GK RÁDIÓ MA ESTE 8-TÓL!

  • Írta: InGen
  • 2014. február 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizony, bizony, jól olvassátok! Most pénteken visszatér a GK Rádió, és vele a három bajkeverő műsorvezető, hogy hosszú-hosszú kihagyás után ismét mindenféle hülyeségről beszéljünk! Részletek itt!

UPDATE:

Mikor? - MA ESTE 20:00
Hol hallgathatom? - Twitch-en - http://www.twitch.tv/gamekapocs

Kvíz nyeremények:

  • Need for Speed: Rivals Xbox 360 játék
  • Playstation All-Stars Battle Royale PS3 játék
  • Minecraft PS3 letöltőkód
  • Move Fitness, Start the Party, Sport Champions 2, Sorcery, Ape Escape PS3 Move játékok egy csomagban


Három megszerzett bumedli után választhat a nyertes egy játékot!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Talán még néhányan emlékeztek rá, hogy pár évvel ezelőtt volt egy kizárólag eposzi jelzőkkel illethető rádióadásunk, amit úgy hívnak - fantáziadús módon -, hogy GK Rádió. Ebben az esetek többségében többet beszéltünk csajokról, Cash akkor még megvétel előtt álló Peugeot-járól, whiskey-ről, mint játékokról. De azért a játékokat sem felejtettük el: elmondtuk mindenről őszintén a véleményünket, sokat káromkodtunk, és néha még okos dolgok is elhangzottak (nagyon néha). A legendás kvízeket pedig valószínűleg azóta is emlegetik azok a drága hallgatóink, akik versenyeztek a bumedlikért és a dicsőségért!

 

GK Rádió Season 3 - Season Premiere

Hosszú szünet után eljött az idő a visszatérésre! Tudjuk, hogy a péntek este a nem a leginkább szerencsés időpont, de sajnos az összes műsorvezetőnket csak ilyenkor tudjuk összeszervezni, a hétköznapokban mindenki túl elfoglalt. Ezen kívül a technikán is igyekszünk egyszerűsíteni: a régi rádió még Winamppal és Shoutcasttel működött, a chat pedig IRC-n zajlott, de ez sokaknak nem működött rendesen.

Most szeretnénk átköltözni Twitch-re, ahol egyszerre láthatnátok, hallhatnátok minket, és még a chat is helyben megoldott lenne. Az egyetlen probléma, hogy az utóbbi hónapokban a Twitch bevezette, hogy a terhelés függvényében késlelteti a streamet, így akár egy perc késés is lehet, ami viszont csúnyán keresztbe pakol a kvíznek. Tehát egyelőre még tanácskozunk, és megpróbálunk valamit kitalálni.


Kik lesznek a mikrofonnál?

  • Ca$h - az alkoholista triumvirutás első tagja, a Select gomb felfedezője, az egykori Gamekapocs legenda visszatér. A legutóbbi adás óta (ami talán négy éve volt) már gyönyörű felesége és kislánya van, a whiskey-t azonban továbbra sem veti meg, mint ahogy a játékokat sem. Lesz miről mesélnie!
  • InGen - ha lenne a műsornak felelős szerkesztője, akkor ő lenne az. De mivel nincsen (a whiskey szerkeszti a műsort), így csak próbálja a megfelelő irányba terelni az eseményeket, miközben a két hülye körülötte nemi betegségekről, prosztatáról, és McDonalds házhozszállításról beszél.
  • Wask - a "sár" gomb feltalálója, az oxfordi angol professzora, az alkoholista triumvirátus harmadik tagja, akinek életét a Call of Duty és a csajok teszik ki.
  • Vágó István - kevesen tudják, de Vágó István annak idején azért hagyta abba a Legyen Ön is Milliomos vezetését, mert a GK Rádióhoz jött kvízt csinálni. Itt esetenként Róóóólandnak, esetenként iNKARNATE-nek hívjuk, és a legendás filmes-játékos kvízért felel most is!
  • fojesz - másnéven VV Szégyenlős Fojesz, aki a hétköznapokban a hírszerkesztőnk, egyszer-kétszer már feltűnt a GK Rádióban, most szent célunk, hogy kezdés előtt megfelelő mennyiségű alkoholitikus akcelerátort igyon ahhoz, hogy bővebben ki tudja fejteni magát
  • Daks - kevesen hallották beszélni a Gamekapocs főszerkesztőjét, azok sem mindig élték túl, hangszálait ráadásul tetemes mennyiségű cigarettával és alkohollal tovább rontotta. Most azonban megígérte, hogy beszélni fog! Történelmi jelentőségű esemény!


Mi lesz az adásban?

  • PlayStation 4 és Xbox One ezerrel (meg persze PC, szokás szerint!)
  • A Nintendo és a Wii U helyzetének kibeszélése
  • Az utóbbi hónapokban megjelent játékokból véletlenszerűen dumálunk mindenről: The Last of Us, Assassin's Creed 4, Ryse, Killzone és Call of Duty is előfordulhat, és persze a nagy Battlefield 4 botrány sem maradhat ki!
  • Filmek minden mennyiségben. Miért nem tetszett Cash-nek a Wall Street Farkasa? Mit várunk a következő Star Warstól? Milyen filmek lesznek faszák idén? Rengeteg játékból készül éppen film, ezeket is szépen végigbeszéljük, és megvitatjuk, melyiknek lehet bármi értelme!
  • Autók, csajok, alkohol, vagyis a szokásos "life" témák ezerrel
  • LEGENDÁS KVÍZ, NYEREMÉNYEKKEL! (a nyereményekről hamarosan!)


Várunk Téged is!


96.
96.
angelus7
Na lassan megint eltelt egy év.... jöhetne már 1 újabb adás :)
95.
95.
Yanez
#94: Ezt örömmel hallom, köszi!
94.
94.
InGen
Sajnos sok technikai probléma volt, emiatt mi is idegesek voltunk, és nem ment úgy a műsor, ahogy terveztük. Elnézést mindenkitől. Legközelebb más technikával, teljesen újragondolt műsormenettel, és legfőképpen egy sokkal jobb időpontban fogunk jelentkezni, ami remélhetőleg többeteknek lesz megfelelő!
93.
93.
Giga0509
Valaki felvette? mert a Twitch nem :/ :D
92.
92.
Hardy
Sajnos nagyon laggolt, számomra így élvezhetetlen volt. Felénél le is léptem inkább, szenvedés volt a laggolás miatt... De mondjuk a twich alapból sz*r.
91.
91.
Yanez
#90: Ha többet isztok, akkor rosszabb lesz...nektek másnap. :D
90.
90.
Ca$h
Probalkoztunk probalkoztunk, legkozelebb jobb lesz es tobbet is iszunk! :)))
88.
88.
Yanez
87.
87.
kopic
#82: Jo a profilkeped darthmauni.:D
86.
86.
Cipo3
Nem nagyon reagáltok a "letölthető-e" kérdésekre.
85.
85.
hedzsooo
#68: FRAPS, csak helyigényes...,de képet is rögzít, a legjobb minőségben. Bár ha van egy mondjuk 1TB-os külső vinyód, akkor nem számít annyira, hogy sok helyet kér a nyers felvételeknek, én is úgy csinálom már, csak 2TB-os külső vinyóval. ^^ :)
83.
83.
hedzsooo
#82: Gond az volt, hogy megszakadt, meg akadozott, legalábbis nálam. Mondjuk külföldről néztem, lehet az is számít. ...YouTube-on is lehet a google+ fiokón keresztül streamelni videót, vagy az nem lenne jobb? ;)
82.
82.
darthmauni
81.
81.
Yanez
#80: Ezt Skype-on nem lehetne megvalósítani? Conference vagy mi a tököm, nem nagyon tudom. :D
80.
80.
RetecH
#74: Végig akadt a kép és a hang is. Valakinek jobban, valakinek kevésbé.
78.
78.
mikotamas
Marh es gyorsnkerdes de tenyleg nGyon erdekel
77.
77.
mikotamas
Lemaradtam sajns...meloztam...nem lehet letolteni valahonnan???
76.
76.
mojohnny
Jó volt az adás, nekem tetszett, még az akadozó vonal ellenére is. Legközelebb ugyanitt! ;)
75.
75.
petred
Hát nem egy stúdióminőség :D De elnézzük
74.
74.
Yanez
#73: Vége. Épp az utolsó percre érkeztem, de akkor is kimegy offline egy pár pillanatra. Csak nekem tűnt úgy, hogy a hang nem valami tiszta?
73.
73.
petred
Még meddig tart?
72.
72.
DevilGamer
Úristen! Azt hittem, hogy ezt már nem élem meg... de mégis!!
Itt leszek!
És üdv, Ca$h, jó téged újra látni!
71.
71.
Jani379
#69: Remélem összejön. :)

Élőben időhiány miatt nem tudom követni, viszont a holnapi napon szívesen pótolnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...