inFamous: Second Son - képeken Seattle

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 5.
  • Képek
Link másolása
Mint ismert, a Sucker Punch munkásai a valódi Seattle jó néhány nevezetességét lemodellezték az inFamous: Second Sonban. A város grafikai minősége előtt le a kalappal, s erről most te is meggyőződhetsz.

Tisztességes munkát végeztek a Sucker Punch pályatervezői: a játékban szereplő Seattle megszólalásig hasonlót a valódira. Akik már jártak az amerikai városban, bizonyára számos jellegzetességet fel fognak fedezni az inFamous: Second Sonban.

A produktum március 21-én jelenik meg PS4-en.

14.
14.
Ra1D3n
#13: Az előző 2 része alapján nem mondanám day 1 vételnek, főleg nem 18rugóért. Majd ha 10 alá megy az ára, akkor már esetleg, de addig nem nagyon éri meg az árát(a véleményem szigorúan az előző 2 rész alapján értendő). És ez a játék a maga nemében, azért nem olyan mint a semmitmondó Killzone az FPS-ek között, jobb annál, de nem kiemelkedő.
13.
13.
crashpipi
Egy kérdés azokhoz, akik a korábbi részeket kitolták. Mennyire jó ez a játék? Én még csak nem is láttam a korábbiakat. Annyira kb az mint átlag fps-ek között egy Killzone: Shadow Fall? Csak azért kérdezem, mert a KZ egyszer végigjátszósan egy kellemes csalódás és tetszett is, de ma átgondolva, annyira nem egetverő, hogy ne érte volna meg inkább januárban 8 ezer forintért másodkézből, mint teljes áron. (több eladó volt annyiért)
Ez is szép, biztos tetszene is, de a 18 ezres első napos vételtől már tartózkodom...
Sajnos egyelőre nem sok játék van PS-re. És az elérhetőek közül nálam perpill a Black Flag a legászabb és nagyon nem bántam meg, hogy spórolásból nem pc-re vettem, pedig az is vinné fullon.
12.
12.
keiji maeda
#11: ha picit később vetted volna meg akkor most nem porosodna ott :) én direkt várok a megvételével 1-2 cím miatt még nem fogom megvenni a ps4-t igazából még nem is jön ki olyan cím ami engem érdekelni fog rá
11.
11.
Tyebeca
Én úgy várom a március 21-et mint valami messiást. A Killzone SF, Knack és a Resogun után nincs olyan játék amiatt érdemes a PS4-et bekapcsolnom. Ott porosodik. Csalódtam benne. Hiányzik valami autós cím, de nagyon. Kínomban a platinára hajtok a GT6-ban :-) A DS4 kontroller is hagy kívánni valót maga után. A D-pad minőségileg visszalépés, az üzemidő jóval kisebb, a markolat illesztésének ropogása, és a joy-ok pereme engem nagyon idegesítenek. Az OK hogy a beépített hangszóró, a jack, tapipad, LED és a hátsó ravaszok egyszerűen zseniálisak lettek de valamilyen szinten szerintem szarabb kontroller, mint a DS3. Engem azon csak a hátsó ravaszok zavartak. A következő dolog amit utálok hogy lecserélték a PS3-as XMB menürendszert. Ez az új egy rakás sz.r!!! Összevisszaság, félkésznek tűnik, egyszerűen gagyi.
Ha véletlenül csalódnék majd az Infamous-ben és a DriveClub-ban akkor eladom a PS4-et olyan gyorsan, mint ahogy vettem. Mondom mindezt úgy, hogy imádtam az eddigi összes PS-t és a 4-est én nagyon akarom szeretni.
10.
10.
PaulBlake
Anno a PS3-at az inFamous és a Uncharted széria miatt vettem meg.
Most is így volt a PS4-el, csak hozzá társultak a ( Order1886, Thief, The Witcher3, WatchDogs,etc) tudom utóbbikat játszhatnám PC-n is de f*ck yeah :D
PS4 FoReVeR ! :) Akárki akármit is mond !!!
9.
9.
Yanez
8.
8.
kopic
Tenyleg faszaul fest a jatek.
5.
5.
REMUX2013
Nagy munkat olhettek bele hogy ilyen csodalatosan nezen ki,ezt kotelezo lesz beszerezni valahogy,igazi elethu grafikaval lesz dolgunk.
4.
4.
keiji maeda
csak a játékban a zenét megoldhatnák , mondjuk hogy a főszereplő egy mp3 lejátszót használhatna , mert elég unalmas hogy csak főküldetéseknél van valami kis gyenge zene ( legalábbis az előző részekben ) remélem ezt orvosolják valahogy :)
2.
2.
RangerFox
Baszki, ilyen részletes és gyönyörű grafikájú játékot nem láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...