Kingdom Come: Deliverance - egy óra gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 19.
  • Videó
Link másolása
A Warhorse Studios volt olyan kedves, és közel egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját. A realisztikus középkori szerepjáték már játszható, és az állunkat keresgéltük a videó közben.

A középkori környezet teljesen lehengerlő: a városokban parázs élet folyik, a jobbágyok teszik a dolgukat, a kovács fegyvert készít, az istállókban lovakat vásárolhatunk. Aztán a környéken portyára indulunk, s belefutunk pár rosszarcú, ápolatlan figurába, akiket kardélre hányunk.

Varázslatos, ugye? A Kingdom Come: Deliverance jövőre jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

16.
16.
DON GONDOCS
NA ilyen játék jöhetne több is. Kiforrott harc rendszer káprázatos látvány, ha a változatosságal se lesz gond akkor már van egy vevő a játékra.
15.
15.
sebtapasz
#10: Nekem sem volt bajom Kemuri-val!!!
13.
13.
Azeroth87
Nagyon tetszik a világ/korszak, de lehetne azért benne nagyobb élet... (ló is tök mozdulatlanul áll, mint egy szobor, városok kihaltak, nincs jele nagy életnek - pl. az AC sorozat városaihoz képest....) Biztos teszek vele majd egy próbát, de azért így elsőre nekem elég unalmasnak tűnik.
11.
11.
Trapyd
#10: Akarom mondani kitiltása miatt.
10.
10.
Trapyd
#8: Kemuri senkinek nem ártott, senkinek nem szólt be, nagyon nem értek 1et a kitiltásával. Az ilyen Johnny81 kategóriájú emberek garázdálkodása mellett pedig, kifejezetten tiltakozok Kemuri kitiltása ellen.
2.
2.
PaulBlake
Jó lesz ez!! Nagyon tetszik, főleg hogy cseh gyártóktól van. De valahogy, az hogy nincsenek benne varázslatok és ilyen fantasy elemek, sajnálom mert én eléggé Fantasy buzi vagyok XD Bárcsak a SKYRIM lett volna így csinálva :P De sebaj, lehet hogy még megis veszem, mert eddig tetszik :)
1.
1.
Dercsi
Nagyon ígéretesnek tűnik, remélem lesz hozzá magyarítási lehetőség. Nem mintha nem lehetne nélküle végig vinni, de a lényeg a sorok közt rejlik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...