Traileren a Yoshi's New Island

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 26.
  • Videó
Link másolása
Március közepén kerül boltokba a Yoshi's New Island, a dátum bejelentésének apropóján pedig egy új trailer is érkezett a játékból. A Nintendo-rajongóknak mindenképpen érdemes rá vetniük egy pillantást.

Március 14-én jelenik meg a Yoshi's New Island, a játék dobozos és letölthető formában is beszerezhető lesz. A főszereplő természetesen maga Yoshi, akivel az a feladatunk, hogy Baby Mariót biztonságba helyezzük - a stílus és a játékmenet a már megszokott:

18.
18.
zola2000
Azt én írtam, hogy "bukott"

Jó, ennél a szintél ahol ma áll a wiiu csak jobban mehet, és biztos jobban is fog menni ha lesz miért gépet venni, mert azok a címek amikért érdemes lehet, csak ezután jönnek (MK8, SSB, SMTXFE, xeno2, új zelda, bayo2 ugyebár), de ez nem hinném hogy ilyen 50milliós szintre lökné a wiiut, szerintem csak alacsony-közepes szinten fog menni, még jó hogy ott a 3ds.
17.
17.
daenath
#16: En nem mondtam egy szoval se hogy "bukott" WiiU, csak egyszeruen a velemenyem mondtam el, ha nem volna a 3DS bizza most foghatnak a kobakjukat, kar hogy ezt a gent igy elkurtak, ez van, majd kovetkezo alkalomal jobban odafigyelnek.
16.
16.
zola2000
#14: Azért a 3DS eléggé megy.

(mondjuk a pikminből, xenobladeből, bayonettából, shin megami tensei x fire emblemből sem volt olyan sok rész, ezek a "bukott" wiiura jönnek)
15.
15.
spikee576
Aranyos gem,en inkabb az uj donkeykongot varom,azaz erdekes,hogy jo maszkalosjatekot csak N platformon lehet talalni.Ezeris lesz mindig sony es N konzolom.
14.
14.
daenath
Na ezert nem megy ugy a N mint regen, Mario X resz, DKC X resz, Zelda X resz, ez nem eleg egy konzol fentartasahoz/eladasahoz, elszalt veluk a szamar a Wii sikere utan, pont olyan hulyek mint a Sony volt anno a PS2 sikere utan.... azt hitek hoagy a WiiU-t is majd ugy viszik mint a cukrot, hat ezt beneztek, raadasul a Wii-t se tamogatjak, ezt meg szinte minden nextgen konzoljuk utan megcsinaljak, azert ez eleg kicseszes a jatekosokal, igy szarnak a Wii tulajok buksijara.
12.
12.
Stranger
Kár volt 3désíteni a dolgokat, az előző rész sokkal letisztultabban és jobban néz ki.
10.
10.
jszili32
Szintetikus szerek fogyasztóinak különösen ajánlott :D
9.
9.
Norbiii
#8: +1

Úgy van, jól mondod! :)
8.
8.
Csoki80
Ezeket kellene nyomatni a nagy gépre is és a nagy n fanok fenntartanák a gépet, mint anno a 64-et is..........
7.
7.
north
Jaj szegény Józsinak milyen aranyere és végbélrepedése lehet :D
6.
6.
zola2000
Jó volt SNESen, de mi ez a cukormázas zene alatta?
SNESen sokkal jobb volt (a DS verzióban is az zavart a legjobban)
5.
5.
Dontrip
#2: A legtöbb hír PC-s vagy multiplatform egyébként.
3.
3.
RangerFox
Engem nem annyira hoz lázba a játék, de aranyos és ötletes platformer.
2.
2.
Norbiii
Kedves fojesz!

Minden tiszteletem a Tiéd, hogy azért legalább előrukkolsz Nintendo-s hírekkel, mert valljuk be nagyon kevés cikk foglalkozik az Nintendo-val, többségében Playstation és Xbox hírek, tesztek, cikkek vannak, és jó lenne több Nintendo-s hírt, cikket olvasni, hiszen ez egy gamer oldal. :) Remélem azért picit többet olvashatunk az N-ről is. Köszönöm
1.
1.
Norbiii
Jaj de jó, imádom! :) Hiányoltam, hogy Wii-re mért nem jött egy folytatás, és Wii U-ra is jöhetne, de úgy látszik, hogy a 3DS-ben látják a potenciát, ami ugye jogos! A Mario játékok közül, ez a játék nálam a TOP 3-ban van, hihetetlenül ötletes, és szórakoztató játék! Az ilyenekért szeretem a Nintendo-t, és ha így folytatják még a végén gondolkodóba esek, de ahhoz kéne egy DKC 2 folytatás...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...