inFamous: Second Son - egy kis gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 12.
  • Videó
Link másolása
A Sucker Punch inFamous: Second Son-bemutatót tartott a külföldi sajtónak, ennek apropóján pedig egy kevés látnivalót is kaptunk. Gameplay jelenetek és screenshotok következnek!

Március 21-én érkezik a PS4-exkluzív inFamous: Second Son, a megjelenéshez közeledve pedig újabb bemutatót tartott a játékból a Sucker Punch. Mindennek a gyümölcse egy nagy adag előzetes, valamint néhány percnyi friss gameplay és pár screenshot lett.


78.
78.
kristof97
#77: Figyelj, nem lehet szellemi párbajt nyerni fegyvertelenek ellen. Én ennyit mondanék, és számomra lezártnak tekinthető a vita. :)
61.
61.
kristof97
#60: A legszomorúbb, hogy ő is ezt mondja rólunk. :P Egyébként jó lenen egy videó már arról is, hogy milyen szabadidős elfoglaltságaink lehetnek a katonai Jeep-ek rombolásán kívül. Ha ki tudják bővíteni a 2 rész palettáját (nem lehetetlen) akkor már qrva jó lesz. :)
59.
59.
DevilGamer
#27: Ez kivételesen remek odaszólás volt!
56.
56.
kriszvandaar
#50: Ocskos:-) hat ha keves vagy ha nem, nem igazan produkaltal olyan hozzaszolast amit ne tudna uberelni akar egy stroke sujtotta csimpanz. Szemmel lathatoan buszke vagy arra hogy belterjes csaladbol szarmazol ami engem arra enged kovetkeztetni hogy az erzelmi intelligenciad nyomokban sem fejlodott ki.Irogass csak kisfiam. Gondolom nem sok orome van egy ilyen kis feregnyulvanynak. Szegenykem nincs neki xboxa es most neki annyira rossz...hat nem is lesz:-)egy ilyen tetu nen sokaig huzza mert egy dawn koros gonosz verziojahoz van szerencsenk johnny81 szemelyeben:-)
50.
50.
kriszvandaar
48.
48.
mark825
#24 majd 1 vagy 1.5 év mulva milyen játékok jönnek a 'fos ps4'-re és az xo-ra . Ezzel nem mondom azt hogy szar az xbox .összetennéd te a kezed ha ps4ed lenne. Állitom x360-ad van azt se tudod milyen a One . De itt szapulod a szerencsétlen ps4/infamoust de miért? Ja mer neked nem tetszik. Mer végig nézted a youtubon a ryse of son rome vagy mi az... összes gplayt videoját nem jobb mint az infamous ss . Mer ebbe nem folyik a vér meg hujjognak mint a bolondok ? Vagy mér? Ezt ird le mért nem tetszik? Ne azt ird hogy szar meg nem tetszik hanem konkrétan. A cikkhez szòlva várom nagyon a megjelését az 1et végig toltam a 2vel sajnos csak demon játszottam. de március 21. Infamous ss collector edition házhoz jön :D
47.
47.
kriszvandaar
33.
33.
Azadojat
Nagyon szép. Ha lesz PS4-em, kötelező darab lesz :)
31.
31.
p3ti
#26: A multiplatform címek ugyan úgy fognak kinézni mindkét gépen, az exclusiveok pedig kiaknázzák a gépek teljesítményét - ennyi. Az hogy ki mit mond - meg "Józsi súgta Pistinek" című sztereotípiákat pedig inkább bízzuk a személyes tapasztalatra...ez az egész addig nem hiteles, ameddig nem használja bárki is mindkét gépet tartósan, és utána ír róluk egy elfogulatlan korrekt véleményt. Addig a te kommented ugyan olyan trollkodás mint a másik észkombányé
23.
23.
kristof97
#20: Egyébként miért kell a Prototype-ot szidni? Szerintem marha jó játék, mondom úgy, hogy végigjátszottam az 1et is, a 2őt pedig 2-3szor (a karaktert kimaxoltam), és tetszett, a 2. jobban, mint az 1. De az Infamous 2 is megvan és mindkét oldalon végigtoltam és az is tetszett (nem fogom összehasonlítani, mert nem annyira frissek az emlékek). A SS-ről annyit mondanék (nem az ami Németországban volt), hogy marha pörgősnek és furcsának tűnik. De remélem, hogy ez a furcsaság csak azért van így, mert nézem és nem én csinálom. :D Ha tök jól fog működni, akkor már csak az elődök alapján is megajánlok neki egy 90%-ot kb., de minimum egy "hatalmas" sikert és rengeteg eladott konzolt. :)
21.
21.
Zombiekiller6
#19: Most már késő van majd holnap leszidunk.
20.
20.
Zombiekiller6
#18: Nincsenek fegyverek egy szuperhősös játékban na ez aztán felháborító!!! Gratulálok!

#4: szuja, hogyhogy feltoltad a képed GK-ra és még írtál is kommentet :D

Ezért a játékért veszek PS4-et, meg AC, meg persze majd sok sok exkluzívért, de főként ezért!!!
Az előzőeket is imádtam, ezt is fogom! Mindennel elégedett vagyok a képek és videók alapján! A színvilága nálam eddig mindent ver, bocs Uncharted 2 :D
A prototype meg egy ronda fos kavalkád!
19.
19.
Cipo3
#15: minden hozzászólásoddal egyetértek.

Fogalmam sincs mit istenítenek ezen a játékon. És engem lehet szidni, mivel nem játszottam egyik elődjén sem.
18.
18.
crashpipi
Nekem sem tetszik. :( Pedig nagyon kellene már valami ütős erre az új konzolra. :(
nekem is a Prototype jut róla eszembe... és azt 10 percig bírtam elviselni. Nem tetszik, hogy tps, nem tetszik, hogy nincsenek fegyverek, csak a képességei és a helyszín/körítés sem magával ragadó.
Azon kívül, hogy gyönyörű, nekem tuti nem ér meg 18-at. :(
16.
16.
danez11
ps3at cserélnék 4re :DDD privátban várom az érdeklődők tömkelegét :D
14.
14.
ulikedegs
#7: valóban nem a multiplatform játékok miatt vettem ezt, hanem mert én hülye ps3 helyett xboxba öltem a pénzem, és amikor megláttam a last of ust meg hasonlókat, falba vertem a fejem. ezért a ps4 most :)
13.
13.
KeXxX
Tipikus inFamous :D Az első részben vonat volt, a másodikban troli, és itt úgy néz ki megint vonatsínek lesznek. Vajon ezen is lehet majd siklani?
#1: Ezerszer jobb ez mint a fos Prototype. És ez a játék bármelyik konzol exkluzív címmel simán felveszi a harcot és kenterbe is veri majd őket.
11.
11.
JackBauer
Az első két rész tetszett, de ez valamiért hidegen hagy, unalmasnak tűnik a játékmenete, remélem tévedek.
9.
9.
PaulBlake
Jó elnézést :D :D még nemjátszotta be nekem a komenteket!!
De ez nemváltoztatt azon hogy ez a játék egy királyság !!!
7.
7.
PaulBlake
Énis megkérdem!!
Játszott valamelyikőtök is az előző részekkel ?????????

Ez a játék maga a szabadság! El nem tudjátok képzelni hogy mennyi szórakozás van ebben a franchise-ban.Talán az 1-es még nemvolt olyan húú de jó.
De a 2es túl szárnyalt mindent. És tutira hogy ezis ott lesz a toppon!!!
Ha van PS4-ed, akkor biztos hogy nem a multiplatform játékok miatt vetted!
De ez csak az én véleményem. Na peace
6.
6.
szuja
jó, csak hirtelen az villant be, hogy az előzőeket ki sem próbáltad, de most hogy neked azok se tetszettek, akkor meg se szólaltam:D
5.
5.
ulikedegs
#4: igen, és az sem tetszett, de most nem az első részt, hanem ezt kritizáltam :)
4.
4.
szuja
játszott valamelyikőtök is az előző részekkel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...