogy idővel nem veszek egy PS4-et, s nem vásárolom meg rá a játékot?
A látottak, olvasottak alapján megvan a vásárlási, kipróbálási inger a játék irányába? Meg.
Akkor meg miért is nincs hozzá közöm? (Az, hogy a hozzászólások tömkelege nem is kapcsolódik a cikkhez, az már más kérdés).

Nem értem mit nyekeregsz össze-vissza, bár a továbbiakban nem is óhajtok reagálni, mert látom az értelmes kommunikációs szintet nem igazán tudod megütni, csak habzó szájjal csavarni a dolgokon, hogy vitaalap legyen.
143.
143.
Pasallusz
#131: Tehát leszögezhetjük : egy THLOUS hírnél úgy akarsz lényegre törő, érthető, kulturált véleményt írni, hogy azt sem tudod milyen a játék, hiszen sosem volt szerencséd hozzá csak láttál egy videót és olvastál tesztet róla, tehát ami lényeg és fontos egy játéknál az az, hogy te SOHASEM JÁTSZOTTÁL vele ! de mégis te a THLOUS játékhoz írsz, véleményt szerintem meg össze hányod a semmit! egy PS3 12GB os gép meg 56ropi egy 500GB osPS3 meg 62 ropi és ez decemberben is így volt sőt még novemberben is, na jó 63ropi volt novemberben és képzeld nem nehéz decemberi árakat megnézni januárban főleg úgy, hogy jár a Console Corner Konzol magazinja amiben egy PS3 GTA V-el 76ropi december 19.-én +TLOUS 9ropi azaz 85összesen ! és nem 100 ropi amit te állítasz
Idézet tőled :"", de aztán úgy volt vele, hogy jóformán 100 ropit kidobni azért, hogy egy játékot magaménak tudhassak nem túl kifizetődő, s persze még nem is beszéltem arról, hogy a rizikófaktor elég magas, hogy esetleg a tesztekkel, videókkal ellentétben mégsem tetszik majd a játék. "” értelmezni én jól értelmeztem bár te össze-vissza ragoztál mintha nem is te vásárolnád, hiszen úgy írod, hogy "úgy volt vele", akkor most te voltál vele vagy más ? és nem írsz csak PS3ról és a THLOUS játékról meg 100 ropiról ,tehát hiteltelen nagyzoló vagy ráadásul semmid sincs és a semmidről, amiről szeretnél beszélni csak videót láttál , ez a te stílusod bele szólni olyanba amihez semmi közöd ! Na, én a semmi közük hozzá emberektől vagyok rosszul és igen ez az én stílusom, de válaszodat azért én elvárom a semmi tudásodról pár mondás kíséretében !
142.
142.
141.
141.
Valaki majlaty-t moderálja már ki.
139.
139.
kristof97
#136: Én pl. csak röhögni nézek fel erre a hírre, mert már annyira szánalmas, hogy vicces. Miért olyan nehéz megérteni egyesek számára, hogy valaki pedig a stratégiai játékokat, MOBA-kat és MMO-kat szereti, vagy kényelmesebb neki egérrel lövöldözni.
131.
131.
Dentorel
#126: Szerintem tanulj meg szöveget értelmezni, mert ha valóban elolvastad a hozzászólásaimat - amelyeknél próbáltam lényegre törő, érthető, kulturált lenni - akkor nálad komoly gondok lehetnek olvasás, s értelmezés terén.
Egyébként elég nehéz lenne egy adott termék decemberi árára rákeresni januárban. Egyébként pedig írtam is, hogy a PS3 ára annyira vonzó volt, hogy majdnem vettem egyet. De a játékok ára volt az, ami miatt letettem róla. És igen, akkor összeadva bizony kiadta a 100 ropit. Mondjuk ugyan kifelejtettem, hogy a négy játék (The Last Of Us, illetve 3 Uncharted) tette ki ezt az összeget. S nyilván nem a 12GB-os PS3-at néztem ki anno.

Másfelől én írni szoktam a hozzászólásokat, nem pedig hányni, de ugye a mondás tartja, hogy stílus maga az ember.
Arról már nem is beszélve, hogy nem osztályoztam, vagy pontoztam le egyetlen egy játékot sem. Annyit írtam, hogy megnéztem pár videót, meg elolvastam a róluk írt tesztet, de ezek alapján nem keltették fel a figyelmemet, s a látottak pedig nem tetszettek. Akkor lenne igaz a hozzászólásod, ha azt mondtam volna bármire is, hogy sz*r úgy, hogy nem játszottam vele.
130.
130.
Csak engem idegesít ez a majlaty? Valaki moderálja már ki a kommenteit.
126.
126.
Pasallusz
#108: Csak hálát tudok mondani PS3 készítőinek és örülök hogy nincs THLOUS, PC-re és X re ,nem vitázni akarok, de decemberben egy PS3 60ezer Ft volt egy TLOUS 9ezer és ebben már posta is benne van és hogy igazából egy exkluzív címed még legyen hozzá az a Beyond: Two Souls az 10ropi +Unchart 3 az 6ropi és még ez is csak 85ropi akkor milyen 100 ropiról írsz ?(mind magyar ár-nézzél már utána) Ez a videón meg megnézem és leosztályozok játékot ez a legnagyobb hányás beszólás és még finom voltam :D Nem éretem X fanok és PC fanok miért nem a saját oldalukon verik a nyálukat! ez kb olyan mintha megnéznének egy videót forma1 ről és ők már tutira tudnák vezetni és az első 3ban benne is lennének és lelkendezéssel irogatnának róla véleményt. már látom is kocka fejüket amint igent bólogatva önelégült arccal el is hiszik azt hogy ők biz az, az elsők lennének forma1 ben :D
125.
125.
trion96
#123: :D Lehet. Ritkán kommentelek, ez viszont már engem is nagyon idegesít..... Hogy lehet egy Last of us hírnél azon vitatkozni, hogy melyik a szebb, a crysis 3 vagy killzone????? Hát eszem megáll :D
124.
124.
Dentorel
Mondjuk én ezt a görcsös hozzáállást nem tudom mire vélni.
Olvasgatva cikkeket talán még a gamekapocs az, ahol kicsit kulturáltan történnek a megnyilvánulások.
De máshol....
114.
114.
Dentorel
#113: Az Arkham City-vel pont futottam egy kört. Talán háromnegyed óráig tartott az ismerkedés, aztán úgy döntöttem, inkább szakítok vele :'( :D

Egyébként a majlaty által felsorolt játékoknál nem csak tesztek és videók alapján nem jönnek be. Mint ahogy írtam, ott van az ízlés is, s ezek műfaja sem jön be, nem csak az adott címek.
108.
108.
Dentorel
A tesztekből és a videókból leszűrve nagyon sajnáltam, hogy végül nem látott napvilágot PC-s formában. Elég sok videót láttam már róla, s karácsonyi leárazások keretén belül majdnem kosaramba került egy PS3, de aztán úgy volt vele, hogy jóformán 100 ropit kidobni azért, hogy egy játékot magaménak tudhassak nem túl kifizetődő, s persze még nem is beszéltem arról, hogy a rizikófaktor elég magas, hogy esetleg a tesztekkel, videókkal ellentétben mégsem tetszik majd a játék.

Egyelőre kielégít a PC + Xbox 360 kontroller varázsa (már persze amikor van időm játszani).
Persze, ha elég húzós címek jönnek ki, s a két konzol (PS3,PS4) "értelmes" áron lesz majd forgalomba, akkor nem tartom kizártnak egy gép beszerzését, de akkor viszont biztos, hogy futok egy kört a The Last Of Us-szal. Persze, ha az is elég korrekt áron lesz megvásárolható.
107.
107.
kopic
#105: Nem, mindig visszater....
106.
106.
kopic
#102: Ugy latszik, hogy meg nem ismered eleg jol. ez majlaty valojaban egy seggeszki nevu szemely, akit mar vagy 20x bannoltak a pc elleni utalata, es a rengeteg flame war miatt.:)
105.
105.
#103: Úgy, hogy ez nem az első regje.
104.
104.
Dontrip
#103: talán újraregisztrált kedves Watson.
102.
102.
#101: Ennek a majlaty-nak meg mi a sz*r baja van? Itt írogat valamit magának és nem veszi észre, hogy senkit nem érdekel, hogy mit ír.
101.
101.
kopic
Vki bannolja mar ezt a nyomorekot !!! -.-
95.
95.
crashpipi
#92: Ez az, ami azért nem igaz. Érvelhetsz a konzol ellen, de ez a filmnézés és a folyosós pálya baromság.
Semmivel nem fejlődtek vissza a múlthoz képest, kizárólag előre, minden szempontból.
A pár darab játékot sem értem. Ott tartunk kb minden platformon, hogy annyi cím jelenik meg, hogy zsebbenyúlós még így is elsőnaposan. Főleg, hogy több platformra vásárol az ember... Ha több lenne, csak rontana a helyzeten. :)
Úgyhogy én azt mondom, most még jobb a konzol, mint régen volt! Csak nem pc helyett, hanem a mellé!!!
93.
93.
theo9311
Sosem értettem azokat, akik sírnak, hogy ez meg az nem jelenik meg PC-re, máskor meg ami megjelenik annak mekkora gép kell, mikor egy PS3-at most már egy gyenge közepes VGA árán lehet venni. Lehet az a baj, hogy a friss generációnak már full extrás grafika van a kezdetektől a képébe nyomva. A konzol a barátja a játékosnak, megkönnyíti az életed. Én nagyon szeretek a PC-men is játszani, de egyszerűen a JÁTÉKkonzol arra van kitalálva, hogy játssz rajta. Pláne, akik jönnek itt a többszázezres masinákkal, akkor egy PS3 már igazán beleférne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...