Kingdom Come: Deliverance - íme, a lovad!

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 9.
  • Videó
Link másolása
Újabb videót kapott az elmúlt évek egyik legizgalmasabb független fejlesztése, a Kingdom Come: Deliverance - most a játékbeli lovak kapják a főszerepet, amik utazásra és harc közben is bevethetők.

Egy valamirevaló középkori szerepjátékból ugyanis nem hiányozhatnak a lovak sem, így a Kingdom Come-ban is lehet saját paripánk, amivel utazhatunk, és amit harc közben is megülhetünk. Le tudja majd darálni a gyalogosokat, füttyentésre odajön hozzád, igaz, a mostani videóból még tűnik ki annyira, hogy mennyire új generációs ez a ló, mert az animációja még nem végleges.

A Kingdom Come Kickstarter-kampányából egyébként még 11 nap van hátra, a fejlesztők már meg is duplázták az eredetileg kért 300 ezer fontos összeget.

9.
9.
crytek
#8: Az csak kár hogy oltári kicsi lesz a többi hasonló gamehez képest :(
8.
8.
vortel
Kurva hangulatos a világ amit bemutatnak majd, a hiteles közép európai középkor. Nagy hiánypótló lesz ez a játék.
7.
7.
crytek
#5: Ez a kickstarter (mint szerintem elég sok esetben) csak + reklám ,hogy megismerjék az emberek a játékot. Ez a közel 700k semmi, mivel több millióval már áll mögöttük valaki,csak azt már nem kürtölik világgá.
5.
5.
BlackTreff
Nagyon ígéretes játék, kár, hogy "csak" eddig 680 ezer jött össze rá (szerintem max 750 ezernél több nem fog befolyni), így lehet sok minden kimarad belőle, bár a Stretch Goals-okat megnézve már minden benne van és csak apróságok hiányoznak.
3.
3.
markoci555
biztos jó lesz ha kész lesz, de remélem raknak bele pár spontán dolgot, értem ez alatt hogy csináljon dolgokat a ló, futás közben, hogy ne csak egy másodpercenként 2x ismétlődő animációt lássunk
2.
2.
Shannaro
#1: A Kacagó Ember :)

A ló animációja pedig már most jobb, mint néhány kész produktumnak nevezett játékban.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...