Pantheon - új MMORPG az EverQuest atyjától

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Új MMORPG-n dolgozik Brad McQuaid, az EverQuest atyja, a Sigil Games alapítója, illetve a Vanguard: Saga of Heroes fejlesztője. A Pantheon: Rise of the Fallen adománygyűjtése hamarosan a Kickstarteren veszi kezdetét.

Kalandos életutat járt be eddig a Pantheon: Rise of the Fallen, holott még csak most erősítették meg hivatalosan a létezését. Kedvezőek az előjelek, hiszen Brad McQuaid dolgozik az MMO-n, akinek az EverQuestet és a Vanguard: Saga of Heroest köszönhettük.

Maga McQaid erősítette meg a játék címét a Twitteren, s hamarosan kickstarteres babérokra tör a Pantheon: Rise of the Fallen. Habár egy korábbi domain-regisztrációra alapozva úgy hittük, hogy a fejlesztést a Sony Online Entertainment végzi, a jelek szerint a cégnek nincs köze a projekthez.

McQuaid csapatát, a Sigil Gamest 2007-ben vásárolta meg a Sony Online Entertainment, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal voltak aktívak, mígnem az úriember 2013 márciusában bejelentette, hogy visszatér a SOE-hez az aktuális EverQuesten dolgozni.

A designer szeptemberben hivatalosan újból elhagyta az SOE-t, de továbbra is szoros kapcsolatot ápol a céggel. Most már tudjuk, hogy készül az EverQuest és a Vanguard szellemi utódja a Pantheon: Rise of the Fallen személyében.

Hamarosan bővebb információkkal szolgálhatunk.

2.
2.
bence51
#1: A Pantheon a Vanguard szellemi örököse, nem az EverQuesté.
1.
1.
eszem
Ha ez a szellemi utód akkor az EverQuest: Next mi lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...