Ultimate Gay Fighter - bunyós játék melegekkel

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Handsome Woman csapata kiadta az Ultimate Gay Fighter legújabb előzetesét. A játékot a Mortal Kombat ihlette, azaz egy verekedős produktummal lesz dolgunk, melyben homoszexuális karakterek püfölik egymást.

Habár a fejlesztők úgy hirdetik az Ultimate Gay Fightert, mint az első meleg videojátékot, igazából ezt a megtisztelő címet az iOS-es Supergay már elorozta előle.

Vér, szivárvány és egyszarvúak tarkítják a New York-i csapat verekedős címét, amely rajzfilmszerű grafikával operál, minden bunyós a saját neméhez vonzódik benne, vagy biszexuális, öltözetük, stílusuk is a hovatartozásukról árulkodik.


A hangulat könnyed, a harcok viszont kellően agresszívek, így a stílus rajongóinak mindenképp érdemes kipróbálni az Ultimate Gay Fightert, amely a fejlesztők nyilatkozata szerint "egy szerelmeslevél a meleg közösségnek". 
Az megvan, hogy a kivégzéseket "gaytalitiesnek" hívják?

A játék még ebben a hónapban megjelenik iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra.

168.
168.
otaku
Akit érdekel a játék az megveszi és játszik vele.akit nem az átlép rajta.Egyébként a fejlesztők neve-"jóképü nő"- tök poén:)
167.
167.
Effecta
#166: Az a törlés gomb érne a kommentekhez :D
166.
166.
Effecta
164 komment...
Ebből 5 szól ténylegesen a játékról, a többi meg fröcsögés arról, hogy a ratyik éljenek, vagy haljanak. Nagyon tudunk :D
165.
165.
Effecta
164 komment...
Ebből kb 5 beszél magáról a játékról, a többi meg köpködi egymást, hogy szeressék-e a ratyikat, vagy ne. Ez most komoly gyerekek? :D
162.
162.
elvan a gyerek ha jatszik
Sikerült elolvasnom minden hozzászólást (mínusz a töröltek). Színes egy társaság vagyunk, az biztos :D

Azt sikerült betájolnom kivel vagyok egy oldalon, és kivel nem. Meg ki az akivel megférnénk egymás mellett a különbségek ellenére is.

A játék annyira alatta van a szintnek, hogy szavakkal nem is illetem. Inkább azt mondom: a kiadónak kellene fizetnie nekem, hogy egyáltalán kézbe vegyem.
161.
161.
M.invisible
Az eredeti témához is hozzászólva érdemben:
Nemtudom miért vannak megrökönyödve emberek ezen a játékon. Azaz de, valószínűleg nem annyira jártasak a játéktörténelemben, hogy belássák ez egyáltalán egyedi ér kirívó eset.
Két lista az eddig felbukkant meleg karakterekről és témákról a videójátékokban:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/LGBT_themes_in_video_games
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_LGBT_characters_in_video_games

Angol tudás nem árt azért hozzájuk!
156.
156.
bitbandita
Csak még valami, hogy pl mi a nem természetes: gyilkolni a saját fajtánkat tömegével anyagi és vallási lapon, na az nem természetes.
152.
152.
M.invisible
Jó sok marhaság elhangzott itt már mindnre nem is kívánok reflektálni, mert 2 "wall of text" sem lenne elég.
Valaki2 elég értelmesnek tűnsz hsz-ek alapján, úgyhogy elsősorban hozzád intézem a következőket. Régebben én is olvastam arról a kutatásról amit itt említettek a homosexualítás genetikai okairól, ugyanakkor azt mondom, hogy az, hogy nem találták meg eddig azt a gént nem jelenti azt, hogy nem létezik. Ahogy mások is írták az állatvilágban is rendszeresen előforduló dolog. Abban igazat adok, hogy az ember beállítottságát befolyásolhatják bizonyos tényezők, de úgy vélem, hogy a "hajlamnak" (megfelelőbb szót nem tudok erre) meg kell lennie az adott egyénben.
A másik dolog amit írtál, hogy nem tartod normálisnak. Ha a homosexualítás a 21. század "találmánya" lenne, akkor valószínűleg egyet tudnék érteni veled, de mivel nem így van -és ez már szintén elhangzott- hiszen az ókori feljegyzések-versek (pl.: Sapho leszboszi költészet) tanúskodnak róla, hogy elég ősi dolog a másság, ezért nem oszthatom a véleményed! Az is kiderül, hogy ez hajdanán teljességgel elfogadott dolog volt. Te már azért nem tartod annak, mert a társadalmi forma amiben nevelkedtél, ezt elítéli, ami amúgy meg a keresztény egyház térhódításának következménye. Szóval, hogy értsd (bár tudom, hogy intelligens ember vagy) mindig az adott ország társadalmi-vallási/erkölcsi formái szabják meg mi a normális és mi nem.
Személy szerint úgy vagyok velük, hogy nem zavarnak, amíg nem tolakodóak. A gyermekvállalásos gondolataiddal viszont 100%-ig egyet kell, hogy értsek. Ha a kapcsolatukkal vállalják azt, hogy két azonos nemű ember a résztvevője, azt is el kellene fogadniuk, hogy a természet nem tette lehetővé számukra az utódnemzést! (Persze a természet is trükkös, hisz vannak fajok -pl csigafélék- ahol az egyedek "himnősek"!)
137.
137.
Panda HUN
#116: Gyorsan megennék...
Amúgy, hogy bírod a szagot?
134.
134.
RangerFox
Na menjünk innen gyerekek, ez már a felnőttek beszéde. xD
126.
126.
Pain
#95: Erre vártam, hogy ezt valaki megemlítse. Még, hogy nem genetika. Azt magyarázza meg nekem itt a sok nagyokos, aki szerint ez csak pszichés eredetű, meg csak befolyásolás stb, hogy az állatvilágban miért van jelen a "ferde hajlam". Mert jelen van és őket nem fogja a tv befolyásolni.

A másik, hogy elméletlen ostoba nép a magyar. Ebből a hozzáállásból is látszik. Persze érthető, hogy azt várjuk el, hogy ne tolják a képünkbe, én is így vagyok vele. Viszont a felvonulásos díszbuziknak semmi közük a normális melegekhez. Azért csinálják, mert most trendi buzinak lenni, csak nézzétek meg a sok nyomorék tizenéves öltözködését. Na ez nem elfogadható. Viszont az az elbaszott mentalitás ami a magyarokra jellemző az valami szánalmas. Nem sok időt jósolok nekünk, hogy megszűnjünk létezni mint népcsoport, ahogy ezt pár nagy költőnk is megfigyelte már. Ostobaság, nagymagyarság, ami kimerül egy nácipártban, jóisten hova süllyedtünk. Na béke :D
124.
124.
x360player
Csak annyi kiegészítés,hogy az emberi fajon belül rasszok vannak.Ez a pontos fogalom,nem a "fajta".
116.
116.
x360player
Anyám,mennyi hülye van itt. Csoki80-al az élen.
Az egyik dolog,amit rohadtul gyµlölök,az a rasszizmus. Ha annyira niggerezni van kedved,szívesen bemutatlak a csapattársaimnak(Kb 20-25 afrikai,az edzõvel és a tulajjal együtt). Gyors "beszélgetés" lenne.

Az ilyen buzis játékokra meg semmi szükség,csak a buzik találnak ki ilyet is!
115.
115.
#111: Én is az vagyok, mégsem írok külön kommentet, csak azért, hogy ezt elmondjam
114.
114.
Extol
Minden ilyen PC vs Konzol, meleg vs hetero téma klaviatúraháborút indít :D
Nomeg a vallás... Az efféle postokat ki kellene hagyni vagy valami, ami ekkora ellentéteket gerjeszt.
113.
113.
Claymen
Messze a legigénytelenebb játék, amit utóbbi időben láttam.
A hátteréről már nem is beszélve...
111.
111.
Mr.Dead
Nincs abban semmi, ha valaki buzi. Én is meleg vagyok mégsem verem nagy dobra
110.
110.
Extol
#95: Ajánlom figyelmedbe a bonobókat.
109.
109.
GeVi
El sem merem olvasni a kommenteket, a homofóbiával a világból ki lehet engem kergetni...
Mindenesetre a játék egy rakat sz*rnak néz ki, mint a legutolsó flash-játék, nem is értem, miért tudósított róla több nagy weboldal is (csak annyi "haszna" volt, hogy "homofóbok vs. mindenki a 80-as IQ felett"-féle szócsatákat szítson), arról nem is beszélve, hogy szörnyen sztereotipikus, úgyhogy a melegek/leszbikusok jóhírét tovább roncsolja... Remek.
108.
108.
DON GONDOCS
Ez csak egy játék és nem csak a címe igénytelen, de úgy összességében a játék is kuka legyen bármi a címe .
107.
107.
Az úr a hatereknek ezt izente:
Hol érdekli a buzikat, mit gondolsz róluk?
104.
104.
Trapyd
Hát ez ultragagyi :).
103.
103.
LiL Troy
#102: Ez bizony kellemetlen :D
102.
102.
EBR2000
#99: F*ck up yourself please! :D Asszem búza föld lettem...
101.
101.
SLi
#95: "Mi ebben a természetes,hogy két azonos nemű lény közösül?"
erre válaszoltam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...