Így kárpótolja a Battlefield 4-játékosokat a DICE

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 29.
  • Hír
Link másolása
Kárpótolni szeretné a Battlefield 4 miatt felháborodott játékosokat a DICE, ezért február 1-től, a Player Appreciation Month keretei között minden nap meglepi őket valami aprósággal.

Február 1-től egészen március 6-ig tart majd a Player Appreciation Month a Battlefield 4-ben, ezzel szeretnék kárpótolni a készítők a felbosszantott játékosokat. Novemberben már volt hasonló kezdeményezés, az egy hétig tartott.


Player Appreciation Month keretei között minden nap érkezik valami finomság a rajongóknak: aki játszott aznap, egy bronz Battlepacket kap, hétvégén pedig ezüst csomag üti minden játékos markát. Arany Battlepackekre is rámehetünk, ezeket viszont közösségileg elérendő célokhoz kötötte a DICE. Ezeken kívül az "elvesztegetett időért" cserébe a játékosok - ha úgy akarják - egyszerre feloldhatják az összes kézifegyvert és gránáttípust, a Premium-előfizetők pedig a DMR-eket és a shotgunokat is magukévá tehetik így.

Az elkövetkező néhány hétben dupla XP-s hétvége is lesz (a premiumosok ebből is plusz egyet kapnak), továbbá a DICE azt is megígérte, hogy csap majd valami bulit, ahol közvetlenül tőle kérdezhetünk mindenfélét. A fejlesztők egyébként még mindig dolgoznak a netkódon, illetve megerősítették, hogy szeretnék visszahozni a Battlefield 3-féle Platoons fícsört.

35.
35.
Antonov77
#34: Igen semmi csak megint a szar !

A tegnapi nap azaz vasárnap este próbáltam játszani a BF4-el de ez közel 1 órán keresztűl nem sikerűlt. Az utolsó frissítés letöltése után (Xbox 360, 6. számú, 490 MB) A multiplayer party betöltésekor még a játék megkezdése elött beadja a rendszer azt a "hangefektet" amit a menetek végén kapunk. Ezután elindúl az party de teljesen NÉMÁN!!! Semmit nem hallok csak sejtelmesen az alap menü zenéjét. Mintha az űrben játszanék.

Nincsenek hangok, de SEMMILYEN! Próbálkoztam újraindítással (többször is), letöröltem a frissítést majd újra letöltöttem, próbáltam a frissítés nélkül meccset indítani de akkor meg el sem indúlt.
34.
34.
kicsirobi
Február 1 ,de semmi meglepi :( Max az a meglepi,hogy nincs meglepi :D
33.
33.
MikelGun82
A mai update talán az eddigi legtöbb javulást hozta! Számomra látványos javulás (PS4): Nincs lagg... akadás nélkül, simán megy minden, még a lockeren sem volt semmi probléma, isteni... respawn sokkal gyorsabb lett, a járművek sokkal jobban vezethetőek a laggmentesség miatt, és mintha gyorsultak, erôsödtek volna... Bal felső sarokban chatablak. Röviden ennyi, megyek vissza játszani :) (az ez előtti update szerintem sem hozott sok jót)
30.
30.
Dízel
aki szar jatékot vesz ne csodalkozzon. azt hittéttek pénzt kaptok vissza? :D ez egy vállalat gyerekek, azok nem adnak nektek pénzt. :D
29.
29.
Antonov77
#28. Sajnos ezeket én is tapasztaltam! Nem tudom miért ilyen szar a 360-as verzió.
27.
27.
Antonov77
Xbox 360-nal tolom. Tegnap este is toltam. Az eredmény 1x játék közben fagyott le, 2x pedig kidobott a szerver. A legszebb az volt amikor egy tárat deleküldtem a csókába majd 0% életnél pofánlő a shoutgun-al és elszalad. Ez úgy kb. 5-6 alkalommal előfordult.
25.
25.
mnmn1
#24: (Folytatás) ... oldva a hónap végére. Komolyan ez nevetséges.
22.
22.
vortel
#21: Pont hogy a COD miatt olyan a BF amilyen... Ha nem lenne minden évben rekord eladás a COD játékokból az EA és a DICE is ráérne kényelmes tempóban kiadni a BF játékokat, de sajnos a COD diktál... Én imádtam a BF3 minden percét, de még mindig nem vettem meg a 4et... Egyszerűen nem merek, félek hogy nagyon nagyot csalüdnék...
20.
20.
Uhu123
SOha nem törtem el olyan játék DVD-jét, amit én vettem, de a Battlefield 4 DVD-jét olyan szívesen kettétörném most. Pechemre digitális verziót vettem, de már bánom mint a fene. Múlthéten próbáltam és még mindig egy darab szemét az egész... Többet nem rakom fel. Nagyot csalódtam a Diceban, pedig Battlefield fan voltam.
19.
19.
Takacs014
Végre Platoons.. Már az első naptól hiányoltam, nem is értem miért hagyták ki.
Inkább kapnánk ajándékba valami EA játékot, bár azzal sem lennénk kisegítve, de jobb mint a battlepackek...

#10: +1
16.
16.
kopic
#14: Egyetertek.:S Az EA egy rohadek, kocsog banda.
15.
15.
névtelenség
#10: Adjatok ennek az embernek egy medált!!!!
14.
14.
Adalama92
Szerintem nem a DICE csapatot kéne utálni srácok. Utáljátok az EA-t ők a szemetek, mint az esetek nagy részében. Ők adtak határidőt a csapatnak, és ők adatták ki korábban mint ahogy kész lenne. nyilván nem a dice akarta magát rossz színben feltüntetni. Váltana inkább kiadót, az ea meg eltakarodhatna szántani a földekre, de azt is elb*szná...
13.
13.
Bagwell
állandóan lefagy, ugyan olyan fos mint volt
12.
12.
supair
#11: Mindig is éreztem,hogy kegyetlen vagy! :-)
11.
11.
#7: Pedig a Mirrors Edge 2 kívánatosnak tűnik.
10.
10.
mestermagyar
Kedves playerek! Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségekért, cserébe elvesszük a multiban a motiváció egy részét.
9.
9.
JBoy
Köszönöm a válaszokat, így már értem.
8.
8.
Mezzanine
7.
7.
supair
#6: Én nem kérek kárpótlást semmilyent.
Soha többé nem veszem meg egy játékukat sem!
6.
6.
Antonov77
Pénzbeli kárpótlást kérnék szépen DICE !
5.
5.
Antonov77
#3: Ja igen!

Az első HÓNAP kicsit gáz volt!
4.
4.
Antonov77
#2: 1. búúúúggg hegyek
2. kidob a szerver
3. lefagy játék közben
4. pályabetöltésnél fagy le
5. a meccsek első 1-3 percében nincsenek textúrák, nincs fegyver a kezdbe, a társaid teste hiányzik és csak egy fegyver rohan a levegőben (nagyon vicces)
6. A leterített ellenfél a földről hirtelen felpattan a levegőbe és átszál a pályán (szintén nagyon vicces)
7. elmegy a hang
8. ha a menet végén halsz meg akkor felállít és újra eldönt
(vagy "lemerűlsz" a pálya alá és alúlról nézed)

Ja és gusztustalan a szinkronizálás. Van, hogy 5-6 fordulón keresztűl mindenkit lenyomok, olyan vagyok mint a terminátor (és nem azért mert nagyon jó lennék). Másnap meg percenként szednek le.

Az 5. frissítés után sem tökéletes.
(Ez van, ezt kell szeretni. A pénz beszél mi meg ugatunk)
3.
3.
lesik20
#2: >Mivel a játék rohadt buggos
>Prérium szarságok, majdnem Pay To WIn lett a Battlefield-böl
>A játék állandoan lefagy
>Punkbuster nem tökéletes.
>A játék az első HÓNAPBAN szinte játszhatatlan volt
2.
2.
JBoy
Miért háborodtak fel? Valaki mondja már el legyen szíves!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...