Dead Island: Epidemic - jelentkezz a bétatesztre!

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 8.
  • Korai verzió
Link másolása
A zombijátékok és a MOBA-rajongók dőzsölhetnek, a Techland jóvoltából hamarosan elstartol a Dead Island: Epidemic zárt bétatesztje, amire minden érdeklődőt szeretettel várnak. Friss screenshotokkal is szolgálhatunk.

A Deep Silver szerint a Dead Island felülnézetes, free-to-play mellékága lesz a földkerekség első ZOMBA-ja (Zombie Online Multiplayer Battle Arena), de a körmönfont elnevezés ne tévesszen meg senkit, egy hamisítatlan MOBA-ról van szó. A fejlesztés már a végső szakaszban van, hamarosan elstartol a zárt bétateszt is.

Három csapat esik egymásnak a Dead Island: Epidemicben, kétségbeesetten küzdenek a túlélésért, amit a rivális játékosok és a zombik egyaránt megnehezítenek. A készítők szerint a jelentkezés kifizetődik, első körben 30 ezer regisztráló jut be a játékba, így nem árt sietni az igényléssel, amit ezen az oldalon meg is ejthetsz.


A látvány nem annyira realisztikus, mint a nagygépes részeknél, karikatúraszerű karakterek harcolnak benne, ám a trópusi környezet továbbra is adott.

8.
8.
Pistisukos
7.
7.
giga321
#4: Better nerf Irelia.
6.
6.
kingpeachy
Kipróbáltam. Nem tudom mit vártam, de ez majdnem minden várakozásomat alulmúlt. Egy dota2 vagy akár LoL-hoz képest gagyi nagyon
4.
4.
Riven
#2: Szétvagyok nerfelve.
2.
2.
RayErizo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...